@Mihai "Ba" sa ii zici tatalui tau![]()
BA ai zis ca intrii sa jucam aseara si...kaka ai iesit de tot BA
cum vrei sa-i zic unui om fara cuvant BA?
@Mihai "Ba" sa ii zici tatalui tau![]()
BA ai zis ca intrii sa jucam aseara si...kaka ai iesit de tot BA
cum vrei sa-i zic unui om fara cuvant BA?
No Comment ! L-)
nus cum ai intrat tu in camp,ca vad ca mereu lumea nu te gaseste pe mess,deci esti cam neserios,ai zis aseara (dupa 2 zile in care nu te-am gasit) ca jucam in jumatate de ora....iar apoi ai iesit fara sa zici nimic,desi eu aveam treaba am asteptat dupa tine,si tu...nimic BA
et26
Alin_jeleu - Bezmetiqu_alex 4-3
oficial il declar pe jeleu cel mai PENIBIL jucator de fifa care a existat vreodata.
oricum ma bucur.
azi am dat 2 ignore.
kiss.
Etapa 26
Tottenham(alin_jeleu) - Milan(bezmetiqu_alex) 4-3
trista situatie... :lol: macar imi merge iar fifa bine
P.S. in caz ca nu apuc sa joc cu hurricane, amana-mi si mie meciul
nus cum ai intrat tu in camp,ca vad ca mereu lumea nu te gaseste pe mess,deci esti cam neserios,ai zis aseara (dupa 2 zile in care nu te-am gasit) ca jucam in jumatate de ora....iar apoi ai iesit fara sa zici nimic,desi eu aveam treaba am asteptat dupa tine,si tu...nimic BA
etapa 25 : Mihai1411 - Dragutzu_89 2-5 ( Real M - Werder )
Mihai1411 - Dragutzu_89 2-5 meci penibil facut de mine,niciodata nu am jucat asa slab
,nici o deposedare,nimic,felicitari dragutu
ms. cand se face clasamentul?... sa vad care mai e treaba pe la retrogradare 8)
@dragutzu ,eu am 34 de puncte cu tot cu penalizari
, sper sa mai fiu peste tine si power dupa etapele astea ![]()
blind, eu nu mi-as face griji pt retrogradare... mai mult m-as ingrijora ca ti-a dat bezmetiq ignore... ntz ntz ntz... ce trist...
@blind, ce sa zic... trist! probabil k esti mai sus ca mine , in clasament, pt k eu am ratat meciurile cu joker_sarbu si cu power ,in care am scos 1 punct in loc de 6 ![]()
La mine in casa e dezastru , curatenie generala.In caz ca nu-mi pot juca meciurile la timp rog amanarea lor.Multumesc anticipat ![]()
vreau sa aman si eu meciul cu power pentru ca nu dau de el. mersi anticipat.
etape etape etape
mama ce etape o sa am
,2 derbyuri,2 puncte obiectiv
,tores ai grija cu minutul 90 :lol: :lol: :lol:
Etapa 24
Tottenham(alin_jeleu) - Liverpool(hurricane_msg) 3-4 ... m-a batut cine ma asteptam mai putin... felicitari hurricane!
n-ai avut cornere ha
?
hai cu un clasament sa ne facem si noi calculele! :lol:
n-ai avut cornere ha?
lol... ba da, dar n-au intrat... si am avut o groaza... deh, intra doar cu d'astia care-si taie venele in fatza monitorului

Amanat:
power - filip
Anulate:
god- blind
filip - hurricane
el_nin0 - power
Penalizari:
god, blind, hurricane, filio, el_nin0, power, toti cate 1p.
trist ....
destul de bine avand in vedere ca am pierdut 10puncte in 2 meciuri.
tragic chiar...
MECIURILE DIN ULTIMELE 4 ETAPE NU SE AMANA.
ORICE REZULTAT POSTAT VA FI INSOTIT OBLIGATORIU DE NR ETAPEI PT CARE A CONTAT MECIUL. IN CAZ CONTRAR, REZULTATUL RESPECTIV NU VA FI OMOLOGAT.
hai cu etapele sa imi aleg si eu alta echipa ![]()