merci mult pentru lamuriri
merci mult pentru lamuriri
am trimis vineri scrisoarea recomandata
nu am primit inca confirmare
Mai sunt scrisori de vineri la care nu ati trimis confirmari?
Poate ajunge mai greu scrisoarea.
Tot demersul nostru mizeaza pe seriozitatea Postei Romane :wink:
mai da' tu esti noua secretara AISS? :wink:
Nu domne' dar imi place sa ajut cand pot si unde pot! 8)
E responsabila de relatiile cu publicul ![]()
vreau sa stiu si eu daca platesc de la ing prin aparatele lor de self banking e ok adica din contul meu in contul vostru si specific acolo pt ce e suma???
sunt si eu client la ING... cel mai ieftin iesiti daca va duceti la BRD. La Ing trebuie platita o anumita suma ca sa transferati bani intr`un cont de la alta banca
Eu stau in Alexandria si as vrea sa stiu daca ma inscriu in A.I.S.S am bilet rezervat sau sa comand pentru orice meci? Multumesc id: bco06 sa imi spuneti va rog mult
Hm...momentan nu se va intampla nici una nici alta..
- Daca sunt membru in Asociatie, ce avantaje am?
- In proiectele Asociatiei intra facilitati precum materiale promotionale la pret redus, accesul la diverse actiuni ale CS si FC Steaua, posibilitatea organizarii de deplasari etc. Totusi, cum asociatia este proaspat infiintata, credem ca este firesc ca avantajele sa nu fie decat unele minore, alaturi de cel major al posibilitatii de a contribui la actiunile suporterilor Stelei.
As vrea sa stiu in ce fel sunt folosite datele noastre personale?Si daca se poate sa ma lamuriti si pe mine, cum se poate face inscrierea si plata cotizatiei fara sa apelam la cineva de-acasa?Multumesc!
Datele voastre personale sunt pastrate in baza de date a Asociatiei si in niciun caz nu vor fi facute publice. Ele ne sunt utile pentru diverse motive, dar cel mai important este ca adeziunea la o Asociatie nu se poate face in mod legal fara sa oferi aceste date. La sfarsitul lunii, noi mergem cu toate formularele de inscriere la Judecatorie. Iti inchipui ca nu am putea face asta daca nu am avea datele voastre personale.
Cat despre modalitatea de plata pentru cei din strainatate, incercam din rasputeri sa gasim solutii alternative. Am fost si ieri la BRD, vom mai merge si azi pentru o noua discutie. Intelegem ca, din cauza comisionului excesiv, nu este deloc rentabil pentru cei din strainatate sa plateasca sume precum 3 euro lunar. In acelasi timp, suntem de acord ca poate fi neconvenabil pentru voi sa apelati la cineva din tara. Problema este ca nu suntem siguri daca exista o modalitate legala prin care sa evitam viramentele bancare din strainatate in Romania. Nu depinde intrutotul de noi, dupa cum va puteti da seama.
Eu sper ca in cel mai scurt timp sa revenim cu detalii care sa fie multumitoare pentru toti.
De ce imi este ceruta parola de pe AISS.ro? Si nu inteleg cum pot sa imi dau parola atat timp cat nu am facut nici un cont pe acite-ul ala inca? Si daca tot mi-o cereti, atunci de ce o si afisati pe formularul ala?
Pe site se pot loga doar membrii asociatiei!
Ne scrii parola in formularul de inscriere, noi iti vom face cont pe acel site atunci cand vei fi membru.Pe AISS.ro inregistrarea nu e publica. Vor fi utilizatori inregistrati doar cei care vor fi membrii cotizanti ai AISS.
Oricum, imediat dupa introducerea sistemului prin care doar userii membri ai AISS se vor loga pe AISS.ro, va exista o optiune prin care sa va puteti schimba parola. Asta ca sa nu existe dubii cu privire la faptul ca avem noi acces la parolele voastre.
Fratilor, a trims de 1 saptamana cererile prin posta si nu am primit nimik, nici un raspuns! Spuneti-mi ca merge greu si ca mai am de asteptat....sper sa nu se fi pierdut pe drum...voi ce stiti??
Fratilor, a trims de 1 saptamana cererile prin posta si nu am primit nimic, nici un raspuns! Spuneti-mi ca merge greu si ca mai am de asteptat....sper sa nu se fi pierdut pe drum...voi ce stiti??
la fel si la mine
stau de cateva zile cu banii
Se mai dau confirmari sau nu?
Toti cei care cred ca ar fi trebuit deja sa primeasca mail de confirmare dar nu au primit sunt rugati sa ne scrie la A***@*** si sa ne prcizeze:
- numele de pe cererea de inscriere trimisa
- cand au trimis cererea de inscriere si sub ce forma (recomandata sau scrisoare normala)
Au fost trimise doua serii de confirmari, una pe 13 Martie si una pe 19 Martie.
Cat despre modalitatea de plata pentru cei din strainatate, incercam din rasputeri sa gasim solutii alternative. Am fost si ieri la BRD, vom mai merge si azi pentru o noua discutie. Intelegem ca, din cauza comisionului excesiv, nu este deloc rentabil pentru cei din strainatate sa plateasca sume precum 3 euro lunar. In acelasi timp, suntem de acord ca poate fi neconvenabil pentru voi sa apelati la cineva din tara. Problema este ca nu suntem siguri daca exista o modalitate legala prin care sa evitam viramentele bancare din strainatate in Romania. Nu depinde intrutotul de noi, dupa cum va puteti da seama.
Eu sper ca in cel mai scurt timp sa revenim cu detalii care sa fie multumitoare pentru toti.
:idea: Ce-ar fi ca noi,cei din strainatate care dorim sa ne inscriem,sa platim cotizatia o data pe an 36 de euro? :idea:
:idea: Ce-ar fi ca noi,cei din strainatate care dorim sa ne inscriem,sa platim cotizatia o data pe an 36 de euro? :idea:
nu asta este problema, si eu la fel as plati, ci modalitatea de plata care la momentul asta (wire transfer) costa aproape la fel de mult ca si cotizatia. cind vor gasi o solutie pentru aceasta problema sunt convins ca ne-o vor face cunoscuta.
din tot ce am vazut pina acum, cel mai avantajoas ar fii prin moneybookers.
Gata am depus si banii taxa + cotizatie aprilie
astept raspuns
Btw astia iau si comision la depunere
este 5000 lei ROL 8)
Eu am achitat taxele acum o saptamana (15 martie). Ashtept poshta ![]()
E responsabila de relatiile cu publicul![]()
mai de graba secretara..
si nu AISS, fcsteaua.ro ![]()
1 coffe please ![]()
Glumeam, as vrea si eu detali despre cum ma inscriu...nu ma mai duc la meciuri..dar vreau sa ajut suporterii ![]()
Amuntboy, daca tu esti cel care a depus azi banii, pe viitor te sfatuiesc sa treci si destinatia sumei: taxa de inscriere (bine, nu va mai fi cazul) si cotizatie pe luna X. Ne va fi mai usor si noua ![]()
Vassy, gasesti toate detaliile de care ai nevoie pe www.AISS.ro si in cele 9 pagini ale acestui topic, care tine de FAQ.
alpopa, dupa cum stii, legitimatia va veni in jur de 15 aprilie. Este valabil pentru toti care se inscriu pana la 31 martie!