SPRIJINITI ANTRENORUL care:1. a castigat campionatul
2. semifinala UEFA
3. grupele LC
Du-te pe forumuri de javre ca sa fi iubit acolo.
2. semifinala UEFA
3. grupele LC
2. semifinala UEFA
3. grupele LC
NU Olaroiu NEA DUS IN CL CI Badea!!!
NU Olaroiu NEA ADUS CAMPIONATUL CI ECHIPA CARE MERGEA DIN INERTIE!!!
Nu Olaroiu nea adus semifinala ci el nea nuat finala!!!
Nasoala treaba! Astia sunt jucatorii Stelei?!?!? Nu cred!
Nu e numai Olaroiu vinovat! Toti sunt vinovati! Suntem VARZA!
@weed4all poate nu ai vazut cate bilete au fost puse in vanzare pentru galeria Stelei :roll:
GATA Oli & MM, hai plecati amandoi surorilor...
Isi bat joc amandoi... ala cu transferuri, Olaroiu cu tactica.. vorba vine tactica.. Asa joaca echipa mea... exact ca Steaua.. si suntem Liga a IVa ce dreaq..
Meme Dute frate... si lasa-ne..(mor pe uni ca care scriu domne Stoica super stelist... dar cand plangea de bucurie ca batuse Steaua...in fine.. stai ca face scheme.. prin fata camerelor..)
Oli lasa-neeeeeeee de acuma... pana nu ne prostim de tot...
In fine FORZA Steaua
si Petrica ce mama naibii a avut cu nevinovatul ala de african?
cel mai bun jucator al Stelei a fost nesu. nu Vali Badea, nu Radoi, nu Elton. nesu!
steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2
cata rusine???!!!
ce putem sa mai speram???!!!
un loc codas fruntas...... steagcruce2 ![]()
steagcruce2 ![]()
Ce spuneti de portarul nostru ?... E bun portar, nu?
Multumesc Olaroiu pt ca l-ai bagat pe Cernea in poarta , asa poate vad si unii suporteri ca Cernea nu este portar bun...
Cei care l-au contestat pe Andrey ar trebui sa se gandeasca mai intai la ce rezerva de portar avem si mai apoi sa comenteze ca Andrey e portar prost ... O fi prost dar altul mai bun nu avem si nici nu cred ca intr-un viitor apropiat (25 ani) vom avea vreodata....
Respectul meu Andrey.....
io zic ca esti nebun ,Cernea a jucat de 10 ori mai bine pana acuma decat Andrey ala nu are reflexe e mooooort!!
GATA Oli & MM, hai plecati amandoi surorilor...
Isi bat joc amandoi... ala cu transferuri, Olaroiu cu tactica.. vorba vine tactica.. Asa joaca echipa mea... exact ca Steaua.. si suntem Liga a IVa ce dreaq..
Meme Dute frate... si lasa-ne..(mor pe uni ca care scriu domne Stoica super stelist... dar cand plangea de bucurie ca batuse Steaua...in fine.. stai ca face scheme.. prin fata camerelor..)
Oli lasa-neeeeeeee de acuma... pana nu ne prostim de tot...
In fine FORZA Steaua
Sa mearga si MM drum bun si cale batuta
2. semifinala UEFA
3. grupele LC
Eu cred ca tu glumesti!
TOATE acele lucruri au fost posibile din INERTIA jocului impus de Oleg Protasov la Steaua. Nicidecum de clarviziunea lui Oli. In Champions League am jucat doar un meci...primul, cel de la Kiev in rest ..... GLUME, JOC LAMENTABIL, PE ALOCURI INCREDIBIL DE PROST....totul culminand cu ce s-a intamplat in aceasta seara groaznica. Gloata de idioti la Steaua in stafful tehnic. Ce mama dracului mai cauta in echipa Baciu, Lovin, Banel, Cristocea etc. Va multumim pentru ca va bateti joc de noi in continuu. Sper sa va carati cat mai repede de la Steaua !!!
CU Steaua PANA LA MOARTE !!!
NU Olaroiu NEA DUS IN CL CI Badea!!!NU Olaroiu NEA ADUS CAMPIONATUL CI ECHIPA CARE MERGEA DIN INERTIE!!!
Nu Olaroiu nea adus semifinala ci el nea nuat finala!!!
SUPER DREPTATE!!!! EL A STRICAT TOT STILUL Stelei FORMAT DE ALT ANTRENOR.. TOT JUCATORII ASTIA AU FOST CAND BATEAU IN PRELIMINARII SI CASTIGAU CAMPIONATUL..
DOMNU Becali PE Zenga IL DAI AFARA PANA SA TERMINE CAMPIONATUL INVINGATOR.. DAR ME MAIMUTA ASTA Olaroiu IL LASI SA FRECE EL PE Steaua...
huUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
inca sper ca maine de dimineatza cand o sa citesc un ziar de sport sa vad pe prima pagina mare de tot "Oli A DEMISIONAT"
nu va mai luati mai de thor_clone, uitati-va ce are scris la semnatura. omul e sarcastic.
ho ma, ca e ironic
Toti sunt penibili.Daca as putea face ceva...asa schimba toata echipa.I-as pastra doar pe Goian..Ghionea..Ov.Petre..Radoi..Badea.Dar si pe astia i-as pune ca rezerve.Si as cauta imediat vreo 20 de jucatori romani..dornici de performanta.Herea..Prepelita..Stancu de la Urziceni..CHiacu de la Wisla..Keseru..si mai sunt jucatori.Poate n-o sa fie prea bine..dar macar sunt sigur ca astia ar alerga si macar ar centra mai bine.Daca tot atata stie Oli...joc pe benzi si centrari la prosteala in careu...sa-l puna frate pe Nicolita sau Bostina sa centreze de 500 de ori pe antrenament.Cum naiba e posibil sa nu dai o centrare buna in ultimele 6-7 luni???
Ma puteti injura...dar pe bune ca vreau sa vad pe Dinamo si rapid in Champions League jucand in Ghencea..si noi sa nu fim nici un UEFA.Doar asa s-ar putea schimba ceva...cred eu.Doar asa s-ar trezi unii...doar asa ar cumpara fotbalisti adevarati Becali.Nu jucatori castigati la poker ca Lovin sau adusi de pe net.
Parca e ceva diabolesc,asa ceva nu am trait cu Steaua in viata mea...pot sa ma aventurez spunand ca, de cand ma stiu eu stelist[20 de ani],nu am mai trait o astfel de umilinta.NU e vorba de rezultate,e vorba de joc,e vorba ca suntem gata,ca URMEAZA DEMISIA<DACA NU URMEAZA DEMISIANU NE MERITATI NIMICURILOR!
FORZA Steaua[CEA ADEVARATA]
DEMISIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa!!!!!!!!!!1
SUNT pro cu tine FRATE ASTA NU E Steaua!!!Trezireeaaaa!!!! Steaua nu joaca: suturi plouate in careu care o prinde bine dak da si gol e genial dak nu asta e ...frateee Steaua juca frumos actiuni pase pe jos combinatii gen Elton da ce sa joace pitikot cu palugele de Lovin si Bostina =0 tactica...ce sa joace ?????aduceti jucatori tehnici la mijloc...avem nevoie de reconstructie totala...90% hai...TREZIREA STEAUAAAA!!!!
steagcruce2 steaua_ro
ce meci naspa au facut de ras numele Steaua si siau batut joc de noi suporterii ei
![]()
Asta e!! In viata unei echpe mai sunt si momente d-astea!! Sunt momente foarte grele dar asta e. Trebuie sa fim Stelisti pana la moarte si sa ii sustinem in continoare pe toti cei care sunt acum la Steaua. Pt ca cu ei m reusit mari performante la care Dinamo sau Rapid nici nu viseaza.INDIFERENT DE REZULTAT Dinamo SI RAPID ...SI Poli SUNT DE KKT!!
CU Steaua PANA LA MOARTEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mahh ne omoara astia acolo in stadion acm ma sunat un prieten si a zis ca a intrat gabori peste ei...si afara ii mai ast si ciorile hai sa ne strangem si sa mergem spre stadion
A treia infrangere consecutiva... Sa fim oare urmatorii Agenti 007?
Un gust amar mi-a lasat evolutia lui Elton. N-am vazut in viata mea un jucator care sa greseasca toate mingile intr-un meci.
2. semifinala UEFA
3. grupele LC
Asa e frate.
Cu Oli pana la moarte si dincolo de ea. Oli pe viatza la Steaua!
DEMISIA ! Nu se mai poate asa ceva ! Acest cosmar trebuie sa inceteze ! DEMISIA NESIMTITULE ! Ti-ai batut joc de noi, de echipa, de performanta, de fotbal, de fair-play, de tot ce inseamna fotbal si tu habar nu ai !
Incredibil, de domeniul fantasticului ! Ai facut din bici rahat !
Asa e frate.Cu Oli pana la moarte si dincolo de ea. Oli pe viatza la Steaua!
MARI PROSTI SUNTETI....
DEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAA
DA-TEN rahat CU Oli AL TAU!!!! CE A FACUT DE CAND E LA Steaua?
ZI-NE UN MOTIV PENTRU CARE AR TREBUI SA RAMANA LA Steaua!
De unde rasariti frate??? Atatia suporteri ai lui Oli desi Steaua e la pamant. Duceti-va pe forumul javrelor sau al "coloratilor". Ati fi tare indragiti acolo!