Sa joc si eu si o sa vedem cine are cel mai bun atac ![]()
Sa joc si eu si o sa vedem cine are cel mai bun atac ![]()
Julica_maniaku - Mihai1411 6-3 8) meci frumos tare , Mihai n-a reusit sa-si ia revansa pt meciul din cupa in care am avut "bulan" :wink: poate data viitoare ... sau poate nu ![]()
ETAPA 19 julica_maniaku - Mihai1411 6-3
meci pe contre f frumos,pacat de atatea faulturi,si de forma slaba a atacantilor mei ![]()
hai ca in cupa ai avut bulan cu 11m ala + ratarea aia a mea cu poarta goala ![]()
dragutzu inca mai e beat ca n-a intrat pe mess :lol: :lol: :lol:
un nou fault din spate asupra limbii romane :lol:
Etapa 19:Hurricane_msg -Danny1ok 1-8 :!:
iaute-l si pasta cum da cate 8 ~X(
Etapa 20
Tottenham(alin_jeleu) - Juventus(blind1ro) 2-3 ... felicitari blind
Etapa 20 Alin_jeleu - Blind1ro 2-3 Surpriza...
, mc pt felicitari Jeleu, Bafta !
gogo, filip, ce ati facut la geo
?
tot prietenul meu ai ramas blindelule...se pare ca ma ajuti sa castig titlul ... :twisted: ... ms mult! :wink:
Etapa 20:Danny1ok-Ady_adinho 7-1;incepe sa-mi placa Arsenalul
;totusi diferenta de scor prea mare in raport cu realitatea din teren.Sper ca tunarii sa-si pastreze titlul castigat anul trecut
![]()
@ torres, m-am ajutat pe mine, nu ma interesa sa-l incurc pe Alin sa iei tu titlu, sper sa te ajunga si Bezmetiqu si Jeleu si God. Bafta in rest la scoala si cu fetele
!
P.S.: te iubesti cu God si Torres se uita :lol: :lol: ...
@ blind....lasa lasa ca stiu eu ca tot ma mai iubesti :twisted: ...
el_nin0 - joker : 10 -1
deja devin monotone scorurile astea pt mine ... :roll: ... :lol: :lol: :lol:
etapa 20
el_nino - jok3r_Sarbu : 10-1
am dat golu` de onoare
...oricum mai frumos juca Barca lu` danutz
:P... si, ca tot veni vorba de
danutz ,
etapa19
danutz12345 - jok3r_Sarbu : 0-3 :lol:
codatilor ! ![]()
tores ca veni vorba mi-am luat revansa si te-am batut.Trage bara pe pereti m-ai dute si pe la vecini ca la tine nu cred ca mai e loc.
Etapa 18:Danny1ok-Julica_Maniaku 8-1 Who's the man ?![]()
Ba tu vizezi noaptea hai ca devi...
Doamne bravo..
Etapa 18:Danny1ok-Julica_Maniaku 8-1 Who's the man ?![]()
Tre sa recunosc ca dany e mai bun ca mine la fifa ... n-am sanse in fata lui insa scorul nu reflecta realitatea , era 3-1 in min 80 si in ultimele 10 min eu am facut un fel de circ
numai fifa nu jucam
exact ca in meciu meu cu el..numai ca la mine sa terminat 7-1Etapa 18:Danny1ok-Julica_Maniaku 8-1 Who's the man ?
Tre sa recunosc ca dany e mai bun ca mine la fifa ... n-am sanse in fata lui insa scorul nu reflecta realitatea , era 3-1 in min 80 si in ultimele 10 min eu am facut un fel de circ
numai fifa nu jucam
tores ca veni vorba mi-am luat revansa si te-am batut.Trage bara pe pereti m-ai dute si pe la vecini ca la tine nu cred ca mai e loc.
pustiule in ultimele noastre 10 meciuri e singura data cand m-ai batut si culmea...intr-un amical...nu cred k era cazu' sa te lauzi pe forum si nu stiu cum sa spun dar pana acum ti-am dat 25 de goluri in Liga 1 ... tu dai 25 de goluri intr-un tur asa ca lasa-neeeeee lasa-neeeeeeeeee ... ciocu' mic si joc de glezne! :roll:
P.S : in curand o sa va aduc la cunostinta reactia lui God dupa meciul cu mine...nu cred k o sa va faca prea mare placere sa o vedeti....Bezmetiqu stiee... :lol:
nu cred ca ne va surprinde :lol:
ady_adinho-power_steaua_6 4-3 meci superb chiar dak conexiunea a fost jalnica...meci de 1x2
ce rasturnari, dramatism ... per total, inca un pas spre Liga II ![]()