blat blat ! !
nu e voie cu blaturi? 8O ... :lol:
blat blat ! !
nu e voie cu blaturi? 8O ... :lol:
=)) ce lupta acerba pentru cucerirea titlului...Bafta Ionutz...
titlul se castiga in Liga I...
i0nutz83 - andrei_marius06 4-3.
Deja se vede Divizia A ![]()
da,dar nu mai ai pe Barca in Liga I ![]()
Niciodata sa nu spui niciodata. Un mic retus la regulament si o sa vezi ca am. Pariu ? ![]()
Paradise_lost69- Adrienn186 1-6
noroc cu caru
nsfl_cyok - Gosu_2005 5-1 ...ciudat :roll:
Etapa 12:Bradutz_mihai - Gosu_2005 3-2.... am revenit de la 2-0 pentru el :lol: ...gg gosu'
Etapa 13:Citius_altius_fortius_dessant- Bradutz_mihai 0-3
i0nutz83 - nsfl_cyok 2-3.
Nu e nicio problema, gogo a luat 7-1 ![]()
joaca bine
Ion tot un punct ii numa ![]()
Et12: nsfl_cyok- Andrey_gogo 7-1
Et13: I0nutz83 - nsfl_cyok 2-3
Et14: nsfl_cyok- Gosu_2005 5-1
ionut felicitari!... cu gogo a fost ciudat...am avut impresia ca joc cu 2 oameni in plus...nuj de ce?...oricum...Liga 1:X
dany_tgv - adrienn186 2-1
a 2`a victorie
Van_gabriell - Luchi_spe 6-3
c_costin - marinescu_dani2005 2-1
Dany_tgv - Paradise_lost69 1 - 8
trebuia sa fac ceva cu golaverajul la ce batai am luat in ultimele 2 etape :lol:
scuze lume eram beat aseara , m`a batu paradise lost si m-am enervat ![]()
Da chiar,sa ii dati si voi o echipa mai buna ca nu are ce face cu Sevilla , macar juventus ca are jucatori mai buni cu toate ca e de 4*.
Daca se mai retrage inca un jucator si air altul si tot asa ce facem jucam in 10 ?
Ba halalal serie,pai sezonu trecut nu a fost nici o discutie,nu s-a rretras nimeni ,Oricum bft si cat mai multi in liga1.
Dany_tgv, e decizia ta, dar oricum iti zic sa te mai gandesti :wink:
frate... sa inteleg ca ai o echipa najpa... si ca probabil nu o sa reusesti sa ramai in Liga, asta nu inseamna ca e echipa de vina, nu-ti cere nimeni sa termini pe primul loc... ci sa iei un loc mai bun, ca sezonul viitor sa prinzi o echipa mai buna. si daca chiar nu reusesti sa eviti retrogradarea, inseamna ca nu stii fifa... fara suparare.cu toate ca am incercat sa nu ma retrag ... avand in vedere ca am rspkt pentru cine stiu eu ... MA RETRAG .nu pot sa dau de un "ghertzoi" care joaca cu echipa X de 4,5 stele si eu cu echipa Y de 4 stele sa fac mare lucru ... e vorba de multe kestii ... prefer sa ma retrag decat sa ma fac de rahat ... bafta pe mai departe
@armatass:...jeleu a avut probabil una din cele mai slabe echipe de 4 stele,Tottenham,si totusi a reusit sa ajunga in Liga I,unde tot cu Tottenham e printre primii
P.S....the_last2005 unde esti?,intra si u pe mess sa jucam etapa :?
pai da eu cu jeleu facem senzatie in Liga1,cu echipe de 4 stele.
rosesc ![]()
... btw... am luat si cupa 8)
haideti cu meciurile ... in seara asta expira termenul !