ETAPA 5
Mihai1411 - Hurricane_msg 3-3
acu inteleg dc a retrogradat ionutz....faza cu Ronaldo,dribleaza si portarul...si central de la marginea careului de 16m...trage pesteeeee poartaaaa
:?
ETAPA 5
Mihai1411 - Hurricane_msg 3-3
acu inteleg dc a retrogradat ionutz....faza cu Ronaldo,dribleaza si portarul...si central de la marginea careului de 16m...trage pesteeeee poartaaaa
:?
Etapa 6: hurricane_msg 1-4 alex_filip2003
ETAPA 6
Blind1ro - God_life00=2-4
Etapa 6 - Blind1ro - God_Life 2-4 In principiu am ratat cam cand nu trebuia, cine a marcat la momentul potrivit a castigat, pentru prima data cand nu m-a suparat G*D 8) ...dar e timp.
ETAPA 5
el_nino_tores - jok3r_Sarbu : 7-4
meci frumos...mai-mai sa-i daram barele de cate ori le-am nimerit...asta e..bv tores...va salut din B sezonu` viitor ![]()
Etapa 5
Tottenham(alin_jeleu) - Juventus(blind1ro) 7-4 ... respectele mele blind 8)
el_nin0 - rami : 7-3
eu cum Dumnezeu nu reusesc sa dau de rami? ![]()
sta pe invizibil tot timpul ![]()
Eu nu dau de dragutzu stie cineva ,ceva de el?
ETAPA 7...El_nin0_t0rr3s- Julica_maniaku 3-3
Etapa 7
Tottenham(alin_jeleu) - Lyon(pvrami) 3-1 cam multe ratari rami... dar gg ![]()
ETAPA 5: Danutz12345 - Pvrami 0-3
ETAPA 6: Pvrami - El_nin0_t0rr3s 3-7
ETAPA 7: Alin_jeleu - Pvrami 3-1
P.S: Felicitari Alin, are cel mai frumos si mai cursiv stil de joc.
ms ![]()
ETAPA 3...Danny1ok - Julica_maniaku 5-5 , meci de meci !
Etapa 3:Danny1ok-Julica_Maniaku 5-5;dupa ce stadionul 'tunarilor' Emirates a fost suspendat din motive necunoscute,meciul s-a jucat pe terenul unei div.3 din Anglia.Me 8) MEci foarte spectaculos!Bafta Maniaku
P.S.Am batut la penaltiuri
:wink:
blind1ro - dragutzu_89 4-2
uite asa ma duc la fund...
[ETAPA 7 ] Blind1ro - Dragutzu_89 4-2 8) , oricum retrogradez.
etapa 5: God_life00 - Dragutzu_89 4-4 ( egalat in minutul 90+ )
trist dar adevarat! ![]()
trist,lolza ce zici de 2 ramase singur cu portaru alu TORES,+una care ai scos de pe linie da sa dus cu 100km/h.
Doamne cat ghinion am.
Nui nimik obictiv clasarea in primi 10 asa de inceput din sezonu viitor CAMPIONATU.
@GOD: incearca sa nu mai faultezi limba romana. mersi !
si GOD... ziceai ca ma ajungi, nu? :lol:
bv ma tu ai mai mult norok,eu mereu am CONDUS si apoi am luat bataie sau am facut egal.
''Torres por fin marcó al Madrid. El 'niño' recoge un pase atrás de Galletti, controla y la cruza lejos del alcance de Casillas. El Atlético se adelantaba. ''
''Aitor Ocio comete un penalti sobre Agüero y Torres es el encargado de lanzar la pena máxima. Tras la parada de palop, Pablo coge el rechace y maquilla el resultado atlético en el Pizjuán.''
nu dau de Mihai si power.. :roll:
am vb cu Mihai sambata, am zis sa jucam alta dat..in fine..maine vin dupa 8..si ca sa nu am surpriza de data trecuta cu hurricane, meciurile vreau sa fie amanate in caz ca nu le joc
mas simti onorat dak power ar vrea sa jucam meciu pe care l-am amanat in contu meu cand el trebyuia sa il amane..deja ma disper