cu mine nu a tras de timp ![]()
cu mine nu a tras de timp ![]()
aa crek tu esti ala
stie el cel mai bine si anume sa "paseze"
Etapa 9: alex_filip2003 5-4 power_6_steaua... la 3-1 pentru el am cedat nervos si am luat un rosu la drogba. ce s-a intamplat dupa tine de domeniul basmelor.
deci cred ca am fost blestemat sau ceva ... e inexplicabil cum pierd toate meciurile pe care le domin si in care am la un moment dat avantaj clar ... pacat ...
va urez tuturor sa treceti prin momente dinastea: de la agonie la extaz... dar nu impotriva mea :lol:
* julica_maniaku - god 3-0.
Multumesc Ionutz ca mi-ai dat dreptate.Pana acum n-am avut nici un fel de problema sau scandal cu vreun user dar baietzasul asta "God" e teribil rau.Sper sa nu mai am probleme cu el de aici incolo,poate se mai maturizeaza si el umpic 8O
speranta moare ultima !!!!!!!!!!
el_nin0 - adinho : 4-1
am avut bulan :lol:
hurricane traieste? :roll:
cred k a facut infract dupa meciu' cu mine =))
trist... ![]()
Etapa 9 - Blind1ro - Pvrami 6-0 Hihi 8) .
power suferi de invisible? :roll:
ps:
Et8:
Bezmetiqu_alex - Alex_filip 4-4 ![]()
power este foarte ocupat cica,saracutii probabil muncesc de la 7 dimineata pana la 6 seara ca altii :?
Mihaita, nu e treaba ta sa iti dai cu parerea despre programul meu :wink:
frate... mor, hurricane ala nu stie sa intre pe mess? a intrat 10 min, a jucat cu el nino... si de atunci, dracu l-a mai vazut
ehe..hurricane ![]()
ask me and adinho..
da, am vazut... macar voi ati castigat la masa verde
pana sa ajungi tu la nivelul sa imi zici mie Mihaita,mai ai multe carti de mancat
toata lumea e ocupata pe aici de la un timp,cred ca o sa ne retragem marea majoritate pana la urma ca nu are rost sa iti faci nervi pt niste copii,de la un timp sunt tot mai multe arfe de la niste oameni de 2 lei,jigniri etc desi sunt cu 4-5-6 etc ani mai mici si ar trebui respect,asta e fiecare cu iqul lui
Et5 restanta
Power_steaua_6 - Bezmetiqu_alex 1-2
edit: power lasa-ma ca 80% din Liga asta jucati cu pasa de la portar pe atacant..penibil!
ai avut o ocazie si ai dat gol, ar trebui sa fii multumit.
aa..si mi-am adus aminte : dai escape in faza langa careu speri sa nu fiu atent cand revii si sa dai gol..asta e penibil.
asta este ... incet dar sigur spre Liga II ... paote macar acolo intalnesc jucatori care joaca ceva, nu dau numai pase in spate, la portar :evil:
edit: nu am chef de scandaluri, astept returul :wink:
PS: mihai1411 merg la fotbal si vin cam pe la 18.00 ... sper sa intri sa jucam :wink:
si hurricane? :roll:
P.S.
a aparut:
Tottenham(alin_jeleu) - Liverpool(hurricane_msg)4-3 ... si tot pe primul loc
pana cand e data limita a urm 2 etape?
daca e pana marti e bine, daca e pana dum seara nu pot sa le joc.
asa ca ionutz sa-mi amani meciurile daca limita e pana dum seara.
:!: PoWeR - mihai1411 6-2 ... o gura de oxigen care inca imi mai da sanse de ramanere in Liga I
Mihai, cred ca ai gresit cand ai luat realul :wink:
ETAPA 8
Power_steaua_6 - Mihai1411 6-2,asta e ![]()
sa nu mai ziceti de mine ca joc cu pase lungi