un trend lansat de alex :lol: , prin care adversarul "te face la buzunare", in timpul jocului propriu-zis de fifa
=> "talhar style "
oi scapa yo de la retrogradare ? .. neah ... nu cred ![]()
marinescu_dani2005 - van_gabriell=2-2
marinescu_dani2005 - bradutz_mihai=3-2
dany_tgv - bradutz Mihai 5-4
andrey_gogo 6-4 luchi_spe mi-a dat un gol de generic ![]()
Bradutz_mihai - Andrey_gogo 3-3
Am fost slab de tot !!
ai fost sau esti? :lol:
hmm !! de cand m-ai batut la biliard te dai rotund nu ?
oricum in ultima vreme tzi-ai tot luat-o la fifa ![]()
dar nu si de la tine? :wink: ![]()
Van_gabriel, sa-ti traiasca tie familia, gajica si ce mai vrei tu, nu mai sta pe inv. vad ca joci cu toata lumea numai cu mine, NU. Mai e si meci amanat .
paradise_lost69 ...nu sunt eu de vina ca nu ti-a convenit conexiunea si ai iesit din joc...era doar inceputul meciului
Nu am ales nici echipa, ce inceputul meciului, si stii bine ca nu am putut sa o aleg pt ca apasam degeaba pe taste.
PS: cred ca e o greseala in clasament, nu am 22 de meciuri ..am 21
PS2: Andrei_marius06 - Paradise_lost69 5 - 6
Paradise_lost69- The_last2005 3- 0
Citius_altius_fortius_dessant- Paradise_lost69 0-3
respectele mele
A ramas cu Van_Gabriel, sper pana la urma sa-l prind sa jucam
primu meci dupa 1 saptm pauza,se pare cu ghinoin,am avut ghinon.andrei_marius06-paradise_lost69=5-6.
power mai ai de gand sa pui si tu clasamentu ala k maine ma duc la scoala
))))))) oops la munka ... mijka`te
andrei_marius06-marinescu_dani2005=4-1.mai am de jucat cu nsfl_cyok.zilele urmatoare voi juca si cele 3 restante.
Aman si eu meciurile :
Luchi_spe - Manuel_rotaru
manuel_rotaru - ionutz83
Primul nu l-am vazut pe mess, iar cu ionutz83 nu prea ma nimeresc pe mess!
Van_Gabriel - Paradise_lost69 3 - 5
Uraaa, sunt la zi cu meciurile.. incep sa sper la Liga 1
Am greshit cu meciul ala, care credeam ca e pus in plus... sorry.. mea culpa ![]()
Pazea ca vin.... gogo :lol:
van_gabriell - paradise_lost69 3-5
Am o problema: nu dau de adrienn186 si de c_costin cu care am etape....eu le-am trimis offline-uri dar nici unu din ei nu a raspuns si nu vreau sa aman meciurile...sa le amane ei daca vor
adrienn186 m-a sunat si mi-a spus sa ii aman meciurile, cica nu i-ar merge netul. E ciudat cum lui nu ii merge si mie da, avand in vedere ca avem acelasi provider..
PS Poate l-a vazut cine trebuie ca mi-a luat ip-ul ![]()
vreau si eu sa imi aman meciurile care trebuie sa le joc pana la 20 ,pls ca le joc pe toate zilele astea
i0nutz83 - manuel_rotaru 4-3.
Cu noroc, dar punctele conteaza ! ![]()
* Aman meciul cu luchi_spe. Aseara nu a vrut sa joace, am convenit sa jucam azi dupa 17 dar nu e de gasit..
nic pana acum n-a intrat nsfl_cyok ![]()
N-a intrat, va suporta consecintele; la fel si ceilalti care nu si-au jucat meciurile in intervalul alocat.

Amanarile si anularile le postez mai tarziu
MECIURILE DIN ULTIMELE 4 ETAPE NU SE AMANA.
ORICE REZULTAT POSTAT VA FI INSOTIT OBLIGATORIU DE NR ETAPEI pentru CARE A CONTAT MECIUL. IN CAZ CONTRAR, REZULTATUL RESPECTIV NU VA FI OMOLOGAT.
* i0nutz83 - luchi_spe 3-1.
Meci frumos !