el_nin0 - bezmetiqu : 4-1
din min 75 m-am dezlantuit :lol: ....era 1-1...![]()
bv mai bezmeticule si ti-am promis k nu trag de timp ![]()
el_nin0 - bezmetiqu : 4-1
din min 75 m-am dezlantuit :lol: ....era 1-1...![]()
bv mai bezmeticule si ti-am promis k nu trag de timp ![]()
JET!
=)) alt ofticat....ti-am promis k te bat....las k poate ma bati in retur sau sezonu viitor k esti ffff bun :roll:
stai sa prind eu o echipa mai buna... si vezi tu cine-i cel mai bun ![]()
gata, sunt acasa ... sunt pregatit sa imi joc etapele pana diseara la 20:00 ! ![]()
ETAPA 10
Mihai1411 - Dragutzu_89 4-2
nu meritam victoria,un egal era echitabil tinand cont de ocaziile adversarului,prost rau joc cu real ![]()
ETAPA 10
Mihai1411 - Dragutzu_89 4-2
felicitari Mihai ![]()
Lui god i sa ars placa video si nu poate juca nici un meci..asa ca meciurile care le are de disputat sa ii fie amanate
el_nin0 - power : 3-1
urat ...
si totusi, clasament ? 8O
amana-mi si mie etapa cu pvrami plz!
poi nu s-a retras? 8O
xzique = pvrami ? :?
atunci am castigat cu 3-0, sorry :lol:
mda ... si voi mai frecventati forumul :evil:
ETAPA 10 - Julica_maniaku - Blind1ro 1-1 Ciudat cum nu ma sincronizez cu hurricane, am postat ca pana azi luni sunt numa` dupa 19:00 din cauza serviciului si vad "nspe" mii de buzz-uri offline sau intra cate 5 min cand nu's la calc.NU STAU PE INVISIBLE CA ALTII! @ Mihai , ce-mi place ca "joci prost" si bati tot :lol: ...Bafta all !
hai ca m-am saturat...sa ii caut mereu o groaza pe toti...si apoi sa pierd meciurile doar pt ca zic ei ca nu m-au gasit
@blind: de unde stii u bai fratele meu ca eu stau cate 5 min? esti ghicitor in stele? te-am cautat d cand s-au afisat etapele si pana azi, inclusiv...
[ETAPA 11] Blind1ro - Hurricane_msg 4-3 Am fost egalat in min 88, am marcat in 90...ma batea gandu` prin 82 sa trag de timp, dar n-are rost. Good game, bafta 8)
ETAPA 10Mihai1411 - Dragutzu_89 4-2
nu meritam victoria,un egal era echitabil tinand cont de ocaziile adversarului,prost rau joc cu real
mda... realu` vietii ... regret ca i`am ales... nici nu stiu daca prind sezonu viitor de divizia b...
e aiurea rau,desi are jucatori buni,team chemistry e varza
blind am castigat un meci dupa nus cate infrangeri,sunt curios ce loc am in clasament
hurricane_msg-god_life00=2-5 Numa Goluri de GENERIC bv Mista si TORES(ala de la Atl.).

De jucat (in 2 ore): julica_maniaku - joker_sarbu
*** Etape noi !
julica_maniaku - joker_sarbu 3-3 ... scuzati intarzierea
Anulat ![]()
slab de tot sezonul asta ... sper totusi sa ma salvez
Sper sa i-au un loc cat mai bun.Pana acu destul de bine
.