e hai ca nu mai avem mult si scapam si de Oli....doar cateva minute si gata...
Meme moare pe banca si Oli rade ,ar mai fi ceva de spus?
bravo bravo...l-a scos pe para si l-a lasat pe Lovin in teren.Poate il vede careva:valerenga sau de prin rusia sa ni-l ia de pe cap.Vai ce paguba o sa fie.
Meme moare pe banca si Oli rade ,ar mai fi ceva de spus?
pai logic ca rade...doar merge totul cum a planuit...pleaca la castigatoarea acestui meci....
Lasati faptul ca Oli e un antrenor slab,ce e in capul juatorilor? Toata repriza a 2-a au bubuit mingea,hai ca macar daca o duci in margine si centrezi e altceva dar noi jucam minge lunga perpendicular,in general cele mai usoare mingi de rezolvat pentru fundasii adversi.Urmariti cate pase perpediculare la firul ierbii dau baietii nostri si vedeti de ce jucam asa "aerian".
Cred ca piti zambeste pentru nu va mai fi cunoscut drept cel mai slab antrenor al Stelei,nici macar el nu a bulversat Steaua atat de mult,echipa arata ca un zombi care se trezeste putin cand mai ia un gol.Inca un sfert de ora si pa Oli :smile:
cum a reusit el Oli sa transforme o echipa ce juca incredibil intr-una ce nu joaca nimic
Bai nu s poate asa ceav.....de ce puauuuuuuula mea il tine in teren tot meciul pe handicapatul asta de Lovin....bine ca il scoate pe Elton singurul care a jucat ceva............si pe Croitoru sa nu-l bage ...bagateas in **** matii de idiot...NU TE MAI SUPOOOOOOOOOOOOORT ..MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUIE !!!!!!!111
Eu sper ca-i fericit Oli...a reusit sa ne distruga echipa
E grav, daca pierdem si cupa, si Oli nu isi da demisia e clar ca nu are onoare.
pai logic ca rade...doar merge totul cum a planuit...pleaca la castigatoarea acestui meci....
+1
Se pare ca trece inapoi la Poli pardon la **** Timisoara ...
oricum ei au nevoie de antrenor de locul 3-4 ca nici acolo nu sunt, dar noi trebuie neaparat sa trecem pe locul 2 ...
a vrut sa-si dea demisia dar cretinul de cioban infect si tampit i-a zis sa stea pana-n vara
Sau poate nu. Mai stii ce-l poate taia Becali capul? Oricum mor cand vad ca nu jucam nimic si NU NE CALIFICAM in FINALA! Imi doream enorm de mult Cupa Romaniei. Cred ca si voi la fel! steagcruce2
Cunoscandu-l pe Oli, cred ca isi va da demisia sigur dupa acest meci, veti vedea.
Si va mai fi o surpriza, managerul...o sa vedeti...
OFF ... Ce grozavenie a putut sa produca astazi Steaua ... Nu cred ca am vazut ceva asa de odios de ceva vreme ! Zambetul de grasun marca Marian Iancu o sa ma urmareasca ceva zile ...
RUSINE Steaua !!!
Mai trebe sa faca si bilute Oli si ii buna treaba...[...] de imbecil....Pleaca ba nesimtitule
Becali ar trebui sa nu se mai creada antrenor ... Da , da ,da Olaroiu este omul impins in fata sa fie infierat. De asta nu-l da afara ! Vina lui Olaroiu in conditiile astea este ca nu isi da demisia!!! DEMISIA ! Te ratezi ca antrenor daca accepti gesturile de om prost ala Becali ...
CE SA SE RATEZE CA E RATAT DE CAND E EL.
Oli... maine vreau sa citesc in presa noastra de kakat ca ti-ai dat demisia. Ar fi o dimineata perfecta...
ba voi n-auziti ca inainte de meci Becali a zis ca indiferent ce rezultatu meciului Olaroiu va sta pana-n vara?
Ce nu intelegetzi voi este faptul ca jucatorii nu il asculta pe Oli ...fac ce vor si ce le cere Jiji...omu` vb ceva cu ei inainte de meci si ei fac altceva ..nu ii asculta indicatiile si asta din simplul fapt ca vor sa il demita pe Oli...sa faca loc anturajului european al "presedintelui Romaniei"!Omu sta pe banca ca intelege treaba asta ca este lucrat si este peste puterile lui.Ii este rusine de suporteri pt rezultatele proaste prin care trece echipa...dar vina nu ii apratine numai lui!Sanatate si sper sa intelegetzi odata cum stau treburile...dau banu fac ce vreau...!
Nu scapam fratilor d scarba asta d Oli
( : http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Reactie__Gigi...osmin_Olar.html
vai d capu nostru,n-o sa jucam nici in Intertoto
(.....asta e,dak avem un antrenor d toata panarama si niste jucatori absolut de nerecunoscut... steagsimplu ![]()
Oli...MM BAI STITI BANCU ALA CU ALBINELE.....DACA NUL STITI VIL ZIC EU:ROIU BAI FRAIERILOR FACETI Steaua DE RAS....NESIMTITILOR....CAND IL MAI VAD SI PE MM CUM MERGEA PE STADIONUL DE SUB POD...ACUMA IMI DAU SEAMA CAT DE IMBECIL E.
nu e de vina Olaroiu ci ciobanu ca nu-l demite !
ba voi n-auziti ca inainte de meci Becali a zis ca indiferent ce rezultatu meciului Olaroiu va sta pana-n vara?
Asta e poate cel mai trist. Ca am pierdut finala Cupei, si sper ca Argaseala a facut formalitatile sa ne inscriem pentru Intertoto, deoarece sper macar acolo sa ne calificam (avand in vedere ca Oli sta pana in vara)! Ce rau am ajuns....sa ne bucuram ca suntem eliminati din Cupa ca poate poate ZerOli si-o da demisia! :roll:
nicio ocazie!!!!
O echipa modesta de pe un viitor loc 5 in campionat. ATAT! O sa ajungem sa ne bucuram cand o sa castige cu UTA Arad (ex.) Vai de mama lor!