iar ia g*d ban =))))
iar ia g*d ban =))))
Imi pare rau de double post dar nu am fost atent.
Ps:Cedez eu primu ,si am o intrebare mai esti in Liga2 pe undeva,daca nu,numai face posturi aici.
Scuze iar,dar a fost o eroare pe FORUm nu sunt eu de vina.
doamne
... ban la patrat :twisted: ... poate trece ionutz cu vederea, macar unul
:lol: de doua ori g*d ... ban pardon ![]()
vai de capu] tau mai piciule :roll:
Etapa 3: alex_filip 5-2 joker_sarbu
Restrictie GOD 3 zile pentru posturi consecutive repetate.
* Sincer, nici eu nu l-am vazut pe hurricane pe mess zilele astea. A incercat si el sa se scoata, postand cu o ora inaintea expirarii termenului de disputare al etapelor. Ar fi putut macar, in spiritul fair-play-ului sa ceara amanari. Dupa cum stau lucrurile, are toate sansele sa piarda ambele meciuri la masa verde.
ETAPA 3
Mihai1411 - Pvrami 3-3...am dat un autogol,si am luat un gol dintr-un hent smf smf smf,Ronaldo lob pe langa poarta....e clar tre sa rotesc atacantii ![]()
aiurea rau faza cand e fault,cand tu intrii la minge si adversarul cade...sau hentul ![]()
ETAPA 3
Mihai1411 - Pvrami 3-3...am dat un autogol,si am luat un gol dintr-un hent smf smf smf,Ronaldo lob pe langa poarta....e clar tre sa rotesc atacantii
Sa vezi ce pase dadea Casillas la Ronaldo, mama mama
:lol:
Etapa 4
jok3r_sarbu - danutz12345 : 2-6
macar imi dau cota de 2 goluri pe meci :lol: :lol:
Etapa 4: Pvrami - Alex_filip 1-1
Etapa 4:Hurricane_msg-Danny1ok 2-7
;joc din ce in ce mai bine cu'TUNARII' ![]()
power se pare ca nu prea ne intalnim(dar nici pe forum vad ca nu prea ai fost)sunt disponibil in fiecare seara cam de la 8 pana atunci sunt f ocupat..sper sa putem sa jucam meciu...da si tu un semn de viata
ETAPA 4
Julica_maniaku - Mihai1411 5-2
ETAPA 4. Julica_maniaku - Mihai1411 5-2 8) In final am reusit sa il bat pe Mihai , am reusit sa ii inving jocul schematic :twisted:
bravo maniakule ... vad ca victoria cu mine n-a fost chiar o intamplare ![]()
Etapa 3 : Danutz12345 - Blind1ro 3-5 (Man. Utd. vs Juve) Poate pierd la retur, DAR pana atunci...dedic victoria echipei Leverkusen sufocata de valoroasa si extraterestra, Barcelona.
Bv blind felicitari ai meritat sa castig..eu k deobicei nu pot sa leg nimic cu echipa asta totusi buna..eu sunt bun doar cu barca pt k jocul meu e facut dupa barca..dasta ma voi si retrage acuma pt k nu fak altceva decat sa ma enervez vazand k nu ami iese jocul de dinainte.
nici eu nu pot sa joc nimik cu Manchester rezultatele mele spun totul mai bine ramaneam la bayern ![]()
haideti fratilor... schimbi echipa si ti se strica tot jocul, mie mi-e greu sa cred... si pana la urma e normal sa mai si pierzi, asta nu inseamna ca tre' sa te retragi...
asta e oftica,cand nu mai castiga lumea,pac se retrage,mai ales acum cand s-a mai cernut sita si au ramas jucatorii buni :lol: ,mie unul nu prea imi place sa joc cu barca sa trag orice sut si sa fie gol e prea usor,dar danutz e robot,un meci cu el e fix la fel cu alte 10,la 2006 la fel juca,1 faza identica
,acu cam la fel :lol: ,nu te retrage ma,ca e doar un joc,te-ai obisnuit sa castigi si gata acu cand ai pierdut 2 meciuri te retragi =))
ole ole .... gg blindelule ![]()
Eu cand v-am zis ca v-a fentat Blind cu Juve nu ati crezut :lol:
*hurricane - adinho, hurricane - bezmetiqu 0-3 la mase verde.
Fara alte comentarii !
*danutz - god, cand aveti de gand sa jucati restanta?