sa credeti pana la final! Dinamo nu e ceea ce vi s-a tot spus in retur! cate meciuri ar fi putut ei castiga pe final?! legea compensatiei e valabila pe orice front...sufocati-i in Ghencea, si dupa ce-or sa ramna 9 puncte, presiunea maxima va fi pe ei! voi v-ati facut datoria, baieti, chiar daca in tur concentrarea a fost punctul slab!!! bateti Dinamo, si chiar daca nu credeti, titlul poate veni de la sine!!! voi sa credeti si nimic nu va mai sta in fata, valoarea voastra e mult peste a pseudo-adversarilor, deveniti peste noapte regi!!!!! mandria, orgoliul, valoarea, blazonul, istoria, toate va recomanda ca fiind cei mai indreptati sa credeti!!! spre 24 alaturi de noi!!!!!!!!!
PS:NU SUNT UN OPTIMIST INCURABIL, SI SUNT PREGATIT SI DE UN ESEC, ATAT CA SIMT MAI PRESUS RATIUNE; ASTA MI SE INTAMPLA RAR, DAR CAND SE INTAMPLA ARAREORI MAI INSEL...
Motto: Cine a pierdut increderea, nu mai are ce pierde.
I. KANT
"Vom fi în peluzã"
Rãzvan Rotaru, Dan Udrea
Suporterii steliști anunțã cã vor reveni la meciurile echipei campioane și îi vor susține pe roș-albaștrii în derby-ul cu Dinamo. Dupã meciul de la Constanța, unde Steaua a terminat la egalitate, 1-1, suporterii roș-albaștrilor au rãbufnit la adresa jucãtorilor. "Nu ne meritați și nu venim la urmãtoarele meciuri", au spus ei, deranjați și de declarațiile lui Gigi Becali, care le-a transmis sã rãmînã acasã: "Mai bine sã stea în banca lor decît sã vinã sã facã nenorociri pe stadion ca sã plãtesc eu apoi de pe urma lor!".
Fanii nu au însoțit echipa în deplasarea de la Craiova, cînd Steaua a jucat cu FC Argeș (2-0), și au refuzat sã vinã la derby-ul de duminicã din Giulești (2-3). Dupã victoria împotriva rivalilor de lîngã Podul Grant, fanii echipei campioane au revenit la sentimente mai bune fațã de elevii lui Cosmin Olãroiu și anunțã cã vor fi prezenți în tribune la meciul de sîmbãtã seara, împotriva lui Dinamo.
"Vom fi în peluzã sã ne susținem favoriții. Am încercat sã tragem un semnal de alarmã și sper cã ne-am atins scopul prin neprezentarea la cele douã meciuri. Urmeazã derby-ul campionatului și nu avem cum sã nu fim în tribune. Îi vom încuraja pe bãieți din primul și pînã în ultimul minut de joc", a declarat unul dintre liderii galeriei campioanei.
"Meciul cu Rapid l-am jucat și pentru suporteri și îi așteptãm sîmbãtã searã sã vinã în numãr cît mai mare în Ghencea"
Bãnel Nicolițã
"Sper cã suporterilor noștri le-a trecut supãrarea și vor crea o atmosferã extraordinarã la derby-ul cu Dinamo"
Dorin Goian
4 aprilie 2007
SA MERGEM CU TOTII, SA SUSTINEM ECHIPA!!! LASATI-L PE Becali, NOI AVEM TREABA NOASTRA: SA IUBIM ECHIPA