Etapa 1: Power_steaua_6 - Pvrami 5-2 ...
Etapa 1: Power_steaua_6 - Pvrami 5-2 ...
la vazut cineva pe mess pe hurricane ???
Tottenham(alin_jeleu) - Barcelona(el_nin0_t0rr3s) 2-2 cu mici neintelegeri... bafta torres
el_nin0, uita`te, serie B s`apropie ! dub dub dub !
DEci jeleu tot respectu` tot asa frate ![]()
jeleu si dragutzu si toti care ii pun piedica lu' nin0: +1 pct ! Fara numar, fara numar ![]()
jelica - torres : 2-2
bafta in continuare....care vine cu mine in B ? :roll: ... ioane pot face schimb cu danny ? sa iau eu arsenal sa-i dau lui Barca?
precum in divizia inferioara, asteptam un clasament si etape noi...
Din pacate nu. Echipele alese se pastreaza pana la finalul sezonului !
pfuay ... astea da rezultate ... ce inceput nebun de sezon :twisted:
Noi nu primim etape noi?Si restantele sa se joace tot pana joi ca in B
:lol:
Pai clasament si etape noi maine seara, pentru ca la voi primele etape au fost puse cu intarziere!
@power: schimba si tu avatarul ca s-a dus modelul ala de tricou de vreo juma' de an ![]()
hurricane sper sa intrii pana maine seara pe mess..ca altfel :-" :roll:
Astept sa apara echipamentul pentru sezonul viitor ![]()
eu nu ma supar sa fak skimb de ekipe..vreau barcaaaa inapoi:((
Kiar k inceput nebun..dupa cum spuneam dak te obisnuiesti sa joci cu o echipa si treci la alta totu se skimba..vezi cazul lui el nino si al meu..ati faci joku dupa arsenal respectiv barca si cand o skimbi sa dus dracu totu.
el nino ... cum era, nu da vrabia din mana pentru cioara de pe gard ... asa ca daca te multumeai cu Arsenal, filozof erai ![]()
sau... astia veniti din B sunt chiar buni ![]()
Nu va mai ... pe voi ca astia din B o sa faca instructie sezonul asta :wink: nu va mai eschivati ca vezi dom`le mi-am schimbat echipa siiii.... nu ma acomodez cu noua trupa , gazonul imi joaca feste etc,etc... :roll: Cei veniti din "B" o sa fie la inaltime.Mai putin "Godfather" ... totusi trebuie si putina minte la jocul asta :lol:
asta e o prostie ca v-ati obisnuit cu echipa....sunteti roboti? pe danutz il inteleg ca orice sut cu Ronaldinho era gol mai mereu...dar valoarea nu ti-o arati cu Barcelona,ca oricine e bun cu ea
cum puteti sa ziceti ca nu v-ati obisnuit cu echipe de top... eu ce sa zic de werder?! ( sezonul trecut am jucat cu Roma)
bine k... in primele doua etape am avut si noroc ![]()
Ei s-au obijnuit cu echipele lor,ca tot cu alea a jucat si SEZONu trecut.Si eu am jucat un meci ,trebuia sa joc mai multe sa iei o decizie despre mine.
ionutz sami amani si mie meciu cu god.mersi
io nu dau d cei doi adversari...nush c sa fac...nici d adversarul din cupa nu mai dau(oricum am jucat turul macar) ![]()
20.00

hurricane - adynho ANULAT
hurricane - bezmetiqu ANULAT
danutz - god_life00 amanat
Penalizari: hurricane 2p, bezmetiqu 1p, adynho 1p.
:!: * Nu aveti nicio scuza pentru a motiva nejucarea meciurilor de mai sus. Patru zile pentru doua etape e deja mult prea mult !
sunt in B =))