le jucam daca ne mai intoarcem scoaba :lol:
le jucam daca ne mai intoarcem scoaba :lol:
Etapa 9:Adelp1er0 - Duke_itza_25
mi-a lasat mesaj ca nu poate juca ... si ca el nu mai are amanari ... sa aman eu ... nu stiu daca e frumos si corect ce face el...
aman meciul din cauza lui
are amanari, am vb cu el... amana in contul lui
nu am gasit meciul Klaus_e89 - Runaway2812 din etapa 8... asa ca o sa-l anulez, daca aveti explicatii credibile, le ascult...
ne cerem scuze Alin io m-am bazat pe el ca posteaza si el pe mine ... o neintelegere ....
Etapa 7 : klaus_e89 4 - 4 runaway2812
Clasament:

Amanari:
Runaway2812 - Duke_itza_25
Cata_makaveli - Duke_itza_25
Duke_itza_25 - Klaus_e89
Runaway2812 - Cata_makaveli
Adelp1er0 - Duke_itza_25
Etape noi !
Etapa 10:
c0stywinn3r 3-0 fernando9torres_2005
Etapa 11 : Savubogdanus - Ronaldinho_cs = 4 - 5 cu emotii mari ![]()
costywiner EXCLUS + ban definitiv pe forumul FcS.
Mars javra !
* Catelusul va pierde ABSOLUT toate meciurile cu 0-3.
Cum ti-ai dat seama? :evil: 8O
Simplu, a injurat Steaua. Aveam o banuiala, mi s-a confirmat. Asemenea mizerii nu au ce cauta in campionat !
Ronaldinho_cs - Scobbytzu nu am reusit sa dau de adversarul meu astazi vin la ora 21:00 de la scoala iar maine sunt liber pana la 0ra 15:00 asa ca imi rog adversarul daca poate intra sa jucam meciul maine pana in ora 3 daca nu as vrea sa il aman
C0stywinn3r - Doryzd 0-3 Etapa 8 ![]()
eu stiam k e caine....i-am vazut statusu da am zis k nu e frumos sa-l dau in gat :lol:
@ Ronaldinho in caz k nu ai vazut am postat k in weekend sunt plecat. M-am intors aseara nu erai...si de azi o sa ma gasesti pe net...stai linistit :wink:
am jucat cu doryzd si era 4-3 pt mine in min 90. aveam lovitura libera in jumatatea lui si iainte de a executa s-a intrerupt conexiunea. l-am asteptat pe mess dar nu a mai intrat...
Runaway2812 de un semn
am jucat cu doryzd si era 4-3 pentru mine in min 90. aveam lovitura libera in jumatatea lui si iainte de a executa s-a intrerupt conexiunea. l-am asteptat pe mess dar nu a mai intrat...
de la net scz..oricum nu mai aveam ce sa fac bafta in continuare ![]()
ok, atunci etapa 10: Scigle - Doryzd: 4-3. inca o victorie! ![]()
Etapa a10a:
cata_makaveli(Tottenham)4-3 savubogdanus(Chealsea)
etapa 10 : runaway2812 - adelp1er0 = 1-1 joc idiot
etapa 10
Ronaldinho_cs - Scobbytzu 3-3
etapa 11
Scobbytzu - C0stywinn3r 3-0
Simplu, a injurat Steaua. Aveam o banuiala, mi s-a confirmat. Asemenea mizerii nu au ce cauta in campionat !
Eu stiam ca e caine dupa status si intr-o poza parca avea caciula cu Dinamo...da am crezut ca stii ma gandeam ca il ai in lista...
etapa 10
Ronaldinho_cs - Scobbytzu 3-3
Si la meciu de mai sus s-au intalnit 2 dintre cei mai mari ratangii ai campionatului =))) daca intrau toate ocaziile cred ca scorul era 14-14 si nu exagerez ![]()