am jukat de mult meciu dar mie nu mi`a mers forumu si nu am putut posta..
am jukat de mult meciu dar mie nu mi`a mers forumu si nu am putut posta..
Hai ma. Da rezevele alea au fost puse degaba??? Daca tot il excludeti pe torres macar inlocuiti-l si voi. Promit seriozitate in jucarea meciurilor. ![]()
vb cu ionutz 8)
Din cate vazusem acolo rezervele erau luate in considerare daca cineva este exclus sau se retrage in primele 2 etape pana acum s-au jucat 4 ! Oricum bafta sper sa intri mai bine un jucator decat 3-0
garantez pentru kosmyn666!!! joaca tot la timp si nu intarzie campionatul!! e rezerva perfecta!! :wink:
Scrie destul de clar, sub numele rezervelor din fiecare serie, ca pot intra in joc doar la capatul primelor doua etape. Cum astazi vor fi postate etapele V, VI si VII consider ca discutia nu isi are rostul.
* Etape noi !
Nu am dat de cata_makaveli deci 3-0 pt mine.
Din cate stiu, deciziile se iau de supervizorul seriei, nu de fiecare user in parte.
Din cate stiu, deciziile se iau de supervizorul seriei, nu de fiecare user in parte.
Ok, dar asa ar fi normal, nici macar nu are meci amanat sau ceva...
@winner:
1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie.
Chiar atat de greu va e sa intelegeti un regulament? Sa va comportati civilizat pe un forum?
@Winn3r ti-am scris si mai sus cata are probleme grave cu calculatorul si are meciurile amanate e greu sa te uiti? Intelegel si tu ca nimeni nu ar vrea sa aiba probleme cu calculatorul
Etapa 6 :
C0stywinn3r(AS Roma) 6-3 ADelPiero(Real Madrid)
am reusit sa jucam meciul din etapa 4
scigle - runaway2812: 6-4
Etapa 5: Adelp1er0 - Ronaldinho_cs 8-3
etapa 7.
Adelp1er0 - Alexxx_tzupy 1-4
Scrie destul de clar, sub numele rezervelor din fiecare serie, ca pot intra in joc doar la capatul primelor doua etape. Cum astazi vor fi postate etapele V, VI si VII consider ca discutia nu isi are rostul.
* Etape noi !
Sorry daca n-am vazut ca scrie asta. Sincer nici acum cand m-am uitat nu scria. Mie mi se pare ca scrie etapa 1, sub numele echipelor de rezerva. Eeehhh. Eu macar am incercat. Sorry daca nu m-am uitat unde trebuie.
Nu am dat de cata_makaveli deci 3-0 pentru mine.
nu vezi niste meciuri amanate acolo sub clasament? deci nu castigi cu 3-0... pfff... greu
Doryzd - Fernando9torres_2005 3-0 Etapa 5
Doryzd - Ronaldinho_cs 4-2 Etapa 7
etapa 5: Marianbolohan- Scobbytzu 5-1
etapa 6: Ronaldinho_cs - Marianbolohan 2-6
etapa 7: Marianbolohan- C0stywinn3r 6-2
daca torres care juca cu Lyon s-a retras pot sa iau eu echipa lui ?
hmmm... cum sa-ti zic? .... NU!
Etapa 6
Scobbytzu - Doryzd 5-3
Etapa 5: Fallenangel002000- Savubogdanus 4-4