FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Poli AEK Timisoara - Steaua

«167891016»
B_zkit18.04.2007 20:13

stefane, omu glumea!

axl2318.04.2007 20:13
MARI PROSTI SUNTETI....

omule, esti diliu.

Encipi18.04.2007 20:14
fularsteaua2

mahh ne omoara astia acolo in stadion acm ma sunat un prieten si a zis ca a intrat gabori peste ei...si afara ii mai ast si ciorile hai sa ne strangem si sa mergem spre stadion

DE CE???? Sa imi risc sanatatea??? sa imi risc viitoru sa ma trezesc cu dosar penal?? pt ce???

pt cine???? Pt niste cizme care cred ca ne fac o favoare daca alearga?? pt un antrenor de kkt care il doare in cur si rade cand pierde??

Du-te tu frate...n-ai decat!!!

AdrianUltras2518.04.2007 20:14

ca troacele au jucat ma

sa imi bag p%^@

pai ma

in afara de Radoi si Nesu nici unu nu a jucat

si saracu Elton

se vede ca nu a stiut in ce se baga cand a venit

Oli sa plece

imi cer iertare la toti cei cu care m-am certat pt Oli

am avut incredere in el

si l-am sustinut

dar nu se poate

nu avem nevoie de un antrenor resemnat

ce plm

cum dreq poate sa stea pe banca si sa rada

radea de MM

sa mor de nu

radea de MM

ca ala nu mai putea de rusine

si Oli radea de el

MARY_radoi18.04.2007 20:15
Asa e frate.

Cu Oli pana la moarte si dincolo de ea. Oli pe viatza la Steaua!

Ai dreptate sunt de acord cu tine.nu Oli este de vina pt ce se int la Steaua ci UNII jucatori.sper sa nu plece:((.Forza Steaua steagsimplu

bad_joke18.04.2007 20:15

JOC PEEEEEEEENIBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!JENANT!!!!!JAAAAAAAAAAALNIC!!!!

DEMISIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

DEMISIAAAAAA DEMISIAAAAAA DEMISIAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PLECA NEFERICITULE!!!LASA-NE LOOOOOOOOOOOSEEEEEEEEREEEEEEEE!!!!!!

MIE SCARBA DE JOCU ASTA PENIBIL DE DIVIZIA C!!!! D C NU JOACA CROITOOOORU!! SI NICI MACAR REZERVA NU A FOST,E CULMEA PARCA ZEROLI FACE SPECIAL,CRED CA VREA SA AJUNGA S AFIE OMORAT DIN BATAIE PE STRADA,AM DECAT UN LUCRU SA-TI ZIC DOMNULE Olaroiu: NU ESTI BINE VENIT PLEACA???E O VORBA BINE ZISA DIN BATRANI.

ULTRASSICK18.04.2007 20:16
A treia infrangere consecutiva... Sa fim oare urmatorii Agenti 007?

Un gust amar mi-a lasat evolutia lui Elton. N-am vazut in viata mea un jucator care sa greseasca toate mingile intr-un meci.

DACA Elton AVEA CU CINE SA JOACE LA ECHIPA ASTA DE PALUGI RATATE || CU FOTBALUL GEN Lovin,Bostina....AR FI CEL MAI TARE JUCATOR DE PE TEREN, DA CAND EL JOACA 1-2 SI Lovin SAU Badea SE UITA LA EL K LA Dumnezeu CUM PLM SA FACEM CEVA...NU AVEM VIZIUNE,TEHNIK SI MULTE ALTE CALITATI PE CARE LE ARE Elton!!!!RESPECT PITYKULE!!!! steaua_ro

stefanVl18.04.2007 20:16
stefane, omu glumea!

GLUMEA... iti zic eu ca si eu am prieteni care... domne spun: A castigat titlu pentru cel mai bun antrenor roman, a dus pe Steaua colo, pe dincolo...

El doar asta a facut.. a stricat si iar a stricat..

Echipa mergea bine chiar si cu jucatorii astia care nu arata a jucatori de Steaua... nici macar aspect fizic, gen Lovin ... sa fim seriosi cate fete se uita la el inafara ca are bani?

sau... Miopu` de Nicolita care ... citez pe cineva de pe forum.. Nu poate sa dea o centrare de 8 luni in coace...

Uni antrenori rezista fac echipe competitive.. dar alti Olaroiu NU!!!! si nici nu stiu unde o sa antreneze daca il da odata Becali asta afara..

thor_clone18.04.2007 20:17
Asa e frate.

Cu Oli pana la moarte si dincolo de ea. Oli pe viatza la Steaua!

Mai are un singur obiectiv de indeplinit. Sa ne duca in B si sa ramana Dinamo singura care nu a retrogradat vreodata

Oricum mai misto la matineu; bilete mai ieftine

Weed4All18.04.2007 20:17
Ai dreptate sunt de acord cu tine.nu Oli este de vina pt ce se int la Steaua ci UNII jucatori.sper sa nu plece:((.Forza Steaua steagsimplu

JAVRA AIA ESTI!!! DUTE PE SITEUL JAVRELOR SAU AL CIORILOR!!!

DACA NU ESTI JAVRA SAU CIOARA INSEAMNA CA ESTI CHIOR-SURDO-MUT SI NU VEZI CE SE INTAMPLA!!!

axl2318.04.2007 20:17
sper sa nu plece:((.

nici tu nu esti intreaga.

Astristul18.04.2007 20:18

MM barem e ca noi, sufera pentru jocul echipei si nu poate face nimic. Mai bine l-ar pune GG antrenor. :P Glumesc bineinteles! Oli il durea undeva ca era Steaua eliminata. Dati pe TV Sport sa vedeti cum suporterii nostri sunt luati la bataie de milogi iar gaborii mai rau dau in ei in loc sa ii apere de milogi....si asta pe stadion.

predatorpulse718.04.2007 20:20

Stau lipit de TV sa vad daca isi da Oli demisia,daca nici acum nu o face ar fi culmea. Nu credeam ca se poate ajunge la un nivel atat de jos dar semnele erau din septembrie-noiembrie anul trecut dar m nu-l vrea pe Lobont ca bea ,pe ala nu ca nu-i place de fata lui si tot asa... Mie nu imi place ca sunt condusi de un cioban oligofren,un manager bun de altfel,dar prea paranoic si arogant si un antrenor care a reusit performanta de a se face mai urat decat piti,lucru pe care-l credeam imposibil.Sunt stelist de vreo 10 ani,am 20 ani,am vazut destule meciuri ale Stelei,si bune si slabe,si sezoane extraordinare si altele mai putin reusite,dar nu mi-a fost dat sa vad un sezon atat de umilitor,nici macar Steaua de pe vremea lui piti nu-mi dadea senzatia ca poate lua bataie de la orice echipa,din orice divizie,cum imi da Steaua lui Oli.Ne-a batut si Timisoara,echipa cea mai de kkt.Sincer vorbind,cred ca la momentul actual doar Jiul,national si Arges sunt sub noi ca joc,si si la acestea am indoieli.

Oli e atat de antrenor incat am facut egal cu 0-0 cu Ceahlaul condus de unul care era preparator parca,iar velcea la fel e un antrenor tanar fara experienta, e interimar ce naiba,eu unul il vreau pe Ilie Dumitrescu sau Balint,stelisti adevarati.

Poate par drastic,dar antrenorul trebuie dat afara ACUM,trebuie jucati cei care vor fi titulari sub antrenorul urmator,pentru ca stim cu totii care sunt jucatorii de valoare de la Steaua,si-i enumar aici si pe cei care mai merita o sansa:Andrey,Goian,Ghionea,Cristocea,Radoi,Elton,Dica,Ochirosii,Vali Badea,Thereau-printre titulari neaparat iar ca rezerve:,Lungu,Paraschiv-Ov Petre,Banel,Croitoru,Iacob.

De scapat neaparat de Bostina,Stancu,Saban,Lovin,G Coman,Petre Marin(doar pentru ca e batran,altfel il respect),Baciu.Dupa cum se vede trebuie minim 8-9 jucatori noi iar destui de multi dati afara.Uitati-va pe tvsport la imaginile cu sectorul stelist cu handicapatii de jandarmi,era acolo un baiat care cred se sufoca,era la pamant si totul pentru ca intrasera niste suporteri rapidisto-pulisti care aruncau cu chestii in ei, iar ai nostri au raspuns cu scaune aruncate.Bineinteles jandarmii au raspuns in forta,ca niste tarani,chiar ca iti vine sa strii ASASINI gabori ASASINI.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

ss lucki18.04.2007 20:20
MM barem e ca noi, sufera pentru jocul echipei si nu poate face nimic. Mai bine l-ar pune GG antrenor. :P Glumesc bineinteles! Oli il durea undeva ca era Steaua eliminata. Dati pe TV Sport sa vedeti cum suporterii nostri sunt luati la bataie de milogi iar gaborii mai rau dau in ei in loc sa ii apere de milogi....si asta pe stadion.

YEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSS!

SI_A DAT DEMISIA OLIGOFRENU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

info de pe fanatik.ro

Multumesc Dumnezeule!

Tom_Jerry18.04.2007 20:20

Lasa-i ba ca asa le trebuie, n-au fost in stare in timpul meciu decat sa arunce cu obiecte pe gazon..

Vrem sa parem superiori celorlalti, dar de fapt ne purtam la fel ca ei, sau chiar mai rau..Si la toate nivelurile..conduccere, jucatori, antrenori, suporteri..

Nu va faceti sperante degeaba..Oli ramane pana la vara, asa vrea razboinicul..Mai bine ar fi indreptat protestul spre Gigi si nu doar spre Olaroriu, Gigi e buba cea mare, numai ca din pacate il vom avea pe cap pana va fi nevoit sa vanda echipa, iar asta nu se va intampla prea repede..

In momentul de fata singurii jucatori care merita sa ramana la Steaua sunt cei Ghionea, Goian, Radoi, Petre Marin, Paraschiv, Ovidiu Petre, Elton, Ochirosii, Dica, Badea, Thereau..Si in marea lor parte sa devina rezerve..

Sa baga incultul ala de bou bani in echipa sa aduca cei mai buni jucatori din tara la noi..

Encipi18.04.2007 20:20

Doamne ce kkt de antrenor!!! Ce kkt de om!!!!

Cum naiba mai are tupeul sa stea pe banca???? ii e rusine sa vina la conferinta de presa...dar de stat pe banca nu ii e rusine???

Oli nesimtitule!!!!! Pleaca mortule!!!!!!

petrinho18.04.2007 20:20

inca mai avem sanse la o cupa europeana... inca suntem in lupta pt locul 3, ce ar aduce o calificare in Cupa UEFA sau putem termina pe 4, ne inscriem in Cupa UEFA Intertoto, o castigam si mergem mai departe in Cupa UEFA .... Doamneeee....! ! ! imi vine sa urlu cand vad in ce stare am ajuns... absolut jenant :( :-<

nemilosul18.04.2007 20:21

nu a venit muistu` la conferinta de presa

bagamias **** in familia si mortii lui de nesimtit....sclav ordinar

in viata mea nu am vazut un nesimtit mai mare ca jegosul asta imputit de antrenor

ros_albastra18.04.2007 20:21

[/size]CE AM AUZIT LA ASHTIA DE LA FANATIK:"Olaroiu A DEMISIONAT"

DOAMNE AJUTA SA FIE ADEVARAT!!!!!!

FORZA_STEAUA.jpg.gif

ss lucki18.04.2007 20:22
nu a venit muistu` la conferinta de presa

bagamias **** in familia si mortii lui de nesimtit....sclav ordinar

in viata mea nu am vazut un nesimtit mai mare ca jegosul asta imputit de antrenor

Si-a dat demisia, n-auzi?

Weed4All18.04.2007 20:22
Doamne ce kkt de antrenor!!! Ce kkt de om!!!!

Cum naiba mai are tupeul sa stea pe banca???? ii e rusine sa vina la conferinta de presa...dar de stat pe banca nu ii e rusine???

Oli nesimtitule!!!!! Pleaca mortule!!!!!!

DA OARE NU II ERA RUSINE SA ZAMBEASCA CU GURA PANA LA URECHI IN TIMP CE ERAM CONDUSI? TIE TI SE PAREA AMUZANTA SITUATIA?

domi18.04.2007 20:24
SINCER MI-E RUSINE :(
ULTRASSICK18.04.2007 20:24

SI-A DAT DEMISIA!!! IN SFARSIT!!!SA FIE SANATOS SA SE DUCA LA Poli PA SI NU NE PARE RAU inca O DATA O SPUN!!!ADIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSS!!!ZAMBEA K BOUL CAND Meme ISI MUSK PUMNII DE NEPUTINTA UNOR EPAVE (MA ROG 90% DIN EI ) VAI NU E NUSH CINE SAU NUSH CARE (Dica....)FRATE DA NE LIPSESTE DA O ECHIPA MARE K Steaua NU STA IN 11 JUCATORI O ECHIPA MARE SE VEDE DUPA REZERVE!!! steaua_ro

B_zkit18.04.2007 20:24
DA OARE NU II ERA RUSINE SA ZAMBEASCA CU GURA PANA LA URECHI IN TIMP CE ERAM CONDUSI? TIE TI SE PAREA AMUZANTA SITUATIA?

Da, creca, il durea fix in varful coiului!

stefanVl18.04.2007 20:25
SINCER MI-E RUSINE :(

Neoficial: Olaroiu a demisionat!

Cosmin Olaroiu nu a venit miercuri seara la conferinta de presa de dupa meciul Poli Timisoara - Steaua, anuntand ca demisioneaza.

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...-demisionat.htm

«167891016»