cata_makaveli n-a intrat deloc pe mess...i-am lasat si mesaj offline sa jucam meciu...dar nimic
cata_makaveli n-a intrat deloc pe mess...i-am lasat si mesaj offline sa jucam meciu...dar nimic
si eu i-am dat multe msj offline dar nu a raspuns delok...
Clasament:

Anulat:
Etapa 15 - Savubogdanus - Alexxx_tzupy (no comment)
Cata_makaveli a fost exclus.
cata makiaveli tot na dat niciun semn de viata sa jucam amanarea aia care a cerut-o ...
Etapa 17 : Fernando9torres_2005 0 - 3 Klaus_e89
Etapa 15 : Doryzd 4 - 5 Klaus_e89 ... "i-am bagat mortu-n casa" in minutu 92 ... gg DORYZD FRUMOS MECI :)Bafta in continuare !
Etapa 16 : klaus_e89 - fallenangel002000 ... am jucat pana in minutul 70 , scorul era de 2-1 pentru mine si surprinzator intr-o faza de atac 3v1 tot pentru mine sa intrerupt ... omule team cautat vreo 2 zile sa jucam ... io acuma trebuie sa plec , daca vrei sa mai jucam restu de 20 minute ok ... daca nu ... ADMINI luati voi o decizie !
Mi-e absolut indiferent rezultatul. Asta cu surprinzator e discutabila...erai la vreo 40 m de poarta, veneam cu fundasul sa te deposedez. Apoi cred ca eu te-am cautat primul de vreo 2 ori, tu m-ai cautat azi dimineata doar, asa ca nu e cazul sa devenim penibili cred eu si sa vii cu scuze de genu` "te-am cautat 2 zile". Apoi, daca e sa fie dreptate, hai zi pe ce stadion s-a jucat repriza a 2-a...cumva pe Mestalla ? :twisted:
eu stau p mess cate 6 ore p zi cel putin cred...postez d marti k nu il gasesc p ala si pierd cu 3 0 :lol: tot asa :wink:
Anulat:
Etapa 15 - Savubogdanus - Alexxx_tzupy (no comment)
jeleu tata nu vezi ca a postat mai devreme ca nu da de el?
faci si tu ca ionutz cu "no comment" :roll:
**Etape noi.
Etapa 18 : Alinn50c 3 - 0 C0stywinn3r
etapa 20
Cata_makaveli - Alexxx_tzupy 0-3
lol ... o tine-ti numai din 3-0 ![]()
edit: piciule, si ce vina are jeleu ?
jeleu halal serie.
Nu ma am zis asa cam multi retrasi ho ca nu am dat cu paru.
1. Savubogdanus - Alexxx_tzupy .... e singurul meci nejucat, atat unul cat si celalalt si-au disputat celelalte etape. e ceva gen hurricane, care intra pe net cu 10 minute inainte sa expire timpul alocat etapei si se plange ca nu s-a prezentat adversarul. nu e vina mea ca nu v-ati gasit pe mess... si ca nu a amanat vreunul meciul. Meciul a fost anulat... nu a pierdut nimeni cu 3-0.
2. klaus_e89 - fallenangel002000 ... terminati-va meciul, de la 2-1 pt klaus.
3. asa e god... halal serie!
Etapa 18 ==> Cata_makaveli - Ronaldinho_cs 0 - 3
Etapa 19 ==> Ronaldinho_cs - Klaus_e89 5 - 2
Etapa 20 ==> Adelp1er0 - Ronaldinho_cs 3 - 4
Etapa 19 : alexxx_tzupy 2 - 2 alinn50c
derby domne :lol:
etapa 18:
Duke_itza_25 - Scigle: 0-3.
etapa 19
Scobbytzu - Adelp1er0 5-4
etapa 20: Marianbolohan- Scobbytzu 5-1
Savubogdanus - Alexxx_tzupy
Vina a fost a mea ca nu am jucat meciul din cauza unor probleme cu internetul! Scuze pt adversarul meu si sper sa imi iau revansa in retur ![]()
HAHA nu ma mai retrag =)) vreau sa cad in serie D sa joc cu toti amatorii >![]()
etapa 18
Runaway2812 - Alexxx_tzupy 3-6
hahaha dasta sa retras ca a pierdut femeie. :lol: :lol:
asta cand era in Liga 2 posta la Liga 1 , acum e in Liga 1 posteaza peste tot :lol:
Etapa 20 : alinn50c 9 - 1 scigle
ETAPA 18
Marianbolohan 4-5 Fallenangel002000
Nu-l gasesc pe doryzd sa ne jucam etapa 19 ![]()
ETAPA 20
Fallenangel002000 6-6 Savubogdanus
Un meci de coma, am ratat cat pentru 3 meciuri.