ce Intertoto fratilor?!
io zic ca mai bine luam o pauza
daca facem Intertoto o sa fim terminati la anul
nu vedeti ce obositi sunt jucatorii astia?
ce Intertoto fratilor?!
ce Intertoto fratilor?!
DA NOI SUNTEM ECHIPA DE Intertoto? COBORAM LA NIVELUL ASTA? Olaroiu E DE Intertoto!!
MORTII VOSTRII DE JANDARMI SUNTETI NISTE CRIMINALI !!! PUI O CASKETA PUI UN BULAN PUI UN rahat SI IESE UN JANDARM E **** GARDA E **** GARDA E **** GARDA!!!!!!!! Bagami-asi **** in MAMELE SI MORTII VOSTRII de **** jandarmi criminali sa va iau familia si copiii , nevestele in **** de **** acum sa mai zica lumea ca noi batem jandarmii si ca noi facem sa se aduca aici !! SA vaca LUMEA ca ei sunt BESTII MORTII LOR si ca ne bat la orice ocazie !!
ce Intertoto fratilor?!
normal sunt 14 jucatori care joaca in truna, si cu Dinamo, Rapid ... si in CL da mai joaca si cu echipele praf. sunt terminati. O echipa mare are si rezerve, si juniori, nu poti face performante pe lung term cu 15 jucatori, trebuie cel putin 22 plus juniori.
frate lasa u sanatatea si viitoru.....eu nu m-am ref la tine am zis la toti stelisti din Bucuresti...si la asta ma refer la brigazi....skins...etc.....nush ce faceai daca erai u in locu lor:)
sa se dea o lege: Huliganii sa fie impuscati direct pe stadion, cu gloante adevarate, nu cu mascareli de cauciuc.
cred ca dupa meciul asta o sa fim suspendati tot sezonul urmator
MORTII VOSTRII DE JANDARMI SUNTETI NISTE CRIMINALI !!! PUI O CASKETA PUI UN BULAN PUI UN rahat SI IESE UN JANDARM E **** GARDA E **** GARDA E **** GARDA!!!!!!!! Bagami-asi **** in MAMELE SI MORTII VOSTRII de **** jandarmi criminali sa va iau familia si copiii , nevestele in **** de **** acum sa mai zica lumea ca noi batem jandarmii si ca noi facem sa se aduca aici !! SA vaca LUMEA ca ei sunt BESTII MORTII LOR si ca ne bat la orice ocazie !!
AI DREPTATE FRATE !!! AI VAZUT CE MACEL AU FACUT CU NOI? ASASINI GABORI ASASINI!!!
Bai !!! Cum dracu' il vaiti pe Meme ??? O jigodie ordinara si un idiot ! Oli nu e ''scula'' de antrenor,greseala lui e ca a fost ''slab de inger'' si l-a ascultat pe dobitoc cu managementul lui de kakat !!! Pai l-a ''faza'' aia cu soferul ala de l-a plesnit cretinu',ce facea Becali ? Alt patron il ''zbura'' de mult....parca vad ca il aduce pe ''marele antrenor'' Hagi,machidon de ! Dar nici ala nu-l ''inghite'' pe tembel ! Intelegi ???
PLM FRATE NU CONTEST CE ZICI DA MACAR IN PLM SUFERA SI EL CAT DE CAT SI SE BATE IN DECLARATII CU Borcea DECAT Oli CARE RADE DE NEPUTINTA LUI!
ce Intertoto fratilor?!
Sunt curios , ce locuri merg direct in UEFA nu 3 si 4?
Nu cred ca AEK castiga finala cu Crapid chiar daca joaca la ei acasa..
" Lovin e si el un jucator bun, dar cred ca l-a ametit rau de tot Olaroiu . " ..ally_G dak Lovin asta..e jucator de fotbal eu ma las de bautura !!
auzi baiatule, ce cautau scaunele alea pe teren? le-au aruncat jandarmii? sau sunteti asa de cretini incat sa va puneti la mintea unor ciori care se scalambaie pe teren. Asta inseamana sa ai creier cat o nuca...
LASA MA FRATE CU Hagi!!! Hagi , [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], ASTIA IS ANTRENORI? CE AU DEMONSTRAT PANA ACUM? DA FOARTE MARI FOTBALISTI AU FOST DAR ANTRENORI? MAI GANDESTE TE!!! SA ADUCA O VALOARE FRATE CARE A CONFIRMAT!!!
M-am exprimat eu gresit,vroiam sa spun ca poate doar Hagi mi se pare la fel de slab ca antrenor ca Olaroiu,care in seara aceasta "magnifica" a intrat in istorie,insa intr-un sens negativ
bai
sa mor io
zici ca a fost blat
ca nu mai inteleg nimic
de cand a batut pe rapid parca s-a dus totul la dracu
ce naiba!?
pai eu dau centrari mai bune ca a lui Nicolita
Badea daca ar fi urmarit o faza pana la capat
si nu s-ar fi aruncat la cea mai mica atingere
macar un gol tot dadea
ca sa nu mai zicem nimic de gol
total vina lui Badea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si nu e prima data cand Steaua ia gol din cauza lui Badea
si in CL a luat gol cu realul si cu lyonul
din cauza lui
ca nu sta in aparare la faze fixe
nu se concentreaza
in afara de Radoi si Nesu restu au jucat ca niste troace
saracu Elton s-a zbatut ca prostul
repet
nu cred ca stia in ce se baga cand a ales sa vina in Romania
Oli nu uita ai promis DEMISIA!
http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/FOTO__Intra_p...edea_gestu.html
Si prostul asta de armean vroia sa vina la Steaua (adica pentru bani bine intelet)
[/quoteDECI DAK ADUCE ADNTRENOR SI DA O PARTE DIN EPAVE AFARA MAI MULT K SIGUR Steaua IN CATEVA SAPTAMANI ISI REVIN DA ACUM IN MIJLOC DE SEZON CE KKT SA FACA...LA VARA RECONSTRUCTIE SI O LUAM DE LA CAPAT 2007-2008 CAMPIONI SPER
NU MAI ARE CE FACE DEACUM DAR INAINTE DE MECI PUTEA SA FACA CEVA DACA NU MAI ERA Olaroiu? EU ZIC CA DA PUTEA! SUNT SIGUR CA NU LUAM BATAIE DE LA O ECHIPA NE KK CUM E Poli...
ANTRENOR PESTE NOAPTE NU POTI SA GASESTI SUNT DE ACORD CA POATE SE FACEA CEVA DA GANDESTE-TE K SI ASTIA AU MORAL 0 SI NUSH CINE PUTEA SA LE BAGE IN CAP SA SE TREZEASCA...SA-SI DEA 5 PALME SI SA SPUNA...BAA SUNT LA Steaua SI TRE SA CASTIG CUPA SI SA TERMIN MACAR PE 2 SAK PE 1 NU SUNT IN STARE....SI POATE FACEAM SI NOI O BRANZA IN SEARA ASTA...POATE DADEAM SI NOI UN SUT MACAR UN SUT ..1 ASA DE GREU E...??NU CRED!!
M-am exprimat eu gresit,vroiam sa spun ca poate doar Hagi mi se pare la fel de slab ca antrenor ca Olaroiu,care in seara aceasta "magnifica" a intrat in istorie,insa intr-un sens negativ
SCUZE ATUNCI NU AM INTELES BINE! SUNT TOTAL DEACORD CU TINE!
pai ce sa-i ceri e scolit acum pe la Timisoara aek ... influente de viena in aer
bai
jucatorii au valoare
dar se vede ca Becali i-a pus pe lista de transferuri
uitati-va la Lovin
juca f bine anul trecut
foarte bine
puteai conta pe el
acum
nu e deloc concetrat
si nu numai el
majoritatea
nu sunt concetrati
joaca asa la trecerea campionatului
NU CRED NICI ACUM CA Olaroiu RADEA!!!!!!!!!!!
Cupa lui Toto nu este o cupa pentru Steaua, si in plus, toate echipele care trec prin interoto isi distrug pregatirea de vara pentru noul sezon si pe urma rateaza campionatul
dar ce are frate Intertoto?din pacate nici pt cupa asta de rahat nu o sa fim in stare sa ne calificam
(
Mai nou in Intertoto o sa jucam 1 singur meci(una din finale) deci nu se pune problema stricarii pregatirii de vara si in al doilea rand echipe mai titrate decat Steaua au jucat(vezi Hamburg,primul exemplu venit in minte...).Echipa ar trebui sa lase deoparte arele de vedete si sa inceapa sa joace fotbal
auzi baiatule, ce cautau scaunele alea pe teren? le-au aruncat jandarmii? sau sunteti asa de cretini incat sa va puneti la mintea unor ciori care se scalambaie pe teren. Asta inseamana sa ai creier cat o nuca...
DAK CIORILE NU INCEPEAU SCANDALUL NU ERA NIMIK ...SI CUM PLM SA NU FII SUPARAT CAND VEZI ASEMENEA PERFORMANTA..????...SI CAT DE PENIBILI POT FI CRAPIDISTII SA AFIRME K EI SUNT SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR ...CAT DE PENALI...JOSNIC FOARTE JOSNIC! steagsahmic
PLM FRATE NU CONTEST CE ZICI DA MACAR IN PLM SUFERA SI EL CAT DE CAT SI SE BATE IN DECLARATII CU Borcea DECAT Oli CARE RADE DE NEPUTINTA LUI!
Pai rade saracu'....a ''picat ca fraieru' la mijloc'',daca Gigi ''i-a dat apa la moara'' lu' Meheme ca prostu'...ala a profitat de naivitatea lui si-a ''scos'' banu',s-a plimbat dupa ''mari'' transferuri.....ce sa mai zic....e Stoica stelist cum sunt eu popa !!! Daca Becali are onoare il da pe bou afara ! Olaroiu e doar o victima...da' el a gresit cand s-a increzut in astia doi. N-a zis prostu' asa : ''Daca ''Oli'' pleaca,voi pleca odata cu el''....??? DU-TE !!!
ANTRENOR PESTE NOAPTE NU POTI SA GASESTI SUNT DE ACORD CA POATE SE FACEA CEVA DA GANDESTE-TE K SI ASTIA AU MORAL 0 SI NUSH CINE PUTEA SA LE BAGE IN CAP SA SE TREZEASCA...SA-SI DEA 5 PALME SI SA SPUNA...BAA SUNT LA Steaua SI TRE SA CASTIG CUPA SI SA TERMIN MACAR PE 2 SAK PE 1 NU SUNT IN STARE....SI POATE FACEAM SI NOI O BRANZA IN SEARA ASTA...POATE DADEAM SI NOI UN SUT MACAR UN SUT ..1 ASA DE GREU E...??NU CRED!!
ERA UN SOC LA ECHIPA SI SUNT 100% SIGUR CA BATEAM ECHIPA ASTA DE rahat...
uitati-va la Lovinjuca f bine anul trecut
nu te supara dar Lovin in forma maxima e un jucator mediocru pt cerintele Stelei
Problema cu suporteri violenti este ca de cele mai multe ori pleaca de la 10-20 de cretini, si pe urma politia ii bate si pe nevinovati. Ar fi trebuie sa se puna camere video si filmati, asa sa interdica oameni violenti. Asa este in Frantza dar vad ca in Romania sintem inca la alta epoca...
Pacat de suporteri adevarati...
Eu sunt suporter a lui PSG in plus sa fiu Stelist, si credetima ca si la noi au fost probleme chiar anul asta (un "suporter" a murit impuscat de un politist pentru ca erau vreo 15-20 care vreau sai dau bataie lui un evreu de la Tel Aviv ...), dar in Romania parca nu se face nici un efort pentru a pune capat.
Sper sa nu trebuiasca sa ajunga in Romania ca in Italia pentru ca sa se iau masuri.
bai
sa mor io de nu
sa vina ionut popa
ca ala stie sa ii motiveze
si daca vede ca nu fac nimic
isi bate joc de ei si ii face de tot rahatu
sa mor io de nu avem nevoie de el