:roll: weeeeepa
sunt si eu odata primu` in clasament :lol: :lol: :lol:
:roll: weeeeepa
sunt si eu odata primu` in clasament :lol: :lol: :lol:
20.00
hurricane - adynho ANULAT
hurricane - bezmetiqu ANULAT
danutz - god_life00 amanat
Penalizari: hurricane 2p, bezmetiqu 1p, adynho 1p.
:!: * Nu aveti nicio scuza pentru a motiva nejucarea meciurilor de mai sus. Patru zile pentru doua etape e deja mult prea mult !
BV ALEX ![]()
hopa!! el_nino, danutz, g*d, adynho si blindica in zona fierbinte :lol:
deci asta a fost cea mai mare nesimtire care am vazut-o din partea domnului zis hurricane.
nu a intrat 4 zile pe mess si intra in ultima zi si zice ca nu ne gaseste?
de acum incolo stau pe invizibil 2 zile si intru exact la data limita, cine nu e online 3 0.
incredibil!
cum sa fiu eu penalizat care am postat de 2 ori sapt asta ca nu-l gasesc pe hurricane?
se vede clar cine a fst vinovatul..hurricane la patrat ![]()
Etapa 3
Tottenham(alin_jeleu) - Werder(dragutzu_89) 6-2 ... prima victorie in Liga 1 8)
Etapa 4
Atletico(god_life00) - Tottenham(alin_jeleu) 4-3 ... ghinion ![]()
ETAPA 4
God_life00 - Alin_jeleu=4-3
In minutu 88 era 3-2 pentru. el.
Si am revenit INCREDIBIL.
bulan
Et4
Dragutzu_89 - Bezmetiqu_alex 2-4
el_nin0 - blindica : 5-4
victorie in min 95 ca in sezonu trecut...de data asta...Deco i-a dat lovitura =))
bafta blind...and...iarta-ma ![]()
la cat de prost imi merge netul zilele astea sper sa pot juca etapele ...
Etapa 4 - Blind1ro - El_nino 4-5 Ce sa te iert ma, asa ai luat si titlu ala sa mor cu bulan...pangaresti numele Barcelonei, mai bine ramanea la danutz dupa ce vad...numa victorii in min 95. Pentru faza cu reluarea aia mai vb la retur, imi zici de Deco, dak aveai Arsenal acum te nimiceam.
P.S. - saptamana asta sunt acasa numa` dupa 20:00 , program prelungit la serviciu.
ahahah ce ma enerveaza astia care lasa reluarile la golurile de kko. :x
cum sa platim noi pt faptu ca hurricane nu a fost pe mess de 4-5 zile ..cum sa dau de el..ionutze pune frate regula sa lase un tel..ca il sunam..da dao dreaq dak si yo si alex am ajuns amandoi sa luam penalizari din cauza lui hurricane ca cica nu neam fii interesat de jucarea meciului... cum dreaq sa nu vreau sa joc dak am si postat ca nu dau de hurricane ...sa imi folosesc yo amanarile pt el..nu mi se pare corect..cer rejudecare si cred ca si alex e de acord..deci asta a fost cea mai mare nesimtire care am vazut-o din partea domnului zis hurricane.nu a intrat 4 zile pe mess si intra in ultima zi si zice ca nu ne gaseste?
de acum incolo stau pe invizibil 2 zile si intru exact la data limita, cine nu e online 3 0.
incredibil!
cum sa fiu eu penalizat care am postat de 2 ori sapt asta ca nu-l gasesc pe hurricane?
se vede clar cine a fst vinovatul..hurricane la patrat
atentie VINE BMB.
NU mi-a iesit nIMIK El ce sut dadea era GOL .
Nu am avut ce sa fac. e BUN.
el_nin0 - God : 11-1
dane hai frate sa revenim pe locurile noastre vesnice :roll: ...
ofticati-va... :twisted: ...dedic victoria cu God lu' Blindica pt k a fost tovarasu meu dar pt un kkt de meci de fifa a ajuns sa ma urasca....ador sa chinui adversarii cand le dau gol in min 90! ...
who's next? :evil:
ai uitat cand plangeai ca ai facut 2-2 cu mine? ![]()
oooh da...vesnicul avocat al lui blind...alt fost tovaras de-al meu... :roll:
Tores hai ca am facut si meciuri mai bune,parca mai bine joc in amicale.
ionutz sper sa iei masuri.
nu vezi ca suferim 2 din cauza unuia ca hurricane.
ps : Bezmetiqu_alex - Ady_adinho 4-5
tu ai zis ca nu mai am ce vb cu tine... si pana la urma blind n-a facut ca tine nici cand l-am eliminat din cupa...oooh da...vesnicul avocat al lui blind...alt fost tovaras de-al meu... :roll:
cand joci cu Atl Madrid ce crezi ca imi poti face fratioare? :lol:
el_nin0 - God : 11-1
se pare ca sezonul trecut echipa facea tot mai g*d ...
Adevaru ca OBECTIVUl meu e evitarea retrogradari si deabea sezonu viitor pune probleme la CAMPIONAT.
TOres pe cat facem pariu ca asta e ULTIMA INFRANGERE in SEZONU asta??(inafara de cele cu tine:d
)
el_nin0 - God : 11-1se pare ca sezonul trecut echipa facea tot mai g*d ...
Biku te rog sa nu vorbesti ,daca vrei facem 1-1 ,si apoi sa joci si cu TORES da nu sa se duca in fata porti si sa se intoarca sa joace cum a jucat cu mine.
@jelica : hey hey...ce hotz mai esti...
...parca sa spun k imi trecuse dupa 5 min .... era logic sa fiu nervos pe moment...si asta doar din cauza conexiunii...am considerat acest egal ca pe o infrangere...dar m-au invatat si pe mine mai marii sa nu ma mai oftic du[a un meci de fifa ( nu-s eu la potential maxim sa reusesc asta dar peste 70% ) ...
...ms Ioane... invatza-l si pe blind...si pe danutz....ca si ala se oftica rau cand pierde...da ii trece la fel de repede ca si mie :twisted: ..
P.S : magistral meci pe Pro TV....Real - Bayern...dati fuga si uitati-va cei care stati pe forum acush...eu am TV-ul langa mine ![]()