inches tu esti un suporter de TV e un sport da ok nu aruncam cu scaune da sa stii k peste tot in lume se injura mai rau k la noi nush dak ai fost vreodata pe stadion (nu cred)sa vezi atmosfera macar...crede-ma si eu sunt cuminte cat de cat in viata de zi cu zi da pe stadion e altceva....
Bai ce sa zic.
Eu deja iam injurat tare pe prosti de la TVR (sau TVRi), ca numai vad meciurile de fotbal din Romania. Deci vad imagini de la gpstv, mai citesc (stiu ca nu tot ce spun gsp prosport este adevarat), mai citesc ce scrieti voi si ma deranjaza uneori citeva remarci.
Am fost la stadion, pe Parc de Prince, pe Stade de France, pe la mine la Paris, sunt si suporter a lui Paris St Germain (cu toate ca am tinut, evident cu Steaua, cind am mancat bataie de la PSG, stiu ca a fost blat credema stiu din surse sigure, unchiu meu il stie foarte bine pe Stoichita).
Pe Stade de France am vazut acel Frantza - Romania (2-1 gol Ganea foarfeca) si mia placut atunci Romania, jucase cel putin 30 de minute fara ca Frantza sa atinga o minge. Mi amintesc un Roman, parca iesise de la Nebuni, scria in alergand "Romania ****".
Mie miar place sa fiu cu voi acolo, mai ales anul trecut cind am vazut toate meciurile posibile (nu cel cu Middleborough, bine si a fost ca poate ar fi distrus TV-ul 
Dar imi zic ca daca ar fi acolo, oare mar fi luat la bataie un Dinamovist, Rrrrrapidist sau Politist? Nu zic asta pentru ca sunt "varza", am 1m83 si 88 kg si nu mie frica dar totusi sinteti cam nebuni acolo LOL