Pentru mine bun,da imi pare rau de POWER si de DRAGUTZU.
Oricum dupa un sezon reveniti.
Pentru mine bun,da imi pare rau de POWER si de DRAGUTZU.
Oricum dupa un sezon reveniti.
Va astept in Liga 2 :lol: :lol:
power, be my guest :wink:
bine te-am gasit paradise ... am vazut ca ai scos rezultate mari cu granzii in Liga II
ehh, nu chiar, m=am trezit si eu tarziu, am avut ceva trac la inceput. abia astept noul sezon :wink:
locul 3... rooney te astept cu bratzele deschise :x ... respect: berbatov, defoe si keane... 2 sezoane reusite cu voi :wink:
P.S. FELICITARI BLIND ![]()
Si eu RESPECT:TORES,Lehman si chiar PETROV.
Acu il astept pe Adriano si pe Crespo.
wtf?eu pe locul 6? 8O credeam ca-s mult mai jos,bine ca am sansa la o echipa mai buna ca real
mda... locul 7... totul din cauza meciului cu hurricane, pe care daca il castigam terminam pe 4... :x
Aveam obiectiv sa iau sub 100 de goluri 8) 8) 8) , locu` 10, sa fie o echipa de 4,5 stele :twisted: ?? Power, n-o sa te uit pt cat m-ai incurcat
. Merci Jeleu , Bezmetiqu si Danny1ok pt sustinere
. God...sper ca in noul sezon nu vei mai face lucruri...nedorite. Oricum, profetiile lui alex filip se adeveresc mereu in cazu` meu.
blind ... ne intalnim in cupa, sper ...
Imi pare rau pentru cei care au retrogradat din cauza mea. As fi vrut sa-mi joc meciurile dar chiar nu am avut cum.Nici acum nu am terminat renovarile prin casa :? Chiar daca imi amana Ionutz meciurile nu reuseam sa le joc intr-un timp scurt. Sper sa rezolv probl cu netu cat mai rpd si sa revin in camp in forza ... bafta la toata lumea,va doresc un paste fericit(in caz ca nu mai intru pe net)!
P.S.In seara asta batem coloratii iar peste o saptamana luam lumina de pe Ghencea :wink:
si yo ionutz a anulat meciu , parca yo as fii fost de vina ca nu a fost julik online asta e ...