@Doryzd si Fallenangel002000
Daca intrati si voi pe site,lasati aici o ora si o zi cand sa jucam meciul pentru ca eu nu v-am vazut pe mess nici macar 5 min , de cand au fost afisate etapele 12,13,14.
@Doryzd si Fallenangel002000
Daca intrati si voi pe site,lasati aici o ora si o zi cand sa jucam meciul pentru ca eu nu v-am vazut pe mess nici macar 5 min , de cand au fost afisate etapele 12,13,14.
Etapa 14 : alinn50c 8 - 4 fallenangel002000
LE : imi cer scuze pentru "double post",ms GOD pentru atentionare,nu am fost atent,nu am obs ca nu a mai postat nimeni dupa msg`ul meu precedent.
double post.
Foloseste Edit.
Ca ajungi ca mine sa iei ban. ![]()
![]()
@alin4u: posturi consecutive.. citeste regulamentul !
@ionutz83
stiu care e regulamentu si mi`am cerut scuze dar nu am obs ca nu a mai postat nimeni dupa msj`ul meu anterior,m-am dus direct sa postez rez ,nu m-am mai uitat cine ce a postat,am linku direct la bookmarks si..
@alin4u: daca citeai regulamentul vedeai si asta:
1. Reguli generale de postare:
1.1 Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului, de culoare neagra, fara bold sau alte formatari de text sau culori. Insa, puteti accentua unele cuvinte ale mesajului vostru prin formatari precum bold, culori, font mai mare etc.
@ionutz83
mda..aia n-am vazut..imi cer scuze inca odata
LE : Doryzd nu apare pe mess deci nu am cum sa joc meciul cu el..voi decideti care va fi scorul.
LE : etapa 13 : alinn50c 4 - 2 doryzd
ETAPA 13
Fallenangel002000 6-2 Runaway2812
makiaveli vad ca ai anulat etapa ... ok dak nai avut timp ... dar acuma cand intri sa o jucam ?
Etapa 13 (cu noroc)
Adelp1er0 5-4 Klaus_e89
makiaveli vad ca ai anulat etapa ... ok daca nai avut timp ... dar acuma cand intri sa o jucam ?
scuze
cred k amanat
nu anulat ![]()
makiaveli... ai 2 restante... daca nu o joci pe prima pana la sfarsitul zilei de azi, pierzi cu 3-0.
vedeti ca e rau jeleu ![]()
etapa 14: Klaus_e89 - Marianbolohan 3-7
Cata_makaveli nui
Doryzd - Duke_itza_25 3-0 Etapa 11
de cata_makaveli nu dau..
Etapa 12: Klaus_e89 - Savubogdanus 1-3
Etapa 14: Adelp1er0 - Savubogdanus 9-4
Etapa 14 (cu noroc, nr meu preferat)
Adelp1er0 9-4 Savubogdanus
Etapa 13 (cu noroc)
Adelp1er0 5-4 Klaus_e89
Etapa 12 (cu 2 autogoluri date de adversar 0-1 si 0-2:D)
Cata_makaveli 1-5 Adelp1er0
ce frumos 8)
Ne vedem in Liga I delpiero ? ;![]()
vreau si eu o amanare pentru etapele ramase cu runway si makaveli ...scz de intarzierea pentru postat dar nu am avut net asta e si cauza pentru care aman meciurile..
Am si eu o mare rugaminte . Cand am intrat pe forum la inceputul campionatului , la alegerea echipelor , nu mai erau decat echipe de 4 stele , cele mai bune ( Atletico si Newcastle , dupa parerea mea ). Fernandotorres(cel cu Lyon) a fost exclus . As fi recunascator daca as lua echipa lui de acum inainte pentru ca nu vreau sa retrogradez . Altfel spus pana la urma trebuie sa avem sanse egale . Cum as putea face sa iau lyonul deci ? Multam . ma multumesc si cu juventus al lui duke( si el exclus )
nu se poate... si discutia asta s-a mai purtat si la seria 1... esti bun, faci fatza cu orice echipa, sunt atatea exemple. acum poate mai sunt si altii nemultumiti de echipele lor... le dam la toti Lyon?
Clasament:

Amanari:
ETAPA 11 - Klaus_e89 - Cata_makaveli
ETAPA 12 - Runaway2812 - Doryzd
ETAPA 14 - Cata_makaveli - Doryzd
mai bine le dam la toti Barcelona sa vedem cum se descurca :lol:
atunci de ce nu ramane decat ideea de id la clasament si fiecare joaca cu cine vrea ? esti bun , rezisti untr un campionat ca asta da nu castigi . gandeste te cate buguri exista , dak mai joci si cu o echipa cum e atletico contra barca de ex .. e imposibil sa castigi ori cat de amator ar fi cel cu care joci ( ma rog ai sanse de 6/10 sa castigi ) ![]()