FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Poli AEK Timisoara - Steaua

«13456716»
AndreyCor18.04.2007 19:34

Vad ca au si aparut aparatorii lui Oli...da sigur el este lucrat mereu ma ....defapt el e valoros stie fotbal da fotbalistii sunt prosti.

Pentu voi va spun ca fotbalistii care faceau spectacol cand era antrenor Oleg sunt aceiasi de acum....deci logic Oli e un antrenor prost.

Rick James18.04.2007 19:35

Este clar ca trebuie sa scapam de Oli. Jucatorii astia parca nu mai au pic de imaginatie, se incurca, pierd mingi aiurea, parca nu mai au pic de tehnica, devin tot mai lenti, vor sa se apropie prea mult de poarta, le e prea frica sa riste, parca ar vrea sa le puna adversarii mingea pe tava, le este prea frica sa joace fotbal. Imi pare sincer rau pentru el (Oli) ca om fiindca probabil s-a atasat de acesti jucatori iar acum se despart dar asta este. Echipa trebuie sa continue daca nu suntem in stare nici macar sa castigam meciul asta pentru ca sa putem sa intram in Cupa UEFA ce naiba o sa facem. As vrea sa se intoarca Zenga dar dupa cum a fost tratat de fani si de Becali... slabe sanse. De fapt asta a fost dintotdeauna marea noastra problema, a fanilor, ne-am grabit sa ne alungam antrenorii si jucatorii fara ca macar sa-i lasam sa se adapteze si sa inteleaga stilul de joc al echipei. Mare pacat... Dar adevarul la ora actuala este ca Oli trebuie sa-l lase acum pe altul sa-i ia locul care poate va reusi sa scoata echipa din starea asta si poate va mai prinde o cupa europeana. Eu ii urez succes noului antrenor al Stelei inca de pe acum indiferent cine va fi acesta si sper sa faca treaba buna fiindca MM ne-a adus jucatori buni dar care nu au fost utilizati inteligent de Oli. Sper ca noul antrenor sa invete din greselile lui Oli si sa nu le repete.

Rossoblu18.04.2007 19:37

Nu-mi vine sa cred, nici o ocazie cu cea mai proasta echipa din campionat!

AndreyCor18.04.2007 19:39

[...]

Editat. Ban temporar. Moderatorii

RAV3N_rosso-blu18.04.2007 19:40

steagcruce2 steagcruce2

Ce spui tu nu contesta nimeni, ai foarte mare dreptate. Pilaf cu carne antrenor, manager, patron, echipa. PESTE 5 ANI NE REVENIM. PA SI PUSI. E GRAV FRATEE!!!!!

Peste 5 ani ne revenim?

Hmmm....asta nu e Steaua pe care o stim, asta e un lucru cert. Sa asteptam 5 ani sa redevenim ce-am fost e cam mult, nu crezi?

cristinelly18.04.2007 19:42
:( S-a dus si Cupa! :(
Ayrton18.04.2007 19:43

DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA!

ACUM! nu maine, nu peste doua luni. ACUM!

Di@n@18.04.2007 19:43

Nu pot sa cred :cry: mi-am stricat ziua...mai bine dormeam decat sa vad cum iau bataie de la slabaturile alea :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

steag3

AndreyCor18.04.2007 19:43

Ne-am lins pe bot si de Cupa ....a rezolvat situatia "antrenorul anului" cel mai mare tactician si descoperitor de talente Olita.....iti multumim...eu unul iti multumesc anticipat pt DEMISIE!

boolq18.04.2007 19:44

Bravo Olaroiu...TACTICA=0...nimic nu joaca Steaua...n-avem scheme, faze, nimic...jucatorii sunt mai putin devina (exceptand jucatori gen Lovin, Coman, Stancu...) nu-mi vine sa cred...traim infrangere dupa infrangere

B_zkit18.04.2007 19:44

O alta infrangere. De acum incepem sa ne invatzam. Nu au jucat nimic, au jucat ca niste ciubote, FRATE! Am niste nervi. Sa nu ai tu o ocazie in tot meciul? Cum naiba frate? Asta e Steaua? Sper sa trecem cat mai repede de pasa asta proasta ca incep sa ma imbolnavesc.

fiara718.04.2007 19:45
Gata Zer0li, ne-ai ingropat de tot. Poti sa pleci la AEK Timisoara
SS Lazio18.04.2007 19:45

Sper ca s-a terminat,sper ca acest cosmar a luat sfarsit.

Ne vor trambita dinamovistii si timisorenii rezultatele astea multa vreme.

Sper ca s-a terminat[ma repet deja].

Stiam ca se va intampla asta,de fapt...cum sa nu se intample?! NU AVEM JUCATORII POTRIVITI PE TEREN

SPER CA S-A TERMINAT!

axl2318.04.2007 19:46
Ce am ajuns ...... sa ne rugam ca echipa adversa sa ramana in 10 sa castigam si noi . E pacat ca ceea ce vedem noi pe teren se numeste Steaua .

Pacat !!! steaua_ro

Eram ironic.

SebaSS18.04.2007 19:46

Sa vedeti ca Olaroiu nu o sa plece :( este incredibil ce se intampla, sa nu dai niciun sut pe poarta tot meciul, INCREDIBIL!

Addy_G18.04.2007 19:46

DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA

Mi-a ajuns! As fi ajuns sa ma bucur daca Steaua ar fi pierdut si ar fi jucat ceva, dar astazi n-a jucat nimic !

dode56ro18.04.2007 19:47
neam lins pe bot si de cupa ....a rezolvat situatia antrenorul anului cel mai mare tactician si descoperitor de talente olita.....iti multumimi...eu unul iti multumesc anticipat pt DEMISIE.

Atata timp cat o sa avem ca patron un megaloman, UN MARE PROST, nu o sa mai realizeze Steaua nimc!!!!! CEA MAI MARE VINA O POARTA Gigi Becali. S-A ALES PRAFUL DE NUMELE Steaua Bucuresti CAMPIOANA Romaniei SI DE EMBLEMA ACESTUI CLUB AL ARMATEI !!!!

RUSINE PENTRU CEI CARE PERMIT ASA CEVA!!!!

mikenisme18.04.2007 19:48

In fine da si sa nu uit DEMISIA

Editat. Moderatorii

ULTRASSICK18.04.2007 19:48

fularsteau2 steaua_ro

Degeaba.... nu au jucat nimic, nici nu s-au straduit ...Olaroiu poti sa pleci nu ne pare rau....n-are niciun merit pentru performantele Stelei... jucatorii au facut totul...el a a venit si a gasit o echipa formata si a distrus tot ce s-au chinuit atatia sa construiasca...Olaroiu du-te la Timisoara poate acolo locul 4 si semifinala de Cupa Romaniei e ceva super extraordinar...pentru Steaua e ...nimic...Steaua joaca numai la victorie!

Forta Steaua! steagcruce2

fiara718.04.2007 19:48

Cred ca nu pleaca nici azi [...]

Encipi18.04.2007 19:48

S-A TERMINAT UN CICLU!!! E clar.Meciul acesta mie unul mi-a demonstrat inca o data.

De vina sunt toti.Jucatorii..antrenorii..conducerea.Nu e posibil asa ceva.Mai bine de jumatate din echipa sunt pur si simplu morti.Probabil una din cauze e mentalitatea romanului.Au jucat cu Real Madrid..au incasat in ultimii anii vreo 300.000 de euro de om...si deja le-a ajuns.Pe langa faptul ca nu jucam nimic...un lucru foarte grav..cel mai grav...e lipsa de atitudine,de determinare..Parca nu mai alearga frate...sunt condusi si parca li se rupe.

La vara trebuie schimbata jumate de echipa.Dupa modelul Dinamo din vara.Au adus jucatori dornici de performanta...si uite ca ne-au umilit practic.TRebuie sa renuntam la vreo 10-12 jucatori..si sa aducem altii dornici de performanta.Asa nu se mai poate!!!

Despre Oli ce-ar mai fi de zis...el e condus si sta pe banca si rade.Asta da determinare si atitudine de invingator.Rusine sa le fie tuturor.

Ar fi bine sa se uite la anul la TV la cupele europene.Cum joaca Dinamo si Rapid in Liga...poate asa unii din ei se mai trezesc.Ceilalti...sa dea Domnul sa sfarseasca prin divizia B.

Bya_618.04.2007 19:48

Eu sincer nu pot sa ma mai uit la meciurile Stelei...

SS Lazio18.04.2007 19:48

Parca e ceva diabolesc,asa ceva nu am trait cu Steaua in viata mea...pot sa ma aventurez spunand ca, de cand ma stiu eu stelist[20 de ani],nu am mai trait o astfel de umilinta.NU e vorba de rezultate,e vorba de joc,e vorba ca suntem gata,ca URMEAZA DEMISIA<DACA NU URMEAZA DEMISIA

NU NE MERITATI NIMICURILOR!

FORZA Steaua[CEA ADEVARATA]

DEMISIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa!!!!!!!!!!1

mircea_zion18.04.2007 19:49

Oli lasa-ne lasa-ne , antrenor prost da-ti demisia! DEMISIA ! ASA AI PROMIS , daca pierzi iti dai demisia singur , tocmai cred ca ai pierdut.

mihnel18.04.2007 19:50

http://www.onlinesport.ro/stiri/multimedia...i-de-Steaua.htm

PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!PLEACA!

«13456716»