DanStan,
nu cred ca prin raspunsul tau vei atrage noi membrii...sper din tot sufletul ca nu faci parte din echipa care promoveaza initiativa. daca vreti sa atrageti oameni, raspundeti politicos.
greco,
nu inteleg de ce spui ca n-ar exista alte solutii. pentru ce se cauta solutii? pentru ipoteza ta cu cei 100 de "spurcati"? daca tot se poate schimba statutul la cererea AG, ce te face sa crezi ca cei 100 "spurcati" nu pot cere schimbarea statutului cat mai repede si intrarea lor in CD?
solutia aleasa e sa se precizeze ca membrii fondatori - despre care NU SE STIE NIMIC - vor fi timp de 4 ani in CD. fiind o persoana care nu va cunoaste personal, cum de altfel sunt majoritatea celor carora va adresati pentru a deveni membrii, pot sa presupun, asa cum m-ai pus tu sa-mi imaginez, ca cei 13 membrii fondatori sunt "spurcatii" despre care vorbeai (no offense) care vor sa-i pacaleasca pe stelistii adevarati sa le dea bani...ma intelegi? de ce nu ati publicat date despre cele 13 persoane? de unde sa stim noi, cei care ar fi interesati sa devina membri, daca sunt persoane demne sa ne gestioneze banii?
sper sa mi se raspunda la intrebari si sa nu fiu injurat pentru ca am pus aceste intrebari. nu de alta, dar nu vreau sa ma dezamagiti si sa dezamagiti si pe toti ceilalti care vor sa va fie alaturi.
Pai este ciudat ! Dar asta pentru simplul fapt ca momentan nu exista alte solutii... trebuie ca Asociatia sa se faca remarcata prin actiuni, sa atraga un numar suficient de membri si lucrurile se vor schimba. Imagineaza-ti ca se inscriau 100 de spurcati, ce faceau, intrau in Consiliul Director ?
Cu timpul se vor rezolva toate...
Pai este ciudat ! Dar asta pentru simplul fapt ca momentan nu exista alte solutii... trebuie ca Asociatia sa se faca remarcata prin actiuni, sa atraga un numar suficient de membri si lucrurile se vor schimba. Imagineaza-ti ca se inscriau 100 de spurcati, ce faceau, intrau in Consiliul Director ?
Cu timpul se vor rezolva toate...