Clasamentul:

fernando9torres_2005 are un meci pierdut la masa verde, inca 2 abateri si e out :wink:
Clasamentul:

fernando9torres_2005 are un meci pierdut la masa verde, inca 2 abateri si e out :wink:
Etape noi !
e o greseala in clasament...pt k eu am facut un rezultat de egalitate 5-5 in prima etapa, iar in a doua etapa am castigat cu 5-0 si in clasament imi apare decat un pct...astept sa rezolve problema...multumesc
ps : id-ul scobbytzu
ce au astia cu tine ma scoaba? iti compromit promovarea :lol:
Etapa nr 4
Ronaldinho_cs - Klaus_e89 5 - 3 meci frumos
Scuze aline am uitat ![]()
uf uf uf... ce serie vrednica am ... mandru de voi copiii mei ![]()
PS: Ronaldinho_cs ... probleme cu cititul, nu rumegi exact ce zic eu? pune NR ETAPEI inainte de rezultat
etapa 3
runaway2812 1
alexxx_tzupy 6
uf uf uf... ce serie vrednica am ... mandru de voi copiii mei
PS: Ronaldinho_cs ... probleme cu cititul, nu rumegi exact ce zic eu? pune NR ETAPEI inainte de rezultat
Gata boss am modificat nu trebuie sa te iei de mine ca eu ma sperii repede ![]()
![]()
etapa 4
alexxx_tzupy - alinn50c 5-4
etapa 4
scobbytzu - adelp1er0 3-1
etapa 3
Klaus_e89 - Scobbytzu 1-2
Etapa 3:
duke_itza_25-scigle:4-0 ![]()
Etapa 4: Savubogdanus - Duke_itza_25 5-4
Etapa 3 :
Alinn50c 5 - 0 C0stywinn3r
de fernando9torres_2005 ce se mai aude?
Alin vreau sa te rog sa faci si tu ceva cu meciul meu din etapa a 3-a deoarece pe cata nu l-am vazut pe mess eu stau cam toata ziua pe mess...azi o sa fiu plecat cam mult si nu vreau sa mi se anuleze sau sa pierd orice decizie e binevenita
Ms anticipat
Vreau sa aman etapele 3 si 4 deorece am niste probleme cu calculatorul...a luat fratimiu un virus...e poveste lunga:)...si nu am cum sa rezolv pana in weekend...multumesc anticipat ![]()
Alin vreau sa te rog sa faci si tu ceva cu meciul meu din etapa a 3-a deoarece pe cata nu l-am vazut pe mess eu stau cam toata ziua pe mess...azi o sa fiu plecat cam mult si nu vreau sa mi se anuleze sau sa pierd orice decizie e binevenita
Ms anticipat
amana-ti meciul!
P.S. nu mai e nevoie, l-a amanat adversarul tau ![]()
nu dau de Fernando9torres_2005
vreau sa aman meciul din etapa 4: scigle - runaway2812.
Nu dau de cata_makaveli, e ora 20:16 ... si incep meciurile...
Daca te uiti mai sus o sa vezi ca sia amanat etapele 3 si 4 din cauza unor grave probleme cu calculatoru!! Speram sa le rezolve cat mai repede bafta cata !!
CLASAMENT:

Scigle - Runaway2812 (amanat)
Fernando9torres_2005 a fost exclus din campionat, urmand sa piarda toate meciurile la masa verde
Etapa 3: Doryzd - Savubogdanus 3-4
Aku am reusit sa intru pe forum.