FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Poli AEK Timisoara - Steaua

«14567816»
korynna18.04.2007 19:51

in timpul acestui meci am imbatranit cu 10 ani!!!in viata mea nu am mai vazut asa ceva,e ingrozitor ce se intampla!nu jucam NIMIC,cel mai prost meci posibil si nu pot sa imi dau seama ce se intampla.cred ca este mai mult decat vina lui Olaroiu,deja e prea dubios...nu poti sa distrugi o echipa in halul asta.chiar nu pot sa cred ca e numai vina lui,daca ar fi de ce insista Becali sa-l tina?e ciudat rau,dar cel mai trist e ca noi suferim...nimeni altcineva in afara de noi.ei isi primesc salariile,dorm linistiti,dar noua ni se rupe sufletul cand vedem in ce hal a ajuns o legenda...

CORSO18.04.2007 19:51

Editat. Abereaza pe site-urile echipei tale. Moderatorii

Joga Bonito18.04.2007 19:51

STELIST PANA LA MOARTE.... STELIST PANA LA MOARTE....

Dureros meciul.... Se repeta istoria de acum 4 ani... sunt 90% sanse sa ramanem in afara Europei.

Presa o sa se intreaca in articole la adresa noastra....

Editat. Moderatorii

axl2318.04.2007 19:51
S-A TERMINAT UN CICLU!!!

Nu, nu s-a terminat. mai avem meciuri grele. Primul e cu Poli Iasi.

dulcicutza18.04.2007 19:51

Acum ce ne mai ramane? Nici Cupa, nici campionat, nici loc 2 nimic.......multumim Becali, Meme, Oli si care or mai fi.....oricum sufletul nostru ramane ros-albastru si suntem pana la moarte cu echipa...fie ce-o fi si daca exista onoare sa vad si o demisie.... fularsteaua2 steagcruce2

mikenisme18.04.2007 19:51
Atata timp cat o sa avem ca patron un om terminat,retard,megaloman, UN MARE PROST, nu o sa mai realizeze Steaua nimc!!!!! CEA MAI MARE VINA O POARTA Gigi Becali. S-A ALES PRAFUL DE NUMELE Steaua Bucuresti CAMPIOANA Romaniei SI DE EMBLEMA ACESTUI CLUB AL ARMATEI !!!!

RUSINE PENTRU CEI CARE PERMIT ASA CEVA!!!!

FOARTE CORECT ITI DAU O BERE !!!!

dutzu_yo18.04.2007 19:52
DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA

subscriu !!!

ros-albastru4ever18.04.2007 19:52

Ia uite ce le da la suporterii lu Steaua gaborii aia...si la ciorile care au intrat pe teren nu le fac nimik....INCREDIBIL!!!

B_zkit18.04.2007 19:53

Uitati mai fratilor ce inseamna sa suferi sa iti pese ... uitati la MM... iar Oli ... rade..

olisimeme.jpg

manu7118.04.2007 19:53

Varza........dar asa de rau, nici ca se putea......mergi Oli cu bine la Poli si poate merge si MM...........mergeti cu bine..........

dode56ro18.04.2007 19:54

BAI FRATE, Domnule ADMIN, scoate drak chestia aia cu Becali Face Ordine, ca este sfidare! VAI DE MAMA LOR!!!

Va bateti joc de Steaua Bucuresti!

pif_bull18.04.2007 19:55

steagsimplu NU MAI ESTE NIMIC DE ZIS steagsimplu Rãdoi este penibil și asta nu a vãzut nimeni steagsimplu LÃSAÞI-L PE Oli SÃ-ªI DUCÃ CRUCEA PÂNÃ LA CAPÃT steagsimplu oricum totul este compromis

FORZA Steaua !!! Mândru cã sunt stelist !!!

P!F_Bull - Avrig - Sibiu

Earthmtrx.jpg

axl2318.04.2007 19:57

O alta mare dezamagire. cate oare or mai urma? Ce mai avem de pierdut? Nu stiu cine spunea ca atunci cand ajungi la fund te eliberezi pentru ca nu mai ai nimic de pierdut. Steaua a pierdut TOT ce se putea pierde sezonul asta. Oare baietii se simt eliberati?

Asty18.04.2007 19:58

Si sa-i ia oligofrenul si pe Banel, Lovin si Baciu dupa el...chiar ne-ar face un bine!

cristinelly18.04.2007 19:58

Asta e!! In viata unei echpe mai sunt si momente d-astea!! Sunt momente foarte grele dar asta e. Trebuie sa fim Stelisti pana la moarte si sa ii sustinem in continoare pe toti cei care sunt acum la Steaua. Pt ca cu ei m reusit mari performante la care Dinamo sau Rapid nici nu viseaza.

INDIFERENT DE REZULTAT Dinamo SI RAPID ...SI Poli SUNT DE KKT!!

CU Steaua PANA LA MOARTEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

924275400_648150005_ULTRAS_STEAUA_Forever_ULTRAS.jpg

Syby18.04.2007 19:58

Mama nu imi vine sa cred nu am jucat nimic suntem praf nu mai am cuvinte fularsteaua2

ZerOli da-ti demisia :x :x :-x

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

ralutzi18.04.2007 19:58
fular-campionii ...deci pentru mine tot campioni sunt.....si chiar daca Oli ar renunta la post....va veni alt antrenor care tot asa ar fi....deoarece s-ar baga Gigi peste el....uitati-va pe http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Cosmin_Olaroi...de_astazi_.html sa vedetzi ce zice si Oli....clar Steaua are noroc cu patronu ca are bani,da nu se pricepe deloc la fotbal...imi pare rau pentru Steaua atata tot:(

2_bucuria_stelistilor_si_tristetea_giulestenilor_la_finalul_meciului_in_care_steaua_a_eliminat_rapidul_din_cupa_uefa_1138419982_1_.jpg

dode56ro18.04.2007 19:59
varza........dar asa de rau,nici ca se putea......mergi Oli cu bine la Poli si poate merge si MM...........mergeti cu bine..........

Bai frate eu inca mai cred in MM Manager General. Asta nu are nici o vina mai omule, in afara de faptul ca face unele declaratii aiurea la care nu poate sa se abtina. antrenorul de kkkt si patronul de kkt sunt de vina. Daca era un antrenor bun la Steaua clar ca patronul nu mai avea nici o vina.

Nu mai pot mai oameni buni cand ma gandesc ce bataie o sa luam de la Poli Iasi. Nici nu maia maiuit la meciuri. PA Steaua pentru O VREME! CAND VOI VEDEA SCHIMBARI MAJORE ATUNCI VOI REVENI. POATE SUNT NEIMPORTANT, UN SINGUR SUPORTER INSIGNIFIANT, DAR CA MINE POATE SUNT MII, ZECI DE MII. O SA TIN PE TELEFONUL MOBIL EMBLEMA, IMNUL DAR RESTUL PAIE. HUUUU!!! SI RUSINE!!!

alexmk1718.04.2007 19:59

Statistic, cu Lovin in echipa, Steaua pierde mereu!

c.ronaldo1718.04.2007 19:59

Bataie de joc ce face Oli Cu Steaua.

john_steaua0718.04.2007 20:00
Uitati mai fratilor ce inseamna sa suferi sa iti pese ... uitati la MM... iar Oli ... rade..

olisimeme.jpg

fular-campionii cea mai slaba generatie a echipei pur si simplu straini d fotbal

thor_clone18.04.2007 20:00

SPRIJINITI ANTRENORUL care:

1. a castigat campionatul

2. semifinala UEFA

3. grupele LC

Weed4All18.04.2007 20:00

Vai de capul nostru!!! Suntem Jalnici!!!

Chiar era nevoie sa fim eliminati si din cupa Romaniei pt a-l da afara pe Olaroiu????? de ce nu a fost demis inainte de acest meci???

Iar galeria: sunteti de rahat! nu stiti decat sa aruncati cu scaune bete si toate prostiile!!! au venit tiganii la stadion in numar mai mare decat stelistii. galeria Stelei este alaturi doar la bine! la rau se aduna 20 de huligani si fac scandal!! nu ULTRASI CI CETATENI!!! SA VA FIE RUSINE!!!

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

c.ronaldo1718.04.2007 20:01

Daca mai prindem un meci in Ghencea(cu spect) sezonul acesta suntem norocosi.

StarSor18.04.2007 20:02
Cred ca nu pleaca nici azi [...]

Din pacate ................... sunt lesinati toti jucatorii si antrenorul e .....terminat nimik nu stie.....

O demisie ar fi onorabila...... MULTUMIM Oli PENTRU NIMIK ..........

«14567816»