Da, o prioritate importanta este atragerea noilor membrii, insa unii nu au inca incredere in aceasta initiativa iar altii pur si simplu nu sunt dispusi sa se implice (nu au timp, chef, etc.). Am incercat o sedinta de popularizare si speram sa mai fie inca una in curand, tot la sediul CSA Steaua. Lipsa meciurilor de acasa ne-a dat peste cap planurile cu fluturasi si bannere, ingreunand inca o data atragerea de oameni interesati. Sa speram ca va exista totusi o crestere Constanta si incet-incet....
Cu conducerea clubului sportiv relatiile sunt foarte bune. Cu conducerea sectiei de fotbal asteptam inca anumite raspunsuri, dar avand in vedere haosul si problemele din ultima perioada se pare ca nu suntem tocmai in capul listei de prioritati. In principiu, clubul are cateva directii de gandire bolnave:
- nu priveste cu ochi buni independenta, si se astepta ca singurele fan-cluburi sa fie cele oficiale
- nu priveste cu ochi buni celelalte sectii sportive ale Stelei
- nu priveste cu ochi buni, in general, suporterii.
Bineinteles, nu cerem ce au rapidistii sau spurcatii (finantare directa de la club, sediu la stadion, avantaje), si chiar numele de AISS presupune ca nu vom face aceste lucruri. Insa un minim de colaborare in ceea ce priveste informatiile, acreditarile, accesul la bilete (rezervari pentru suporterii din provincie, sau pentru bucuresteni inainte de o deplasare) s-ar putea obtine, ca doar nu ne dorim gratuitati.
Stiam de la inceput ca primii pasi vor fi foarte grei. Esential in acest moment ar fi, cred eu:
1) sa gasim alte mijloace de atragere si convingere a suporterilor in afara stadionului care e suspendat aproape pana la sfarsitul sezonului
2) sa clarificam situatia cu conducerea FC Steaua - in curs de rezolvare, speram
3) sa stabilim ce trebuie facut cu ocazia aniversarii a 60 de ani de stelism, e o data mult prea importanta pentru a fi trecuta cu vederea. Concret despre acest lucru putem discuta pe sectiunea rezervata membrilor, deoarece nu toata lumea vrea sa si reusim.