mersi man ai O BERE.
mersi man ai O BERE.
nsfl_cyok, da-mi si tu un add, sau da accept ca nu dau de tine nicicum si trebuie sa jucam... :?
Edit: nsfl_cyok 6-1 alex_filip... conexiune dezastroasa, 0 fair-play (am fost faultat grosolan la 5-1 in propria jumatate de teren). astfel de meciuri nu merita sa le joci. daca voi fi si in campionatul viitor aici prefer sa pierd de la inceput meciul cu 3-0 decat sa joc cu astfel de adversari :?
alex_filip - nsfl_cyok 1-6
edit: esti nostim, ce scuze gasesti. Stiu ca e greu de suportat o umilinta din partea unui jucator din Liga II, dar na, asta iti este valoarea
alex_filip: sunt cumva interzise faulturile? Nu stiu sa fi mentionat asa ceva in regulament. Poate ma corectezi tu..
daca esti bun,joci nu faultezi si tragi de timp,ca asa nu mai e joc,daca vrei sa demonstrezi ca esti mai bun decat adversarul,joci mereu pe atac,nu pasezi pana te plictisesti
Cel mai mult ma enerveaza aia care faulteaza,faulteaza la mijloc si iti opresc toata constructia.
Gen maniaku.
alin_jeleu - marinescu_dani2005=5-1
faultati ma cand vreti... face parte din joc... rupeti!
Tottenham(alin_jeleu) - Valencia(marinescu_dani2005)5-1
... la fel ca sezonul trecut, ies din grupe neinvins.
P.S. cu placere adynhio ![]()
grupa F : runaway2812 - ady_adinho 6-2 ( daca exista vreo problema in acest meci sper sa fie rezolvata corect )
faultati ma cand vreti... face parte din joc... rupeti!
imi place cum gandesti.. :roll:
am dovada ca el a facut host pe euro 1,kiar dak yo trebuia sa fac host...frate dak nu te descurci nu t mai baga sa faci host ...in fine am dovada..si nu vroiam sa castig la masa verde ci doar rejucare :roll:
jeleu
fac pariu pe cat vrei tu ca o sa picam amandoi. 8)
god... cum vrei, tu pierzi ![]()
Hahahaha.
Da ca in amicale.
pai in amicale tot sa castigi, piciule ![]()
ca piciule da l-am facut si in Liga2 si in tur.
Grupa A:
mihai1411 2-2 fallenangel002000
mihai1411 fallenangel002000 2-2 ![]()
mihai1411 - doryzd 4-3 ![]()
julica_maniaku - fallenangel002000 6-2
julica_maniaku - fallenangel002000 6-2
hurricane_msg - alexxx_tzupy = 3 - 1
jok3r_Sarbu - scobbytzu : 4-3...cu bulan ![]()
Danny1ok-Adelpiero 3-1
adinho, runaway: daca s-a facut jocul pe alt teren decat euro 2/ euro3 consecintele sunt cele cunoscute. 0-3, masa verde.
mai sunt meciuri de jucat? :?