FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Poli AEK Timisoara - Steaua

«18910111216»
AdrianUltras2518.04.2007 20:39

ce Intertoto fratilor?!

io zic ca mai bine luam o pauza

daca facem Intertoto o sa fim terminati la anul

nu vedeti ce obositi sunt jucatorii astia?

Weed4All18.04.2007 20:41
ce Intertoto fratilor?!

DA NOI SUNTEM ECHIPA DE Intertoto? COBORAM LA NIVELUL ASTA? Olaroiu E DE Intertoto!!

roby_spartacus18.04.2007 20:41

MORTII VOSTRII DE JANDARMI SUNTETI NISTE CRIMINALI !!! PUI O CASKETA PUI UN BULAN PUI UN rahat SI IESE UN JANDARM E **** GARDA E **** GARDA E **** GARDA!!!!!!!! Bagami-asi **** in MAMELE SI MORTII VOSTRII de **** jandarmi criminali sa va iau familia si copiii , nevestele in **** de **** acum sa mai zica lumea ca noi batem jandarmii si ca noi facem sa se aduca aici !! SA vaca LUMEA ca ei sunt BESTII MORTII LOR si ca ne bat la orice ocazie !!

inches18.04.2007 20:42
ce Intertoto fratilor?!

normal sunt 14 jucatori care joaca in truna, si cu Dinamo, Rapid ... si in CL da mai joaca si cu echipele praf. sunt terminati. O echipa mare are si rezerve, si juniori, nu poti face performante pe lung term cu 15 jucatori, trebuie cel putin 22 plus juniori.

SebaSS18.04.2007 20:43
frate lasa u sanatatea si viitoru.....eu nu m-am ref la tine am zis la toti stelisti din Bucuresti...si la asta ma refer la brigazi....skins...etc.....nush ce faceai daca erai u in locu lor:)

sa se dea o lege: Huliganii sa fie impuscati direct pe stadion, cu gloante adevarate, nu cu mascareli de cauciuc.

cred ca dupa meciul asta o sa fim suspendati tot sezonul urmator

Weed4All18.04.2007 20:43
MORTII VOSTRII DE JANDARMI SUNTETI NISTE CRIMINALI !!! PUI O CASKETA PUI UN BULAN PUI UN rahat SI IESE UN JANDARM E **** GARDA E **** GARDA E **** GARDA!!!!!!!! Bagami-asi **** in MAMELE SI MORTII VOSTRII de **** jandarmi criminali sa va iau familia si copiii , nevestele in **** de **** acum sa mai zica lumea ca noi batem jandarmii si ca noi facem sa se aduca aici !! SA vaca LUMEA ca ei sunt BESTII MORTII LOR si ca ne bat la orice ocazie !!

AI DREPTATE FRATE !!! AI VAZUT CE MACEL AU FACUT CU NOI? ASASINI GABORI ASASINI!!!

ULTRASSICK18.04.2007 20:43
Bai !!! Cum dracu' il vaiti pe Meme ??? O jigodie ordinara si un idiot ! Oli nu e ''scula'' de antrenor,greseala lui e ca a fost ''slab de inger'' si l-a ascultat pe dobitoc cu managementul lui de kakat !!! Pai l-a ''faza'' aia cu soferul ala de l-a plesnit cretinu',ce facea Becali ? Alt patron il ''zbura'' de mult....parca vad ca il aduce pe ''marele antrenor'' Hagi,machidon de ! Dar nici ala nu-l ''inghite'' pe tembel ! Intelegi ???

PLM FRATE NU CONTEST CE ZICI DA MACAR IN PLM SUFERA SI EL CAT DE CAT SI SE BATE IN DECLARATII CU Borcea DECAT Oli CARE RADE DE NEPUTINTA LUI!

cristian8618.04.2007 20:43
ce Intertoto fratilor?!

Sunt curios , ce locuri merg direct in UEFA nu 3 si 4?

Nu cred ca AEK castiga finala cu Crapid chiar daca joaca la ei acasa..

mahay18.04.2007 20:44

" Lovin e si el un jucator bun, dar cred ca l-a ametit rau de tot Olaroiu . " ..ally_G dak Lovin asta..e jucator de fotbal eu ma las de bautura !!

SebaSS18.04.2007 20:45

auzi baiatule, ce cautau scaunele alea pe teren? le-au aruncat jandarmii? sau sunteti asa de cretini incat sa va puneti la mintea unor ciori care se scalambaie pe teren. Asta inseamana sa ai creier cat o nuca...

predatorpulse718.04.2007 20:45
LASA MA FRATE CU Hagi!!! Hagi , [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], ASTIA IS ANTRENORI? CE AU DEMONSTRAT PANA ACUM? DA FOARTE MARI FOTBALISTI AU FOST DAR ANTRENORI? MAI GANDESTE TE!!! SA ADUCA O VALOARE FRATE CARE A CONFIRMAT!!!

M-am exprimat eu gresit,vroiam sa spun ca poate doar Hagi mi se pare la fel de slab ca antrenor ca Olaroiu,care in seara aceasta "magnifica" a intrat in istorie,insa intr-un sens negativ

AdrianUltras2518.04.2007 20:45

bai

sa mor io

zici ca a fost blat

ca nu mai inteleg nimic

de cand a batut pe rapid parca s-a dus totul la dracu

ce naiba!?

pai eu dau centrari mai bune ca a lui Nicolita

Badea daca ar fi urmarit o faza pana la capat

si nu s-ar fi aruncat la cea mai mica atingere

macar un gol tot dadea

ca sa nu mai zicem nimic de gol

total vina lui Badea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si nu e prima data cand Steaua ia gol din cauza lui Badea

si in CL a luat gol cu realul si cu lyonul

din cauza lui

ca nu sta in aparare la faze fixe

nu se concentreaza

in afara de Radoi si Nesu restu au jucat ca niste troace

saracu Elton s-a zbatut ca prostul

repet

nu cred ca stia in ce se baga cand a ales sa vina in Romania

mircea_zion18.04.2007 20:45

Oli nu uita ai promis DEMISIA!

inches18.04.2007 20:46

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/FOTO__Intra_p...edea_gestu.html

Si prostul asta de armean vroia sa vina la Steaua (adica pentru bani bine intelet)

ULTRASSICK18.04.2007 20:47
[/quote

DECI DAK ADUCE ADNTRENOR SI DA O PARTE DIN EPAVE AFARA MAI MULT K SIGUR Steaua IN CATEVA SAPTAMANI ISI REVIN DA ACUM IN MIJLOC DE SEZON CE KKT SA FACA...LA VARA RECONSTRUCTIE SI O LUAM DE LA CAPAT 2007-2008 CAMPIONI SPER fular-campionii

NU MAI ARE CE FACE DEACUM DAR INAINTE DE MECI PUTEA SA FACA CEVA DACA NU MAI ERA Olaroiu? EU ZIC CA DA PUTEA! SUNT SIGUR CA NU LUAM BATAIE DE LA O ECHIPA NE KK CUM E Poli...

ANTRENOR PESTE NOAPTE NU POTI SA GASESTI SUNT DE ACORD CA POATE SE FACEA CEVA DA GANDESTE-TE K SI ASTIA AU MORAL 0 SI NUSH CINE PUTEA SA LE BAGE IN CAP SA SE TREZEASCA...SA-SI DEA 5 PALME SI SA SPUNA...BAA SUNT LA Steaua SI TRE SA CASTIG CUPA SI SA TERMIN MACAR PE 2 SAK PE 1 NU SUNT IN STARE....SI POATE FACEAM SI NOI O BRANZA IN SEARA ASTA...POATE DADEAM SI NOI UN SUT MACAR UN SUT ..1 ASA DE GREU E...??NU CRED!!

Weed4All18.04.2007 20:48
M-am exprimat eu gresit,vroiam sa spun ca poate doar Hagi mi se pare la fel de slab ca antrenor ca Olaroiu,care in seara aceasta "magnifica" a intrat in istorie,insa intr-un sens negativ

SCUZE ATUNCI NU AM INTELES BINE! SUNT TOTAL DEACORD CU TINE!

andr3y18.04.2007 20:48

pai ce sa-i ceri e scolit acum pe la Timisoara aek ... influente de viena in aer

AdrianUltras2518.04.2007 20:49

bai

jucatorii au valoare

dar se vede ca Becali i-a pus pe lista de transferuri

uitati-va la Lovin

juca f bine anul trecut

foarte bine

puteai conta pe el

acum

nu e deloc concetrat

si nu numai el

majoritatea

nu sunt concetrati

joaca asa la trecerea campionatului

NU CRED NICI ACUM CA Olaroiu RADEA!!!!!!!!!!!

oop18.04.2007 20:49
Cupa lui Toto nu este o cupa pentru Steaua, si in plus, toate echipele care trec prin interoto isi distrug pregatirea de vara pentru noul sezon si pe urma rateaza campionatul

dar ce are frate Intertoto?din pacate nici pt cupa asta de rahat nu o sa fim in stare sa ne calificam :((

Mai nou in Intertoto o sa jucam 1 singur meci(una din finale) deci nu se pune problema stricarii pregatirii de vara si in al doilea rand echipe mai titrate decat Steaua au jucat(vezi Hamburg,primul exemplu venit in minte...).Echipa ar trebui sa lase deoparte arele de vedete si sa inceapa sa joace fotbal

ULTRASSICK18.04.2007 20:49
auzi baiatule, ce cautau scaunele alea pe teren? le-au aruncat jandarmii? sau sunteti asa de cretini incat sa va puneti la mintea unor ciori care se scalambaie pe teren. Asta inseamana sa ai creier cat o nuca...

DAK CIORILE NU INCEPEAU SCANDALUL NU ERA NIMIK ...SI CUM PLM SA NU FII SUPARAT CAND VEZI ASEMENEA PERFORMANTA..????...SI CAT DE PENIBILI POT FI CRAPIDISTII SA AFIRME K EI SUNT SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR ...CAT DE PENALI...JOSNIC FOARTE JOSNIC! steagsahmic

lemurian3718.04.2007 20:50
PLM FRATE NU CONTEST CE ZICI DA MACAR IN PLM SUFERA SI EL CAT DE CAT SI SE BATE IN DECLARATII CU Borcea DECAT Oli CARE RADE DE NEPUTINTA LUI!

Pai rade saracu'....a ''picat ca fraieru' la mijloc'',daca Gigi ''i-a dat apa la moara'' lu' Meheme ca prostu'...ala a profitat de naivitatea lui si-a ''scos'' banu',s-a plimbat dupa ''mari'' transferuri.....ce sa mai zic....e Stoica stelist cum sunt eu popa !!! Daca Becali are onoare il da pe bou afara ! Olaroiu e doar o victima...da' el a gresit cand s-a increzut in astia doi. N-a zis prostu' asa : ''Daca ''Oli'' pleaca,voi pleca odata cu el''....??? DU-TE !!!

Weed4All18.04.2007 20:50
ANTRENOR PESTE NOAPTE NU POTI SA GASESTI SUNT DE ACORD CA POATE SE FACEA CEVA DA GANDESTE-TE K SI ASTIA AU MORAL 0 SI NUSH CINE PUTEA SA LE BAGE IN CAP SA SE TREZEASCA...SA-SI DEA 5 PALME SI SA SPUNA...BAA SUNT LA Steaua SI TRE SA CASTIG CUPA SI SA TERMIN MACAR PE 2 SAK PE 1 NU SUNT IN STARE....SI POATE FACEAM SI NOI O BRANZA IN SEARA ASTA...POATE DADEAM SI NOI UN SUT MACAR UN SUT ..1 ASA DE GREU E...??NU CRED!!

ERA UN SOC LA ECHIPA SI SUNT 100% SIGUR CA BATEAM ECHIPA ASTA DE rahat...

oop18.04.2007 20:51
uitati-va la Lovin

juca f bine anul trecut

nu te supara dar Lovin in forma maxima e un jucator mediocru pt cerintele Stelei

inches18.04.2007 20:52

Problema cu suporteri violenti este ca de cele mai multe ori pleaca de la 10-20 de cretini, si pe urma politia ii bate si pe nevinovati. Ar fi trebuie sa se puna camere video si filmati, asa sa interdica oameni violenti. Asa este in Frantza dar vad ca in Romania sintem inca la alta epoca...

Pacat de suporteri adevarati...

Eu sunt suporter a lui PSG in plus sa fiu Stelist, si credetima ca si la noi au fost probleme chiar anul asta (un "suporter" a murit impuscat de un politist pentru ca erau vreo 15-20 care vreau sai dau bataie lui un evreu de la Tel Aviv ...), dar in Romania parca nu se face nici un efort pentru a pune capat.

Sper sa nu trebuiasca sa ajunga in Romania ca in Italia pentru ca sa se iau masuri.

AdrianUltras2518.04.2007 20:52

bai

sa mor io de nu

sa vina ionut popa

ca ala stie sa ii motiveze

si daca vede ca nu fac nimic

isi bate joc de ei si ii face de tot rahatu

sa mor io de nu avem nevoie de el

«18910111216»