FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Poli AEK Timisoara - Steaua

«123416»
_Answer_18.04.2007 18:38

Mai e ceva de zis?

Olaroiu= ZERO

Nicolita=ZERO

Lovin=ZERO

AndreyCor18.04.2007 18:40

Bravo Oli....tot inainte spre B. Poate nu pleci dupa meciul asta!

_Answer_18.04.2007 18:40
Cei care aveti posibilitatea sa vedeti meciul va rog comentati-l si pentru noi care avem ghinionul sa fim la munca.

Special pt tine. JUCAM EXACT CE AM JUCAT IN ERA zerolaroiu... adica nimic

si din pacate e si 1-0 pentru Timisoara la pauza... am luat gol din corner!

alpopa18.04.2007 18:40

Ce-au mancat ashtia azi ?! Nu sunt in stare sa faca o preluare ca lumea, sa dea o pasa ca lumea. De shut la poarta nici nu mai zic !!! Am impresia ca le-a extirpat careva creierele, nu-mi vine sa cred ! si ca un facut, deshi nu ma mai mira nimic, ajung si adversarii la poarta si o baga in atze !!! Dar e meritat, macar au tras la poarta, nu ca noi !!!

Ce tzurca jucam ! Doamneeee ! La cum joaca ashtia-s buni de divizia B !!!

Care-i vina lui Oli ?! Sa intre el sa dea pase si sa faca preluari ?!

Ochiroshii n-a facut nimic bun.

Cernea a scapat prima lui minge din meci.

Joga Bonito18.04.2007 18:40

ADIO CUPE EUROPENE!

CEA MAI MIZERABILA REPRIZA PE CARE A JUCAT-O Steaua anul' ASTA

...

Steaua ALEEE Steaua ALEEEE FORZA Steaua>...

ros-albastru4ever18.04.2007 18:41

Iar ne strik seara kte un adversar jegos care marcheaza dintr-un sut :((...MM aekk bragadiru.Dak aveam atacanti buni,cred k scoru era,din nou,asta :

2_poli_steaua_339094957.jpg

AndreyCor18.04.2007 18:41
nuuuu c drq fac astiaaaa:(((
ultras4steaua18.04.2007 18:42

s-a dus si cupa...poate mai avem vreo sansa la locul 3.....oricum FORZZA Steaua!!!

raz_ultrasu18.04.2007 18:42

1-0 pt Poli....vom trai si vom vedea...asteptam a 2-a repriza....hai fularsteaua2 hai fular-campionii steagsahmic steagcruce2 apropo...Olaroiu ia-ti ma roiu

xDaJACKALx18.04.2007 18:42

Daca lua Andrey golu asta isi facea bagajele si pleca in Brazilia, sigur il gaseau vinvat si pentr asta.Suporterii de nota 10 tac si arunca obiecte in teren ca ratatii ce poti sa ceri mai mult?

axl2318.04.2007 18:42

ce joc fad!

exceptional, Lovin a pasat IN FATA, prin minutul 20. pacat ca a pasat prost.

de remarcat jocul bun facut de nesu, parca e prezent peste tot, bravo cretule!

cineva l-a sfatuit sau l-a obligat pe Elton sa dribleze mai putin si sa paseze mai mult.

zloty18.04.2007 18:43

Ce fotbal te rog Oli fane un favor si pleaca ,numai spune nimica doar pleaca ,nu vrem satzi auzim demisia ci doar sa nu mai fii antrenor la Steaua ,asea ca zi lu Becali la pauza ceva sii dute cat oi vedea cu ochii, neai ingropat omule nu tzin minte sa fii jucat asea penibil un campionat intreg vreodata

bv Oli esti cu adevarat un antrenor varza

brada18.04.2007 18:43

ah si imi aduc aminte de amicu care se lua de mine cand am batut acu juma de an pe nu stiu cine cu 3-0 si nu jucam nimic eh ? uite acu ce se intampla

noi la fiecare victorii aa ce bine jucam ... nimic nu jucam de 10 meciuri NImic bubuim niste mingi in fata ... achiztii canci... Croitoru freaca bara cred ca acu sa specializat ... nu prindem nimic anul asta e clar steagsimplu Walter Zenga !!!!!!!!!!!! sau Laca

ulysses18.04.2007 18:44
nuuuu c drq fac astiaaaa:(((

MI-E RAU, ASTA NU E Steaua! E UN SIMULACRU DE ECHIPA ... O MEDIOCRITATE! AM AJUNS SA NE BATA TOTI LOSERII ! SUNTEM DISTRUSI! FACETI CEVA OAMENI BUNI! NU MAI SUPOOOOOORT!

vlad7518.04.2007 18:45

Nu au mancat nimic .pentru ca le ardea de IDM.Biliard,popice,septic sau ce or mai juca ei.Mai putin fotbal,evident.Cand ma pregateam sa spun ca Poli nu joaca nimic,iar Steaua nu este in stare sa profite de slabiciunea adversarului am fost contrazis de australian.Oricum rusine intregii echipe in frunte cu manager,purcel oier,catel...

PS azi am revazut la Pro TV ,declaratii pline de infatuare ale managerului nostru drag.Cata umilinta trebuie sa fi simtit managerul.

AndreyCor18.04.2007 18:46

asta e astia sunt suporterii liberi ai nostri.....fac echipa de ras pe unde se duc si nici nu striga nimik impotriva antrenorului anului nu iau atitudine...

ce fel de suporteri mai sunt si astia?

la Bistrita cetatenii au luat atitudine si au strigat demisia.DEMISIA SI LU OLITA SI LU MM SI LA GALERIE!

al_gogo18.04.2007 18:46

Dupa prima repriza, singurul jucator care a jucat mai bine decat ma asteptam, a fost Nesu. Sper sa isi revina ca sa poata trece Petre Marin pe dreapta. In rest Nicolita, Lovin, Badea sunt praf

Bogdan4Steaua18.04.2007 18:47

Probabil ca vom vedea niste schimbari disperate. Iacob in locul lui Ochirosii si Bostina in locul lui Lovin. Si probabil Croitoru din minutul 89, pentru ca ex-vasluianului ii ajung minutele de prelungire sa intoarca soarta meciului, nu?

razvan7518.04.2007 18:47

psihologul... aduceti repede psihologul

eu pariez pe locul 8 la sfirsitul campionatului... cine da mai mult? forzateaua

danielcristian18.04.2007 18:47
Ce-au mancat ashtia azi ?! Nu sunt in stare sa faca o preluare ca lumea, sa dea o pasa ca lumea. De shut la poarta nici nu mai zic !!! Am impresia ca le-a extirpat careva creierele, nu-mi vine sa cred ! si ca un facut, deshi nu ma mai mira nimic, ajung si adversarii la poarta si o baga in atze !!! Dar e meritat, macar au tras la poarta, nu ca noi !!!

Ce tzurca jucam ! Doamneeee ! La cum joaca ashtia-s buni de divizia B !!!

Care-i vina lui Oli ?! Sa intre el sa dea pase si sa faca preluari ?!

Ochiroshii n-a facut nimic bun.

Cernea a scapat prima lui minge din meci.

Nu joaca Oli,dar jucatorii joaca partitura antrenorului!Sper sa-si dea demisia azi, imi fac sila meciurile lui Oli!Si daca batem,tot trebuie sa plece, i-a stricat pe toti!Si sa-l ia cu el si pe ala cu hegemonia ...

brada18.04.2007 18:47

hahaha vedem ce face psihologu la pauza iar fuge... unde sunt vitejii lui ? =)) sa intre Gigel si ar fi spectacolu complet bine ca a plecat Oprita sa fi intrat amandoi

Rossoblu18.04.2007 18:47

Oli vrea sa-si dea demisia da nu-l lasa bou de oier

trebuie sa facem ceva nu mai suport sa vad Steaua in halu asta :(

Heart_For_Steaua18.04.2007 18:47

Ce spuneti de portarul nostru ?... E bun portar, nu?

Multumesc Olaroiu pt ca l-ai bagat pe Cernea in poarta , asa poate vad si unii suporteri ca Cernea nu este portar bun...

Cei care l-au contestat pe Andrey ar trebui sa se gandeasca mai intai la ce rezerva de portar avem si mai apoi sa comenteze ca Andrey e portar prost ... O fi prost dar altul mai bun nu avem si nici nu cred ca intr-un viitor apropiat (25 ani) vom avea vreodata....

Respectul meu Andrey.....

axl2318.04.2007 18:48

daca in a doua jucam cu pase rapide si in forta am putea provoca un al doilea galben la plesan sau alexa si atunci s-ar rupe jocul, am avea chiar sanse bunicele sa egalam.

cristinelly18.04.2007 18:48

uffff!!!!!:((( ba da toti care joaca cu noi au cel mai mare noroc. Rrimu sut pe poarta primu gol:(( Pacat...:((( se pare ca Steaua sta intr-un jucator: dica10

dica_wall2.jpg

«123416»