FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 2 - 4 (0 - 3)

«14567816»
ionut steaua05.04.2007 16:41

Sambata seara are loc moartea cainilor si invierea adevaratilor ultrasi din tara. Ii distrugem atat pe teren cat si in tribune. MORI JAVRA!!!!!!!!!!!

Virgil05.04.2007 16:55

Nu mai sunt bilete!

Astazi conducerea clubului FC Steaua a anuntat ca a epuizat toate biletele de la peluza I, tribuna I si II, urmand ca maine dimineata sa se puna in vanzare bilete doar pentru loje si fotolii. Pretul unui astfel de bilet este de 150 RON (1.500.000 lei).

zamainmenu05.04.2007 16:56

Problema cea mare e in aparare... fara Goian si Ghionea e nasol.

Amintiti-va ce era sa patim cu Baciu in finalul cu Rapid - a jucat 2 minute si a si facut o gafa - din cauza lui au avut rapidistii in min 91-92 lovitura libera de la 20m, cand a trebuit sa faulteze Goian(la faza respectiva toti il injurau pe Baciu).

Preferam sa fie indisponibil Bostina, poate asa juca si Croitoru si iutea jocul Stelei. Cum vom juca? Cu Marin-Radoi-Baciu-Nesu? sau cu Nicolita-Radoi-Baciu-Marin?

Sa nu mai spun ca nici Radoi si nici Baciu nu au o inaltime corespunzatoare pentru. a-l marca pe Niculescu.

Iar la mijloc vom juca cu Nicolita-Paraschiv-Elton-Bostina?

corso05.04.2007 17:14

Iar stergeti mesaje?

axl2305.04.2007 17:16

@corso

E cel putin bizar post-ul tau, mai ales ca pana acum n-ai decat un mesaj. :D

FLORIN st3listul05.04.2007 17:25

De abia astept sa vad meciul acesta sa vad potaile ingenuncheate in templul nostru si furia ros- albastra, sa le aratam ca ce inseamna fotbal ca radeau de noi cand jucam in UCL :lol: :evil:

Forza Steaua de ce nu faceti un fanclub Steaua si in FOCSANI<VN> pentru ca sunt foarte multi stelisti... sa venim si noi la meciuri. Se poate realiza pe parcurs asta? Pacat ca nu sunt din ca as merge la toate meciurile Stelei de acasa si poate si la cele din deplasare ...La Multi Ani Marius Lacatus !

ESTI SI VEI RAMANE IN INIMILE NOASTRE. MEREU TE VOM IUBI PENTRU TOT CE AI REALIZAT PENTRU CLUBUL NOSTRU DRAG .

Cred ca si aportul publicului va conta fff mult la acest meci, stiind rivalitatea dintre cele 2 echipe, ca de galerii nu am ce zice pentru ca Dinamo nu are asa ceva. Pacat ca suporterii nu se pot cumpara ca Borcea era primul la coada le facea si contracte la butelii :P

Rossoblu05.04.2007 17:29

mesaj postat pe situ javrelor : [...............................................................................

...........................................................]

Nu ne intereseaza mesajele postate pe site-ul javrelor.Avem site-ul nostru,cu mesajele noastre.

Moderatorii

FLORIN st3listul05.04.2007 17:32

Ce pacat ca nu se mai poate scanda acea melodie inpotriva celor din giulesti ca era cea mai frumosa 8)... dar poate o sa inlocuim unele cuvinte sa nu ramana moarta ca nu merita ,e prea tare si place la tot omul. :P

Se pregateste vreo coregrafie la acest meci ????

greco05.04.2007 17:37

Adevarul in legatura cu dezinformarile spurcaciunilor ! http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/3703 Nu va lasati prostiti de diverse persoane cu "intentii bune" care murdaresc emblema Stelei !

Intotdeauna superiori !

CREIERU7805.04.2007 17:45
Sambata seara are loc moartea cainilor si invierea adevaratilor ultrasi din tara.ii distrugem atat pe teren cat si in tribune. MORI JAVRA!!!!!!!!!!![/color]

ASA ESTE FRATE ITI DAU DREPTATE DAR SA NU NE LASAM PROVOCATI PE STADION DE javrele p... pentru ca ne vor suspenda terenul ... si la milogi le-au dat 3 etape fara meci acasa in Ghiulesti ...mai bine sa crape dupa MECI NUMAI SA CRAPE maidanezii p...ii !

Va fi sold out - se va juca cu casa inchisa si sunt convins ca nu voi vedea prea multi maidanezi, sper sa fie un spectacol pe cinste si sa-i acoperim, sa facem vacarm, sa nu se auda deloc, sa simta ca vor juca in Ghencea !

Sper sa castigam... nu ma intereseaza cine marcheaza sau la ce scor numai sa castigam!

MANDRU CA SUNT STELIST !!! fularultras

strezahuzum05.04.2007 17:46

Hehe ... a venit si meciul cu javrutele ...

Ca de obicei inaintea unui meci important, e bataie mare. In declaratii razboinice din partea conducatorilor (din ambele tabere), injuraturi si ironii ieftine aruncate pe net. N-am inteles de ce toata lumea o tot tine de zor cu ... Saptamana Mare, de parca ar avea vreo importanta acest lucru.

Cu riscul de a supara, nici Steaua, nici Dinamo, nu sunt intr-o forma prea grozava. Steaua vine ce-i drept dupa vreo 2-3 meciuri ce pot fi considerate "bunicele", dupa un inceput slab de-a dreptul, Dinamo a facut o serie intreaga de jocuri slabe. E clar ca Borcica nu s-a mai ingrijit de retur cum a facut-o in tur.

La Steaua probabil se doreste victoria, desi la cate absente avem, nici un egal n-ar fi de aruncat. Bine ca-i Coman suspendat ca .... aveam emotii. Dinamo, cu toate chelalaielile lui Borcea, ar fi probabil destul de multumita cu un egal care i-ar face campioni in proportie de 99%, desi desigur daca le mai facem vreun cadou nu vor refuza.

As zice din nou acelasi rezultat din meciul cu Rapidul ... din superstitie . Am zis X si a batut Steaua. Sper sa se intample la fel.

__________________ :D

ADRIANo105.04.2007 18:17

3-1 !!!

:twisted: :twisted: :twisted:

FORZA Steaua !!! [/img]

Rossoblu05.04.2007 18:41

E adevarat ca javrele au luat 5000 bilete?

jasper4steaua05.04.2007 18:41

5.000 de javre pe Ghencea?:o

E adevarat?

Th3_K1d05.04.2007 18:44

Ce rahat au facut ma astia?

Am fost astazi (Joi 05.04) la ora 14:00 la stadion pentru a cumpara cateva bilete pentru prieteni la p2 si surpriza, cand conor din tranvai, m-au asaltat o satra de rromi bisnitari. Le-am raspuns politicos ca nu vreau si mi-au raspuns "v-ati trezit prea tarziu baieti". Am crezut ca este o strategie de "marketing" , pe drum am vazut si femei care vindeau bilete, dar spre surprinderea mea cand am ajuns la casele de bilete (croindu-mi drum prin multimea de bisnitari) am vazut ca nu mai erau bilete decat la tribuna II si fotolii binenteles.

Nu se poate asa ceva oameni buni, au cumparat bisnitarii toate biletele? Nu am vazut nici un jandarm acolo iar pe site-ul Stelei scria clar ca va fi supraveghiat de jandarmeria romana http://www.steauafc.ro/nou/index.php?cat=n...noutati&id=4303

Este inacceptabil asa ceva! Am fost sa cumpar bilete si la rapid si la Dinamo, nu se proceda asa! liderii de galerie stateau in fata la casa de bilete sa aiba grija sa nu cumpere "inamicu" bilete si la noi ce face? le cumpara el pe toate? asa previne el furtul de bilete? Clubul este de vina, trebuia sa organizeze

mai bine mai ales ca este un meci mare!

Mai mult, am primit recent si un link, http://www.dinamoprostia.net/ cum ca 5000 de bilete le-au "furat" dinamovistii, probabil este teapa, dar trebuie verificat!

TREBUIE FACUT CEVA IM ACEASTA PRIVINTA, NU SE POATE ASA CEVA, ESTE JAF LA DRUMUL MARE! CUM POATE JOHN SA FACA ASA CEVA? NU VREA BINELE Stelei? NU VREA BINELE SUPORTERILOR STELISTI?

jasper4steaua05.04.2007 18:46

5.000 de bilete..aproape toata Peluza Sud...

***alex***05.04.2007 18:52

Avem 5000 de bilete petru meciul de simbata cu rivalii, asa ca maine va asteptam in fata stadionului dupa ora 11, cu mic cu mare, de pe unde puteti, sa veniti sa luati bilete. Ele sunt distribuite gratuit. Veniti sa le aratam noi ce e aia o galerie. Le-am demonstrat pentru a nu stiu cita oara ca noi facem legea. S-au vindut singuri, Ghencea e de vinzare. Eforturile noastre se vad, ei simuleaza si blufeaza, noi suporterii dinamovisti in fata lor oricind iesim invingatori. O sa le iasa hegemonia pe nas. Nu pot sa zic decit: VENITI SI LUATI BILETE GRATIS, SA STAM IN PELUZA LOR VINDUTA

Mihnea Ionescu :" Este adevarat, maine de la ora pranzului asteptam la stadionul Dinamo toti cainii care vor sa participe la o noua lectie ultra pe care o vom preda in Ghencea, la granita cu porumbul!!!" NU E NICI O GLUMA, AVEM 3500 DE BILETE PESTE COTA DE 1224 BILETE ALOCATE INITIAL ! GAGICA LUI PHILLIPE MENDY ISI MUSCA DEGETELE DE NERVI !

Ramane de vazut.. personal nu cred. Poate au 5000 de bilete, dar vor intra doar 1224. Si care-i faza cu gagica lui Mendy? :roll:

Later edit : Pana la urma si-au luat teapa, foarte buna replica site-ului, cred ca nici nu stiau dinamovistii ca au bilete diferite!

ultrasnucleo05.04.2007 19:07

asa cevaaaaaa...castrati imputiti,viermi,soareci..paduchiosi fara tzel!ma gandeam ca o sa fie mai multi decat 1200..dar nu chiar 5000..totusi daca e sa privesti partea buna...nus atatia caini in Bucuresti :lol:..in fine cineva trebuia sa supravegheze macar p caini dak nu si pe bisnitari!meciu din UEFA cu milogi trea sa stii cantecele lor sau sa ai macar un fular...

Vieri8905.04.2007 19:31

EXCLSUSIV!!!!!Borcea A DECLARAT ca SAMBATA VOR FI 10 000 DE JAVRE LA SUD!!!!!!!!!!!! 8O .......Ba, suntetzi penibili.......ei nu veneau 5000 cand aveau toata peluza la dispozitie........si vin acu.......... :lol: :lol:

c.ronaldo1705.04.2007 19:31

Hai ma ca nu cred. Oricum 20 000 de ULTRASI vs 5000 de puradei va fi floare la ureche. :lol:

predatorpulse705.04.2007 19:37

Daca javrele au 5000 bilete atunci este o mare rusine pentru clubul nostru faptul ca s-au infiltrat javre ca sa cumpere biletele stelistilor. S-a dus si mitul organizarii perfecte si singurul om competent de la Steaua, Argaseala, a cazut mult in ochii mei petnru ca a permis asa ceva. Prea ne dam la o parte din fata javrelor in competitie, pe toate planurile:

-in campionat cumpara tusierii si pe corpo ca sa ne faca la meciurile directe, si nu numai(remember meciul cu uta-2 goluri anulate si cum a fost dat Thereau afara de arbitrul de rezerva la Vaslui)

-cu ajutorul Jandarmeriei la meciul tur au furat bannerele alea si din cauza lor, a panaramelor dinamoviste, a inceput acel macel al suporterilor stelisti.

-stim ca au inspe oameni in comisii si d-aia la un caz se ia proba video ca argument, la altul nu, dupa cum vrea muschiul lor, nu bazat pe argumente logice. Goian a fost faultat CLAR de Ganea si cartonasul acela trebuia anulat, dar din prostie si frica de Lubos Michel(si de UEFA) s-au rahat pe ei, iar acum avem un fundas central: pe Baciu. Noroc cu Mirel, care e un luptator ca altfel era rau de tot.

Daca stirea cu cele 5000 de bilete e adevarata, propun la vanzarea biletelor sa se faca teste de "stelism", cum am mai vazut pe la javre si milogi, chiar daca suna penibil. Ah, si inca o chestie....Dinamo sa mearga in afara tarii daca vrea in CL ca pe Ghencea nu o sa pupe, si daca totusi vor juca, sa le cerem vreo 1,5 milioane dolari pe meci sa ne scoatem si noi cu vreo 6 milioane sa mai luam un Cyril sau Elton.

Trebuie ca toti stelistii sa fie uniti pe toate fronturile,inclusiv in galerie, si cel mai important sa-i batem sambata pe acesti smecherasi care se vede ca nu se simt bine cu pozitia intai, ca mereu ii apuca ameteala.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

dutzu_yo05.04.2007 19:38
Hai ma ca nu cred. Oricum 20 000 de ULTRASI vs 5000 de puradei va fi floare la ureche.  :lol:

:lol: 20 000 ??? Buna gluma asta. Nu cred ca sunt 20 000 de ultrasi in toata tara !

dydyro05.04.2007 19:41

Deci ar trebui ca toata lumea sa stie ca Steaua va castiga...deci...o sa fie acolo...3-1 pentru Steaua...si gata...nu trebuie sa vorbim degeaba. :D

Ionutdal05.04.2007 19:54

Steaua

korynna05.04.2007 20:10

Daca e adevarata faza cu alea 5000 de bilete...astia sigur au pregatit ceva...aaa si rusine celor ce au permis asta, in cazul in care este adevarat, dar poate fi si o metoda de a tine lumea departe de stadion. Oricum ne ducem in jos pe toate planurile. :roll:

«14567816»