FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga I - Procesul Etapei

«12526272829»
mihai141128.03.2007 19:13

am o problema legata de net cred...cu jeleu si cu god mi se misca infect,si mai ales god mi-a sarit ca el castiga meciul la masa verde ca e de la mine

la 5 minute....am jucat cu dragutzu si inca 2 baieti din Timisoara,dupa ce am incercat cu god, si se misca perfect

dragutzu e martor,e ora 22:10...asa ca ciocul mic god ca nu are cum sa fie de la mine ca am net f bun,nimeni nu s-a plans de conexiunea mea,ci eu de a altora :P

Mihai barosanu: cum se misca?

Andrei Dragutz: perfect

Mihai barosanu: mda aia zic ca e de la mine

johnny0628.03.2007 19:17

@el_nin0: tocmai asta e ma, omule. daca te uiti la ce goluri dai si daca schimbi echipa esti varza iti va parea rau. am vazut acuma nu stiu cate zile un post de-al tau in care ziceai "tre sa ai stiinta jocului". ce stiinta ma? orice sut tragi il prinzi pe poarta si eu ma disper ca atacantii mei nu dau gol din nicio pozitie. oricum, asta a fost apogeul meciurilor in care ai avut bulan cu mine. cu tine le-am trait pe toate: conduc in min 89 si pierd, goluri din propria jumatate din bug, goluri din pozitii de unde in mod normal se centreaza etc etc. repet: cu orice alta echipa esti varza, deaceea nu ai terminat prea multe sezoane in fata mea in clasament.

P.S.: ce e si mai enervant e ca pana si la 5-1 ai folosit "talhar style"

El_nin0_T0rr3s28.03.2007 19:22

=)) imi cer scuze ca te-am facut sa suferi dragule ... :oops: ... au fost pana acum 4 campionate de 07 cu asta inclusiv....ultimele 2 le-am castigat....asta spune multe....si celalat l-am castigat cu ARSEANL ( asta iar spune multe despre valoarea mea ) ... si in sez trecut a jucat danutz cu Barcelona ... ( asta spune si mai multe ) ... sincer nu are rost sa intru in polemica cu tine pt ca nu are nici un rost sa ma cert cu astia de pe locu 5-6-7 pe unde esti tu ... invata sa joci fifa baiete ca parca am exersat la "practice mode" in meciu asta cu tine...rusineeeeeeee sa iei gol cu portaru =)) ... :roll:

alin_jeleu28.03.2007 19:27
am o problema legata de net cred...cu jeleu si cu god mi se misca infect,si mai ales god mi-a sarit ca el castiga meciul la masa verde ca e de la mine

la 5 minute....am jucat cu dragutzu si inca 2 baieti din Timisoara,dupa ce am incercat cu god, si se misca perfect  

dragutzu e martor,e ora 22:10...asa ca ciocul mic god ca nu are cum sa fie de la mine ca am net f bun,nimeni nu s-a plans de conexiunea mea,ci eu de a altora :P

Mihai barosanu: cum se misca?

Andrei Dragutz: perfect

Mihai barosanu: mda aia zic ca e de la mine

treaba e cam asa... din moment ce mie si lu god ne mere bine cu toata lumea, si la tine face exceptii... unde crezi ca e problema? :roll:

El_nin0_T0rr3s28.03.2007 19:29

@jelica : mie nu imi merge bine cu tine...sorry! cu Mihai merge perfect iar cu god bine ,nu foarte bine insa!

blindica28.03.2007 19:38

Scandalurile de sfarsit de sezon, sunteti niste fetite :)...chiar si cu 2 etape inainte. Ntz ntz ntz, mai sunteti si la varf, incercati sa jucati de placere fifa:)

alin_jeleu28.03.2007 19:45
@jelica : mie nu imi merge bine cu tine...sorry! cu Mihai merge perfect iar cu god bine ,nu foarte bine insa!

lol... tie nu-ti mere bine cu mine pt ca te bat, altii nu s-au plans ;)

El_nin0_T0rr3s28.03.2007 19:55

mda jelica....ma bati... :roll: ...eu pe 1 tu pe? :? ... eu chiar joc fifa de placere blindelule...nu ai observat ca nu am mai facut nici un scandal cand am pierdut? ... chiar cu tine mai jelica am pierdut si te-am felicitat fara sa zic nimic...stiam ca o sa ies campion inca de la inc sezonului :twisted:

PoWeR28.03.2007 19:57

nu fiti ranzosi fata de el_nino ... e tare si dupa parerea mea merita sa castige ;)

btw: felicitari ;)

blindica28.03.2007 20:13

@power, vorba lu` Go*, stai pe messenger ca sa putem juca :), sau o lasam pe vineri?

alin_jeleu28.03.2007 20:20

Etapa 30

Tottenham(alin_jeleu) - Chelsea(alex_filip) 5-4 ... da nino... meriti primul loc daca il iei si sezonul viitor cand o sa am si eu echipa mai buna... atunci chiar esti bun :D ... si felicitari ;)

johnny0628.03.2007 20:42
mda jelica....ma bati... :roll: ...eu pe 1 tu pe?  :?  ... eu chiar joc fifa de placere blindelule...nu ai observat ca nu am mai facut nici un scandal cand am pierdut? ... chiar cu tine mai jelica am pierdut si te-am felicitat fara sa zic nimic...stiam ca o sa ies campion inca de la inc sezonului  :twisted:

nici eu nu as face daca as avea nu stiu cate puncte avans fata de locul 2... in alta ordine de idei, aici se incheie un campionat dezastruos pentru mine (cel putin returul). habar n-am ce echipa sa iau sezonul viitor si ce tactica sa joc. om trai si om vedea...

mihai141129.03.2007 05:49

jeleu nu mai cauta scandal...sa spuna cineva din acest campionat daca pana acum ( de 10-15 sezoane de cand joc eu aici cel putin) daca O DATA s-a miscat prost din cauza mea.....eu am net f bun,am banda buna,doar nu degeaba e danutz patron de retea,si prietenul meu

nu mai spune ca e de la mine, ca nu are cum,adica cu god mi se misca prost,si la 5 minute cu dragutzu se misca perfect?care e logica...eu nu va acuz pe voi ca de la voi e problema,DAR DE LA MINE NU ARE CUM

ps:am jucat cu tores acum cateva zile s-a miscat perfect...cu power la fel....cu alex_filip la fel (am pus cei mai recenti cu care am jucat),si ma repet,NIMENI NU S-A PLANS DE CONEXIUNEA MEA DE ATATEA SEZOANE,si tocmai acum v-ati trezit voi 2...asta e mai incercam sa jucam pana la termen ne anuleaza meciurile si asta e...e doar un joc nu mai faceti atat scandal, ca aseara god avea palpitatii se agita ca ii anuleaza meciul si mama mare belea e sfarsitul lumii :))

Jo1n729.03.2007 07:15

voi ati auzit de peering?

poate sa nu fie problema nimanui..

mihai141129.03.2007 07:46

da am auzit logic :lol:,eu am peering cu toate,inclusiv cu rdsul,cu care nu aveam acum 2 ani

GOD29.03.2007 11:16

Mihai eu nu ti-am zis niciodata ca sa castig la masa verde,insa am jucat cu toti si din DIVIZIA A si din DIVIZIA B,cu nimeni nu mi s-a miscat asa,incat sa nu poti alege echipele.

mihai141129.03.2007 11:27

copilu' zic inca o data ca vad ca am 3 posturi aproape identice si nu intelegeti...NU E DE LA MINE,si nu ai cum sa castigi la masa verde,atat timp cat mie mi se misca perfect cu altii,si cu tine si cu jeleu nu,deci e clar ca nu e de la mine problema,poate nici de la voi,dar asta nu inseamna ca-s eu de vina,si castigati voi meciurile la masa verde

mai ziceam....sa se fi plans unul singur in atatea sezoane din 2006 de cand joc aici de conexiunea mea (care e aceeasi),dar pe nimeni nu am auzit sa zica ca am conexiune proasta

hurricane_msg29.03.2007 14:20
Etapa 30:Dragutzu_89 - Hurricane_msg = 7 - 7
dragutzu8929.03.2007 14:23

Etapa 30:Dragutzu_89 - Hurricane_msg = 7 - 7

am condus cu 7-6, am fost egalat in minutul 90+1!( 1 minut prelungire) .Adio Liga 1...trist...

mihai141129.03.2007 15:32

ba e disperat god asta

Largimea de banda de care dispui acum este de 37.24 Mbps

insemnand ca poti descarca cu 4.66 MB/sec. de pe serverele noastre.

Viteze de acces pe diverse conexiuni

Dial-up V.34 33.6 kbps

Dial-up V.90 53.3 kbps

Linie inchiriata 64 kbps

Modem Cablu 128 kbps

CDMA2000 (ZAPP) 153.6 kbps

CONEXIUNEA TA 38130 kbps

e bine sau e rau,ca ma dispera cu testele lui de conexiune :))))?desi am facut testul de 3 ori si mereu au fost alte date

GOD29.03.2007 15:48

Da ma nu e vorba de asta ci de pering si sa ne rezolve cumva problema ionut.

Si mie si lui jeleu ne merge prost cu tine.Deci trebuie rezolvata problema.

PoWeR29.03.2007 16:04

piciule, iar te trezesti tu cu problemele :) ?

GOD29.03.2007 16:12

power vino la mine si joaca tu cu el daca poti.Nu vorbi daca nu sti care e treaba si mie si lui jeleu ne merge prost si trebuie rezolvata problema.

blindica29.03.2007 16:16

@power , tu joaca meciurile,lasa-l pe god, nu-mi spune ca sa astepti sa vezi ce fac cu danny1ok k sa vezi daca ma iei in clasament, ca n-am timp sa stau dupa tine si meciurile astea nu se amana.

mihai141129.03.2007 16:35

da ma,daca nu putem sa jucam,ne anuleaza meciurile si cu asta basta,mare branza...

«12526272829»