andrey_gogo - adrienn186 6-5
se pare ca nu am memoria buna
andrey_gogo - adrienn186 6-5
se pare ca nu am memoria buna
trebuia la seria I ![]()
Sunt dispus sa-i dau Barcelona lu danutz si sa imi dea Manchester sau daca nu sa imi aleg eu o ata echipa...si de 2 stele nu conteaza...numai sa ramana...daca se retrage imi iau si eu la revedere....nu vad ce competitie ar mai fi fara el...ar deveni fff plictisitor acest camp...si asa dupa ce mi-ati facut in cupa am un gust amar...am adus dovezi clare dar cine sa creada un campion? ma rog...mi se falfaie de cupa cum mi se falfaie si de fifa! ati ajuns mult prea departe! bafta barosane , adinho , god , blindica , jeleu , joker , maniacu , pvrami si filip! va respect!
pfffff... ce dreq sa mai zic... ![]()
Ce v-a apucat fratilor ? :roll: ![]()
In cazul in care nu intra danny1ok pe net pana la 20:00 cand e termenul limita il rog pe Ionutz sa amane meciul cu el pt ca zilele astea nu ne-am gasit.Cand am fost eu pe net n-a fost el si invers.
mai mai torres, danutz etc, daca nu sunteti pe primele locuri e aiurea a?
blindel trebuia sa retraga de 2 camp incoa daca ne luam dupa ideile voastre, da uite ca a progresat.
hai sa nu mai jucam fifa, sa incheiem camp ca nu e torres pe 1 si danutz pe 2. :roll:
lame.
Nu e vb k nus pe 1 lok sau pe 2 3 etc e vb k nu mai joc nimik cu echipa asta ..iar dak altii pot sa progreseze adik sa se mentina in 1 Liga e treaba lor.
Ionutz dupa cum am zis eu ma retrag deci god castiga meciu cu 3 0.
nu, daca te retragi... pierzi toate meciurile jucate cu 3-0
Ba danutz tu te-ai prostit la cap ?? o plecat anonim acuma pleci si tu ?? :o:O de torres nu-i bai
Ia mai gandeste-te
Vezi de ce am retrogradat k nu am echipa !! Insa tu ai echipa ff buna
te mai antrenezi si u un pic
si te obisnuiesti
Dak stii fifa te descurci si cum tu esti foarte bun sezonu viitor o sa fii iar campion cu orice echipa o sa ai
Cum dreq sa-l lasi pe god sa castige cu 3-0
:twisted: Deci nu te mai prostii si stai in campionat !! Dupa ce l-ai castigat de atatea ori ramanem fara cel mai bun jucator !!
:( poi atunci ne retragem toti si se duce de rapa campionatu !!
ca de obicei gogo ne incanta cu "inteligenta" lui.... :roll: ... vezi k ai gresit locul postului....tu la Liga 2...
P.S : daca ami ramanem 2-3 etape o sa ne reocupam pozitiile nu-i bai...eu n-am nik impotriva dar am zis clar...daca se retrage danutz ma retrag si eu...convingeti-l sa ramana si totu e ok...sau sa-l convinga cineva pe Ion sa ma lase sa-i dau barca lu danutz si iau eu orice echipa...si de 2 stele...nu conteaza...asta ca sa vedeti ca nu-s asa cum ma considera unii dontre voi! :evil: ..
Lolza tores cum ma sa te retragi,nu are rost deloc,iar danut nu inteleg dc se retrage tu nu ai testat echipa la ineput.
Mai linistitiva asta e mai si pierdeti e normal nu castigi mereu.
Hai rasganditi-va!
citeste si u posturile de mai sus :wink:
vreau so yo aman meciu cu powerdak nu jucam pana la 8 ,dak se poate, chiar dak power trebuia sa faca asta pt ca yo am vrut sas joc dar el na putut..si cu retragerile astea bagativa mintile in cap ca e doar de distractie doar nu jucam pe bani sau pe neveste :lol:

Amanate: julica_maniaku - danny1ok
adinho - power_steaua
Retras: danutz12345 (toate meciurile ii vor fi omologate cu 0-3. Poate reveni in campionat in toamna, la prima editie in care vom juca fifa 08 ).
Etape noi !
ce ciudata ii Liga I numa necunsocutzi !! cu cateva exceptzii
filip torres adinho hurricane blind Mihai .... etc
ce ciudat
ETAPA 7
God_life00 - Joker_sarbu=6-3
Frumos meci.
aha..meci frumos...
:!: :!: va rog spuneti-mi si mie o formula mai buna...k nu stiu ce sa mai joc... ![]()
Et6
Bezmetiqu_alex - Danny1ok 5-2
@ joker,4-3-1-2 e cea mai eficienta dupa parerea mea
ETAPA 6
Ady_adinho - Mihai1411 0-6,dupa 2 infrangeri sezonul trecut in fata lui Adi,a venit revansa ![]()
vorbeam la tel
..ma oftic
Etapa 6
Newcastle(joker_sarbu) - Tottenham(alin_jeleu) 0-5
@Mihai: si dupaia sa ajung k danutz
...ms oricum.O sa o incerc si p-asta...poate iese ceva:)
Etapa 5:Danny1ok-Ady_adinho 5-2