FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS - intrebari si raspunsuri

«18910111236»
AmuntBoy23.03.2007 05:54
Amuntboy, daca tu esti cel care a depus azi banii, pe viitor te sfatuiesc sa treci si destinatia sumei: taxa de inscriere (bine, nu va mai fi cazul) si cotizatie pe luna X. Ne va fi mai usor si noua ;)

a fost trecut si taxa de inscriere + cotizatie aprilie

chiar asa am scris ;)

SSK23.03.2007 12:42
Cei care au trimis formularele de inscriere si au primit confirmarile de primire a acestora, sunt rugati sa plateasca taxa de inscriere!
bodanelu24.03.2007 17:16

Frumoasa intalnirea de azi, chiar daca am fost putini..

greco24.03.2007 18:01

Intr-adevar ! Banuiam ca nu toti care scriu pe net sunt dispusi sa se si implice. Dar cine stie, poate incet-incet lumea va prinde curaj si incredere.

In orice caz, suntem foarte recunoscatori CSA Steaua pentru ajutorul oferit fara niciun fel de pretentii. Mai multa deschidere cred ca era imposibil sa gasim. La sfarsitul intalnirii am discutat peste o jumatate de ora cu domnul Cristian Carlan... vor aparea si niste filmulete pe site de la discutia cu dansul.

AmuntBoy24.03.2007 21:44

cati ati fost?

si cam ce s-a vb mai important?

danielcristian25.03.2007 16:27

Asteptam si noi detalii despre intalnire!Multumim!

fcs27.03.2007 17:15

Ce se mai aude cu Asociatia? Cam cati s-au inscris pana acum? S-a demarat pana acum vreo actiune (eventual pentru meciul cu Dinamo)? Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt foarte curios .

Mult succes!

Virgil28.03.2007 08:53
Asteptam si noi detalii despre intalnire!Multumim!

Detalii aici :

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/3663

George Stan28.03.2007 22:49

IMPORTANT - pentru cei care nu locuiesc in Romania:

In urma problemelor care ne-au fost semnalate de catre cei doritori a se inscrie in AISS dar care considerau ca anumite comisioane de transfer bancar sunt mult prea mari la trimiterea de sume mici din strainatate catre conturi din Romania, am decis urmatoarele:

Pentru cei ce locuiesc in afara Romaniei, plata taxei de inscriere si a cotizatiilor lunare se va face prin MoneyBookers in contul A***@***.

Pentru detalii despre cum se trimit bani prin moneybookers, accesati http://www.moneybookers.com/app/faq.pl

Pentru a va face un cont moneybooker, accesati https://www.moneybookers.com/app/?rid=3305749

In acest fel, veti evita comisioanele bancare deosebit de mari la efectuarea viramentelor bancare in conturi din strainatate.

Taxa de inscriere, pentru cei ce locuiesc in afara granitelor tarii este 7EUR sau 10USD. Aceasta taxa acopera costul legitimatiei de membru AISS si taxele postale de trimitere a ei la domiciliul dumneavoastra prin serviciul de scrisori recomadate oferit de Posta Romana. Trebuie totusi sa va informam ca serviciile Postei Romane in afara granitelor nu sunt 100% sigure. Tocmai de aceea, pentru a elimina orice dubiu din partea noastra, imediat dupa trimiterea legitimatiei va vom trimite si chitanta de scrisoare recomandata furnizata de Posta Romana.

Cotizatia lunara pentru cei ce locuiesc in afara granitelor tarii este de 3 EUR sau 4 USD / luna.

bodanelu29.03.2007 06:34

metoda de plata prin Moneybookers e valabila doar pt cei aflati in strainatate?

ca imi este greu sa ajung la banca, si imi e mai usor sa platesc pe net.

George Stan29.03.2007 16:04

Pentru cei din Romania care vor sa plateasca prin moneybookers.

Da, si cei din Romania pot plati taxa de inscriere si cotizatia lunara prin moneybookers. Cu uratoarele conditii:

1. Sa trimita banii de pe adresa de e-mail pe care au folosit-o in formularul de inscriere

2. In mesajul pe care se trimite catre noi atunci cand sunt trimisi bani prin mnb sa precizeze scopul platii, exact ca la banca: "taxa de inscriere", "cotizatie pe luna aprilie" "cotizatie pe lunile aprilie si mai etc".

3. Noua in contul mnb trebuie sa ne ajunga suma exacta. Tineti cont de comisioane. Sumele care trebuie sa ajunga n contul moneybookers A***@*** sunt:

15 Lei taxa de inscriere

10 Lei cotizatia lunara

Eu totusi cred ca, pentru cei din Romania, este mult mai bine prin intermediul bancii. Agentiile BRD sunt foarte numeroase si nu cred ca e o problema un drum o data pe luna, ba chiar mai rar daca se platesc mai multe luni deodata.

Phantom29.03.2007 16:44

Eu am o intrebare...o nelamurire...etc. :)

Deci cotizatia lunara este de 10 lei. Cand o sa se ajunga la 1.000 de membrii care cotizeaza o sa fie o suma de 10.000 de lei pe luna care intra in contul asociatiei. Aici nu e vb numai de mine , ci de toti cotizantii. Presupun ca la fiecare luna ni se va prezenta ce s-a facut cu banii.

trance_tactics29.03.2007 17:32

si de ce sa fie doar 10000 lei at cand vor fii 1000 de membri ? cumva AISS si-a propus un buget fix lunar ? nu cumva in functie de banii disponibili se vor demara proiecte adica nu cumva atata timp cat intra mai multi bani in cont va fi mai bine ? cum sa mergi la banca sa spui ca vrei sa virezi 10 000 in contul xxxxxxx ?!

SSK29.03.2007 17:54

Phantom, te rog sa incerci sa urmaresti firul acestor conversatii. Nu putem nici noi sa repetam acelasi lucru de n ori pentru fiecare. Daca ai vedea ce s-a discutat la acest topic, ai observa ca transparenta veniturilor si a cheltuielilor este o conditie obligatorie!

Phantom29.03.2007 18:59

E perfect atunci. E foarte bine !!!

Maine pun plicu la posta cu cererea si sambata dak e deschis depun si taxa de inscriere !!!

SSK29.03.2007 19:36

Sediile BRD sunt deschise si sambata, dar trebuie sa mergi ceva mai de dimineata. Sau poti depune taxa chiar maine, iar cand va sosi formularul vom sti ca taxa s-a platit in contul tau. Nu uita sa pui si o copie dupa un act de identitate si de asemenea nu uita sa semnezi formularul!

alpopa29.03.2007 20:16

Hai ca....... ne strangem :D

Vor fi incercari de lobby pentru asociatzie la meciurile jucate pe Ghencea ?! Adica ceva fluturashi impartzitzi la intrare, etc. Se poate incerca dar poate...mai spre vara.

bodanelu29.03.2007 20:53

Eu totusi cred ca, pentru cei din Romania, este mult mai bine prin intermediul bancii. Agentiile BRD sunt foarte numeroase si nu cred ca e o problema un drum o data pe luna, ba chiar mai rar daca se platesc mai multe luni deodata.

PT unul mai comod asa ca mine e mai simplu pe net :)

si in total au fost vreo 6.000 lei vechi comisioane la mnb fata de 5.000 cat am inteles ca este comisionul la banca

Phantom30.03.2007 11:09

Sa-mi bag picioarele ... bgsm formularu in plic semnat dar am uitat sa pun si copia :)) Plicu ( si cu copie ) il pun diseara dp ce plec de la munk si banii ii depun maine dimineata ca diseara i-au banii :D.

Phantom01.04.2007 22:45

Am facut totul gata ... 1 intrebare ... cotizatie de 10 lei cand anume tre sa incep sa o dau ??? De luna viitoare ???

SSK02.04.2007 00:40

Pai, intrucat ai trimis formularul ceva cam tarziu, vei deveni membru al Asociatiei cel mai probabil de la 1 mai. Deci, prima cotizatie o vei plati in contul lunii mai.

dansory02.04.2007 02:26

mi se pare ciudat ca numai membrii fondatori sa aiba dreptul sa faca parte din Consiliul director al asociatiei. de ce sa n-aiba posibilitatea si un membru care se inscrie acum sa participe la nivel inalt in asociatie? conform statutului, numai cei 13 membri fondatori pot fi in CD. asta inseamna ca dupa vreo 20 de ani (sic), cand mebrii fondatori se retrag, adio consiliu director?

o simpla parere...

DanStan02.04.2007 05:26

Conform Statutului :

Art.16 Adunarea Generala are urmatoarele competente:

(...)

(v) modificarea actului constitutiv si a statutului;

E clar ?

greco02.04.2007 10:28

Pai este ciudat ! Dar asta pentru simplul fapt ca momentan nu exista alte solutii... trebuie ca Asociatia sa se faca remarcata prin actiuni, sa atraga un numar suficient de membri si lucrurile se vor schimba. Imagineaza-ti ca se inscriau 100 de spurcati, ce faceau, intrau in Consiliul Director ?

Cu timpul se vor rezolva toate...

dansory03.04.2007 02:51

DanStan,

nu cred ca prin raspunsul tau vei atrage noi membrii...sper din tot sufletul ca nu faci parte din echipa care promoveaza initiativa. daca vreti sa atrageti oameni, raspundeti politicos.

greco,

nu inteleg de ce spui ca n-ar exista alte solutii. pentru ce se cauta solutii? pentru ipoteza ta cu cei 100 de "spurcati"? daca tot se poate schimba statutul la cererea AG, ce te face sa crezi ca cei 100 "spurcati" nu pot cere schimbarea statutului cat mai repede si intrarea lor in CD?

de ce n-ar fi ok sa se precizeze de la inceput ca si membrii care apar dupa infiintare vor avea drept sa faca parte din CD (se prefera in schimb sa se precizeze ca membrii fondatori - despre care NU SE STIE NIMIC - vor fi timp de 4 ani in CD)? fiind o persoana care nu va cunoaste personal, cum de altfel sunt majoritatea celor carora va adresati pentru a deveni membrii, pot sa presupun, asa cum m-ai pus tu sa-mi imaginez, ca cei 13 membrii fondatori sunt "spurcatii" despre care vorbeai (no offense) care vor sa-i pacaleasca pe stelistii adevarati sa le dea bani...ma intelegi? de ce nu ati publicat date despre cele 13 persoane? de unde sa stim noi, cei care ar fi interesati sa devina membri, daca sunt persoane demne sa ne gestioneze banii?

sper sa mi se raspunda la intrebari si sa nu fiu injurat pentru ca am pus aceste intrebari. nu de alta, dar nu vreau sa ma dezamagiti si sa dezamagiti si pe toti ceilalti care vor sa va fie alaturi.

Pai este ciudat ! Dar asta pentru simplul fapt ca momentan nu exista alte solutii... trebuie ca Asociatia sa se faca remarcata prin actiuni, sa atraga un numar suficient de membri si lucrurile se vor schimba. Imagineaza-ti ca se inscriau 100 de spurcati, ce faceau, intrau in Consiliul Director ?

Cu timpul se vor rezolva toate...

«18910111236»