jucam din ce in ce mai prost
A ajuns sa ne bata o echipa de terminati ca **** , am ajus rau de tot
amice eu sunt portar de meserie la fotbal de sala
ce vroiai sa faca la aia ? cand , ca si in meciul cu Bistrita marcaj la juma de metru de adversar ... nu e Cernea de vina ![]()
AVEM NEVOIE DE NEAGA
eu zic ca nu avem nici jucatori....ca Dica ..sper sa scoatem 1-1 si sa ii batem la pinalti:P..avem sanse sa jucam in UEFA ..cl la anul deacu...hai Steaua....sper sa vina Hagi la Steaua!!!
steagcruce2
bambilici
steagcruce2
Dar Saban de ce nu mai joaca ? Tin minte venirile sale in ofensiva, respectiv centrarile sale uneori reusite, alteori mai putin reusite, dar totusi , parca e mai bine decat deloc . Nesu inca nu e complet revenit. Oli isi bate joc de el .Pana cand isi revine , trebuie bagat doar in final de meci 20-25 de minute. Dar nici nu cred ca Oli mai e antrenor . S-a bagat ciobanu peste el : Elton din mijlocas stanga ... atacant , Badea din vard retras, in varf impins , Ochirosii din jucator de banda stanga impins, bun pt un 4-3-3, este nevoit sa joace mijlocas stanga cu obligatii atat pentru defensiva cat si pentru ofensiva .Lovin e si el un jucator bun, dar cred ca l-a ametit rau de tot Olaroiu .
PS: pentru editorii site-ului. De ce a-ti trecut la un alt sistem de postare a comentariilor ?
vad ca o parte din "suporteri" iar sunt acolo doar pentru ca noi sa fim din nou suspendati.
sper sa va rupeti mainile alea cu care ati aruncat betele alea nenorocite.
Oli e doar un antrenor slab.adevaratii OLIGOFRENI sunteti voi.aveti impresia ca asta inseamna sa fi ultras,nu?vai de capul vostru!
sper din suflet ca pana la final sa ne revenim,desi e clar Steaua nu joaca nimic.
mandru ca sunt stelist!
forza Steaua !
Forza Steaua! Sa speram ca rasturnam rezultatul
Ochirosii nu era bun , da pe Lovin la tzinut in continuare in teren ,ce antrenor distrus
Si Steaua este o echipa de terminati la ora asta!!Fara suparare!
uffff!!!!!(( ba da toti care joaca cu noi au cel mai mare noroc. Rrimu sut pe poarta primu gol:(( Pacat...
(( se pare ca Steaua sta intr-un jucator: dica10
parca ai fi olita.tot timpul numai scuze scuze si iar scuze...eu unul m-am saturat
E pauza.Am dominat acest meci,dar ca de obicei am dominat steril.Inceperea cu Lovin ma face sa cred ca Oli chiar vrea sa pierdem ca sa-si dea demisia pentru ca a ratat tot.Pustiu Elton azi nu mi se pare in zi grozava si tot e cel mai bun de la noi insa nu stiu ce se intampla cu Vali Badea care e cu vreo 3 viteze in minus.Meciul ar fi oribil pentru un spectator neutru,2 faze din care una la golul norocos al timisoarei.Elton tata,nu mai pasa la restul ca strica faza,ia-o si du-te cu ea in poarta.
Rar se vede atata tiganie ca la aceste 2 echipe Crapid si fulgeru bragadiru:primele 20 min numai injuraturi la adresa Stelei si a lui Mirel,dar bineinteles,comentatorii nu au remarcat nimic.Ma simteam superior ca stelist avand in vedere grobianismul tribunei bragadiro-giulestene pana cand au iesit in fata "suporterii" nostri,aruncand cu bete de steag in mizeria aia numita karamian,care se vede cate a invatat cat a stat la crapid.Arbitrul penibil,plesan trebuia eliminat si cel putin 3 timisoreni trebuia sa aiba galben pana acum.Oricum lectia de a invinge Steaua o stie orice echipa acum:apara-te,joaca dur k la singura faza pe care o vei avea vei marca.
Meciul e urat pentru ca sunt 2 echipe conduse de 2 antrenori "extraordinari":Oli profu si invatacelul sau velcea,ale caror echipe au fost invinse de gloria si Unirea Urziceni.Oli e genu de antrenor care nu vrea sa ia gol si apoi sa inscrie,iar fotbalul l-a pedepsit de nu stiu cate ori pana acum si nu se invata:
-cu Iasi:1 faza a iasiului,un gol
-cu Vaslui-o faza tot meci,si ne-au dat gol
-cu gloria-o faza jumate din care ne-au dat 2 goluri.Exemplele pot continua dar Oli nu se invata,**** Timisoara ne-a dat gol exact cu armele noastre(arme nespecifice vitezistilor),statul la cutie si faze fixe din care sa marchezi.Oricum in seara asta imi miroase a demisie,pe care recunosc ca o asteptam de mult.
Chiar ma intreb ce se va intampla a 2-a repriza,pentru ca acum noi trebuie sa marcam si Vali Badea primeste numai mingi inalte intre 3 fundasi pulisti.Chiar,d-le Olaroiu,imi puteti explica de ce peste 70% din mingi in jocul Stelei sunt pe sus sau la semi-inaltime,avand in vedere ca nu prea avem jucatori care stiu sa faca preluare,nu ar fi mai bine pe jos.Va sugerez sa cititi articolul "Stelei nu-i sta bine betonul" din prosport,un articol f bun la un ziar de altfel f jegos si anti-Steua,ca sa aflati despre traditia Stelei.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
daca in a doua jucam cu pase rapide si in forta am putea provoca un al doilea galben la plesan sau alexa si atunci s-ar rupe jocul, am avea chiar sanse bunicele sa egalam.
Ce am ajuns ...... sa ne rugam ca echipa adversa sa ramana in 10 sa castigam si noi . E pacat ca ceea ce vedem noi pe teren se numeste Steaua .
Si eu sunt de acord ca Oli sa plece , pentru ca nu stie sa isi motiveze echipa , dar oameni buni la cum se descurca jucatorii pe teren e o mare rusine , parca cu ei am avut si rezultate , dar acum ma uit si nu pot sa cred ceea ce vad .
Pacat !!! steaua_ro
Probabil ca vom vedea niste schimbari disperate. Iacob in locul lui Ochirosii si Bostina in locul lui Lovin. Si probabil Croitoru din minutul 89, pentru ca ex-vasluianului ii ajung minutele de prelungire sa intoarca soarta meciului, nu?
Stai linistit ... uite asa o sa curga schimbarile :
Iacob >< Lovin
Bostina >< Ochirosii
Croitoru >< P. Marin
:cry: VARZAAAAAAAAAAAAAAAA:((((((((((((
bai mai bine lasau situl asa cum era ca acu e de kkt.puteti sa ma banati sa faceti ce vreti dar asta e adevarul.DEMISIA.
mda....cam asta este Steaua la ora actuala,asa ca hai sa tragem linie...dupa linie..hehehe si sa schimbam ce putem de aici incolo..poate mai reusim sa mai salvam ceva
cu respect,
MANDRU CA SUNT STELIST!!!! steagcruce2
cica petarda a fost scoasa de fortzele de ordine cum ma eu il vad pe nicolitza, Oli , Lovin inca in teren barem una din "petardele"astea sa fie scoase
amice eu sunt portar de meserie la fotbal de salace vroiai sa faca la aia ? cand , ca si in meciul cu Bistrita marcaj la juma de metru de adversar ... nu e Cernea de vina
![]()
Si eu sunt portar , la fotbal de camp ...
Uite-te din nou la reluare si ai sa vezi cum Cernea scapa mingea din maini... Asta nu inseamna ca e greseala lui???? Intr-adevar , si fundasii nu erau amplasati bine , dar Cernea nu ar fi trebuit sa scape mingea....
Ce echipa frumoasa! Minutul si ocazia...Ce sa mai suntem pe ei...Ii presam ...simt o presiune greu de suportat aparatorii de la aek...ce viziune tactica...maiestruos... te uiti la Steaua de acum ceva timp si nu imi vine sa cred ce schimbare...
Bravo baieti! Bravo Oli! Bravo! Inca o seara apasatoare!
steagcruce2
Becali ar trebui sa nu se mai creada antrenor ... Da , da ,da Olaroiu este omul impins in fata sa fie infierat. De asta nu-l da afara ! Vina lui Olaroiu in conditiile astea este ca nu isi da demisia!!! DEMISIA ! Te ratezi ca antrenor daca accepti gesturile de om prost ala Becali ...
nicolitza esti vai de **** ta baiete ,simtete si cere schimbare
sa se duca dracu' toti unde vor vedea cu ochii si sa ne lase in pace...conducere noua,lot nou
Doamneeee suntem in pom tata! Daca si Urziceni i-au batut pe astia, si noi nu suntem in stare. Avem o ocazie la 20 de minute....JALNIC! ![]()