el_nin0 - julica : 6-2
el_nin0 - julica : 6-2
etapa 21 : Dragutzu_89 - Power_steaua_6 3-3 pentru blind
meci nebun, am revenit de la 0-2 si 1-3 si era s-o incasez pe final ![]()
Power_steaua_6 - Mihai1411 2-3
*Etape noi.
Etapa 22:DAnny1ok-power 6-4
bezmetiqu - el_nin0 : 3-4
meci de infarct pe el =)) .... a condus cu 3-0 la pauza si in min 88 avea 3-2...in min 89 am egalat si in prelungiri am obtinut victoria...
I love u eto'o :x....i-am lasat reluarea sa crape :twisted:
penibil.
al doilea camp pe care il iei si nu il meriti.
trist.
ps:esti copil si te bucuri aiurea la fifa.banuiesc ca e viata ta sociala? ![]()
god_life00-ady_adyhno=6-7
10 puncte pierdute in 2 meciuri.
Jeleu bucurate ca m-ai luat.
el_nin0 - adynho : 6-3
bezmetiqule fa si mie niste calcule matematice si zi-mi cate victorii tre sa mai obtin ca sa fiu si matematic campion....nu de alta da sunt pe la Barca niste tinere sperante si vreau sa experimentez :twisted:
ady adinho -el_nino 6-3 3 mesii 3 Ronaldinho..alea a lu mesiii trase la indigou..dak nar avea Barcelona ar fii pe 3-4 ..yo propun sa se excluda Barcelona..sau sa joace toata lumea cu ce e echipa vrea Barcelona Barcelona :lol:
sunt de acord sa jucati toti cu Barcelona....ca tot ziceti ca sunteti mari si tari da va zic eu k nu-i asa....tre sa ai stiinta jocului indif cu ce echipa joci! :roll:
na ... se reia vechea discutie ... daca ar fi dupa mine, as da frau liber fiecaruia ![]()
el_nin0 - adynho : 6-3
bezmetiqule fa si mie niste calcule matematice si zi-mi cate victorii tre sa mai obtin ca sa fiu si matematic campion....nu de alta da sunt pe la Barca niste tinere sperante si vreau sa experimentez :twisted:
favoruri sa ceri rudelor tale( sa nu ma exprim altfel)
da te cred, adunarea e inca o enigma pentru tine la cei 15 anisori si mintea d gaina.
baieti, daca voi va certati care sunteti fara nicio problema, ce sa mai zic eu, care sunt vai de capu`meu ... ma zbat ca pestele pe uscat acolo pe locu` 11 :-<
[etapa 24] Blind1ro - Pvrami 3-0 ![]()
[etapa 25] Blind1ro - Julica_maniaku 0-3 :cry:
[etapa 26] Blind1ro - Hurricane_msg 3-4
:twisted: Omu` m-a condus cu 4-0, am dat 3 goluri si a inceput obisnuita serie de pase,pase,pase,pase pase,pase...m-am saturat de asa ceva.MULTA LUME, PUTINI OAMENI, vorba lu` delpiero.
god_life00-huricane=6-3
stiri proaspete aici: 1. id-ul alin_jeleu nu mai exista, nu mai pot intra pe el... uitat parola, d'astea ![]()
2. noul id e yo_jeleus
:lol: aoleu ce tare e asta :lol: cum e posibil sa uiti o parola...parc`ar fi si lunga rau :lol:
Mihai1411 - Danny1ok 3-3
stiri proaspete aici: 1. id-ul alin_jeleu nu mai exista, nu mai pot intra pe el... uitat parola, d'astea![]()
2. noul id e yo_jeleus
Ai verificat Caps locku ??![]()
Alex_filip - Mihai1411 3-4,si am scapat de retrogradare
dupa julica si nsfl_cyok, acum si Mihai a trecut la "talhar style"
P.S.: Etapa 25: danny1ok 5-6 alex_filip... tot prin "talhar style" a jucat si acest adversar insa cu el am avut mai mult noroc...
Ce intelegi tu prin 'talhar style'?