pffff.....am uitat sa aman meciu cu power...
...sunteti fericiti a?
pffff.....am uitat sa aman meciu cu power...
...sunteti fericiti a?
el nino ... de meciul asta cu tine se legau ultimele sanse ale mele de ramanere in Liga I ... asa ..
am fost plecat el?nino ... la piatra neamt la antrenament ![]()
puteai sa-l amani tu frate....asta e.. ![]()
ETAPA 27
Mihai1411 - Danutz12345 3-0 ![]()
el nino esti campion felicitari,dar tot iti dau gol in min 90 :lol: :lol:
Etapa 27: alex_filip2003 4-3 dragutzu_89... ar fi pacat ca un astfel de jucator sa ne paraseasca... un meci presarat cu noroc, ghinion si cel mai important FAIR-PLAY.
Etapa 28: alex_filip2003 3-0 danutz12345... un nou hattrick cech, a ajuns la a 9-a reusita in acest sezon. un gol mi-a placut mai mult: cech a centrat si tot el a dat cu capul.
@power: inca mai speri sa ma ajungi? :lol:
Etapa 27 -> Ady_adinho - Blind1ro 1-3 M-a condus , dar am revenit , sorry adinho, stii tu de ce:D. Bafta all ![]()
P.S.- JOint scoate ignore-ul ala pt D-zeu, lask vdm in meciul direct power ![]()
mda ... victorie suspecta :lol:
Amanat:
power - filip
Anulate:
god- blind
filip - hurricane
el_nin0 - power
Penalizari:
god, blind, hurricane, filio, el_nin0, power, toti cate 1p.
1. e filip si nu filio
2. prefer alex sau johnny, nu numele de familie :?
Etapa 28
Tottenham(alin_jeleu) - Arsenal(danny1ok) 2-3... ![]()
Etapa 28:Alin_jeleu-Danny1ok 2-3
ole bv daniok.
etapa 28
adi_adynho - jok3r_sarbu : 3-2
et 28 : Mihai - el_nin0 : 3-5
Matematic am iesit campion datorita faptului ca in ult etapa am 3-0 cu danutz !
dedic acest campionat lui bezmetiqu , dragutzu si toti cei care au mai zis ca nu o sa-l castig!
sezonu viitor sper sa lasati ciocu' mic si sa demonstrati ca intradevar suntei mai buni!
ETAPA 28
El_nin0_t0rr3s- Mihai1411 5-3,no comment,traiasca toti fundasii mei fara nr fara nr ![]()
felicitari el_nin0!! mai esti dispus sa renunti la barca acum, cum ziceai pe la mijlocul sezonului? ![]()
Johni ,Oricum iti zic ca joaca la fel cu orice echipa,iti spun din propia experienta.
blind1ro - bezmetiqu_alex 1-5
Etapa 28 : Bezmetiqu_alex - Blind1ro 5-1 R***t !
et27 ![]()
god - bezemetiqu 3-5
si ii multumesc desi mi-a dat ignore ![]()
stai linistit ca Manchester nu iei :lol:
Etapa 27:Danny1ok-El_nino_torres 4-4 :?
danny - el_nino : 4-4 etapa 27
nu am avut pt ce sa mai lupt :lol: .....cand era danutz luptam pana in ultima secunda ca in meciu cu blind cand am castigat campionatu in min 95 de prelungiri :lol: