power_steaua_6 - savubogdanus 5-3
blind, mergem mai departe ![]()
power_steaua_6 - savubogdanus 5-3
blind, mergem mai departe ![]()
@power, felicitari, dar vroiam sa merg cu savu sau cu ionutz. Multa bafta tuturor ![]()
Miercuri, 21 martie, vor fi afisate meciurile din optimi.
hai ca suntem curiosi cine s-a calificat ![]()
OPTIMI
1.nsfl_cyok - marinescu_dani2005 8-5
2.alex_filip2003 - marianbolohan 6-8
3.julica_maniaku - scobbytzu 9-5
4.doryzd - ady_adinho 7-6
5.joker_sarbu - alin_jeleu 7-8
6.danny1ok - mihai1411 5-8
7.blind1ro - bezmetiqu_alex 5-21
8.power_steaua_6 - god_life00 9-6
Dubla mansa, setarile obligatorii si echipele din campionat. Daca dupa cele doua meciuri scorul general este egal, se joaca meci decisiv, pana la lovituri de la 11m inclusiv.
7.blind1ro - bezmetiqu_alex
tur: 0-17
retur:5-4
http://img340.imageshack.us/img340/1976/un...untitledba6.jpg
cum frate 0-17 ??? 8O felicitari joint :lol:
Aventura in cupa s-a incheiat ca-n sezonu` trecut : Tur 17-0 Bezmetiqu_alex- Blind1ro Dupa cateva goluri am cedat nervos si am jucat aiurea mai ales dupa evenimentele cu God si asta se vede in rezultat.
Retur : Blind1ro - Bezmetiqu_alex 5-4 Meciul conta mai putzin... mai naspa e k am suparat un prieten. Sorry Joint :cry:
Important e sa nu retrogradez , nu fiti socati, au mai fost rezultate, mi-aduc aminte parca ianculescustefan a mai luat 17:)
danny1ok - mihai1411 5-8
3-5
2-3
power sa intri sa jucam si noi meciu ala.
julica_maniaku - scobbytzu 5-3
scobbytzu - julica_maniaku 2-4
total : 9-5 pt julica 8)
da piciule, jucam noi ![]()
2.alex_filip2003 - marianbolohan TUR: 2-2
alex_filip2003 - marianbolohan RETUR: 4-6
:lol:
meciuri care confirma teorica ca trebuie sa fi chiar pielea p...i ca sa nu poti castiga daca ai pe Barcelona si ceva experienta. in al doilea meci am fost condus cu 4-1 si 5-2, iar la 5-4 am ratat cel putin 2 ocazii singur cu portarul, iar pe un contraatac am primit gol din respingerea portarului la un adversar (gol tipic pentru toti adversarii mei care joaca cu barca). ce sa mai zic... finala va fi marianbolohan - el_nin0
asa sa fie
tin sa nu fiu de acord cu voi ![]()
@filip, eu cred k bolohan iese din turul urmator ![]()
cred ca daca prinde meciuri cum a prins cu mine azi prinde finala...
hai power intra pe mess,frecventeaza messu lasa forumu.
power_steaua_6 - godlife 3-1, 6-5 -> 9-6
si am prins sferturile dupa o dubla nebuna, in care pot spune deschis ca piciul m-a dominat si merita calificarea ... dar na, vulpoiul batran si-a aratat experienta ![]()
btw:
ce sa mai zic... finala va fi marianbolohan - el_nin0
el_nino e iesit de ceva dimp din cupa ![]()
sunt de acord cu filip,orice noob poate juca cu barca,pt ca orice sut de aproape cu Ronaldinho sau etoo e gol+super viteza lor
stiri proaspete aici: 1. id-ul alin_jeleu nu mai exista, nu mai pot intra pe el... uitat parola, d'astea ![]()
2. noul id e yo_jeleus
P.S.
Newcastle(joker_sarbu) - Tottenham(alin_jeleu) 2-4(tur)
Tottenham(alin_jeleu) - Newcastle(joker_sarbu) 4-5(ret)
8-7 pt mine, si jocul imi merge la fel de prost... si habar nu am dc
(
jok3r_Sarbu - alin_jeleu
2-4
5-4
___
7-8
bafta mai departe jeleu...sa iei cupa...cu sau fara cornerele alea care mi-au facut atatia nervi ![]()
adversaru meu doryzd imi da cu flit ca nu l-am vazut niciodata pe mess de o saptamana de cand iam dat add
..as vrea sa joc si yo meciu cu el totusi dak doreste domnia sa
4.doryzd - ady_adinho 7-6
4 - 2
3 - 4