FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS - intrebari si raspunsuri

«191011121336»
dansory03.04.2007 02:53

DanStan,

nu cred ca prin raspunsul tau vei atrage noi membrii...sper din tot sufletul ca nu faci parte din echipa care promoveaza initiativa. daca vreti sa atrageti oameni, raspundeti politicos.

greco,

nu inteleg de ce spui ca n-ar exista alte solutii. pentru ce se cauta solutii? pentru ipoteza ta cu cei 100 de "spurcati"? daca tot se poate schimba statutul la cererea AG, ce te face sa crezi ca cei 100 "spurcati" nu pot cere schimbarea statutului cat mai repede si intrarea lor in CD?

solutia aleasa e sa se precizeze ca membrii fondatori - despre care NU SE STIE NIMIC - vor fi timp de 4 ani in CD. fiind o persoana care nu va cunoaste personal, cum de altfel sunt majoritatea celor carora va adresati pentru a deveni membrii, pot sa presupun, asa cum m-ai pus tu sa-mi imaginez, ca cei 13 membrii fondatori sunt "spurcatii" despre care vorbeai (no offense) care vor sa-i pacaleasca pe stelistii adevarati sa le dea bani...ma intelegi? de ce nu ati publicat date despre cele 13 persoane? de unde sa stim noi, cei care ar fi interesati sa devina membri, daca sunt persoane demne sa ne gestioneze banii?

sper sa mi se raspunda la intrebari si sa nu fiu injurat pentru ca am pus aceste intrebari. nu de alta, dar nu vreau sa ma dezamagiti si sa dezamagiti si pe toti ceilalti care vor sa va fie alaturi.

Pai este ciudat ! Dar asta pentru simplul fapt ca momentan nu exista alte solutii... trebuie ca Asociatia sa se faca remarcata prin actiuni, sa atraga un numar suficient de membri si lucrurile se vor schimba. Imagineaza-ti ca se inscriau 100 de spurcati, ce faceau, intrau in Consiliul Director ?

Cu timpul se vor rezolva toate...

Pai este ciudat ! Dar asta pentru simplul fapt ca momentan nu exista alte solutii... trebuie ca Asociatia sa se faca remarcata prin actiuni, sa atraga un numar suficient de membri si lucrurile se vor schimba. Imagineaza-ti ca se inscriau 100 de spurcati, ce faceau, intrau in Consiliul Director ?

Cu timpul se vor rezolva toate...

SSK03.04.2007 15:14
DanStan,

nu cred ca prin raspunsul tau vei atrage noi membrii...sper din tot sufletul ca nu faci parte din echipa care promoveaza initiativa. daca vreti sa atrageti oameni, raspundeti politicos.

Dan Stan nu face parte din echipa noastra, insa nici nu cred ca ti s-a adresat nepoliticos. Doar ti-a aratat ceva ce tu pare ca nu observasesi.

de ce n-ar fi ok sa se precizeze de la inceput ca si membrii care apar dupa infiintare vor avea drept sa faca parte din CD (se prefera in schimb sa se precizeze ca membrii fondatori - despre care NU SE STIE NIMIC - vor fi timp de 4 ani in CD)? fiind o persoana care nu va cunoaste personal, cum de altfel sunt majoritatea celor carora va adresati pentru a deveni membrii, pot sa presupun, asa cum m-ai pus tu sa-mi imaginez, ca cei 13 membrii fondatori sunt "spurcatii" despre care vorbeai (no offense) care vor sa-i pacaleasca pe stelistii adevarati sa le dea bani...ma intelegi? de ce nu ati publicat date despre cele 13 persoane? de unde sa stim noi, cei care ar fi interesati sa devina membri, daca sunt persoane demne sa ne gestioneze banii?

Pui problema intr-un mod aproape jignitor, trebuie sa ti-o spun!

"de unde stim noi...?" - raspunsul e simplu, NU STITI. La inceput, totul e o chestiune de incredere. De aceea am organizat o intalnire cu cei care au vrut sa ne cunoasca, de aceea vom mai organiza. Daca nu ai incredere, probabil ca nu te vei inscrie. INSA nici noi nu putem face orice ca sa-ti castigam increderea.

In actele constitutive(pe care vad de altfel ca le-ai studiat destul de bine, iar asta e foarte ok!) apar numele celor 13 fondatori. Ce voiai mai mult? Adresele? Numerele de telefon? Certificate de solvabilitate? Cazier judiciar?

Uiti ca nu suntem administratorii fondului Proprietatea, nu "gestionam" banii din care vei trai la pensie. Gestionam fabuloasa suma de 10 lei lunar. Cine are incredere sa ne-o incredinteze, perfect! Cine nu, sa astepte pana cand ii vom castiga increderea!

Pe aceasta linie continuand, zilele acestea vor aparea primele date contabile privind Asociatia. Vom afisa poze cu extrasele de cont, de unde membrii (si nu numai) vor putea sti care e situatia financiara la zi.

Numai bine tuturor!

AmuntBoy03.04.2007 16:56

se va face simtita prezenta AISS pe Ghencea cu spurcatii?

razvan7503.04.2007 17:02

este clar ca indiferent ce se va spune, scrie sau face nu se poate sa fie toata lumea multumita, dar... personal nu cred ca este cazul sa exageram cu scenarii si acuze fondate sau nu.

@dansory

Vrei sa-i cunosti pe "conducatorii" AISS?... de ce nu le scrii un mesaj, sa zicem pe privat... eu am incercat si mi-au raspuns. Vrei sa-i cunosti personal?... participa la intilniri, fa-ti prieteni, sprijina munca lor... benevola pina una alta.

vrei sa fii conducator al asociatiei? fa niste eforturi in sensul asta, ma indoiesc ca fara sa devii intii membru o sa ti se ofere aceasta posibilitate. sa nu punem boii in fata carului!

"critica este buna cind este constructiva"...

^^^^^^

limba de lemn

Spor!

dansory04.04.2007 04:45

nu inteleg de ce ar trebui sa-i contactez pe "conducatori" pe privat. cred ca tot omu' e interesat sa cunoasca cate ceva despre conducatori. numele nu este suficient, pentru ca nu spune nimic. chiar daca as da un search pe google dupa numele respective, nu cred ca as gasi ceva (si, btw, in general ei folosesc nick-uri, nu?). in numele criticii constructive, nu credeti ca ar fi foarte bine sa postati pe site cateva randuri cu profilul fiecarui conducator? (ce pozitie ocupa, ce pregatire are, in ce proiecte legate de Steaua e implicat si tot ceea ce credeti ca e relevant pt a atrage increderea). iar daca unii membrii nu au timp sau nu au cum sa se implice, sa-si faca prieteni, cred ca aceasta simpla prezentare e mult mai folositoare decat nimic. nu crezi, SSK?

este clar ca indiferent ce se va spune, scrie sau face nu se poate sa fie toata lumea multumita, dar... personal nu cred ca este cazul sa exageram cu scenarii si acuze fondate sau nu.

@dansory  

Vrei sa-i cunosti pe "conducatorii" AISS?... de ce nu le scrii un mesaj, sa zicem pe privat... eu am incercat si mi-au raspuns. Vrei sa-i cunosti personal?... participa la intilniri, fa-ti prieteni, sprijina munca lor... benevola pina una alta.

vrei sa fii conducator al asociatiei? fa niste eforturi in sensul asta, ma indoiesc ca fara sa devii intii membru o sa ti se ofere aceasta posibilitate. sa nu punem boii in fata carului!

"critica este buna cind este constructiva"...  

^^^^^^

limba de lemn

Spor!

razvan7504.04.2007 04:59

treaba cu privata a fost o sugestie, nu a zis nimeni ca trebuie

ma rog, intelegi ce vrei...

Phantom04.04.2007 06:29

Mi sa intors plicu cu talonu de inscriere...se pare ca am gresit ceva...o sa-l retrimit sapt asta !!!

SSK04.04.2007 06:55

@Phantomm, verifica daca ai scris bine adresa Asociatiei. Oricum, te mai asteptam :wink:

@dansory

Continui pe aceeasi linie. Mai ai un pas pana o sa ne ceri sa completam declaratii de avere si declaratii de conflicte de interese (rude angajate in Ministerul de Interne ori care tin cu Dinamo, ori...).

Daca tu simti nevoia ca pentru cotizatia aceea sa-ti oferim un background detaliat al fiecarui membru fondator, noi n-o simtim. De aici incolo, faci cum crezi.

Cat timp vom oferi transparenta in legatura cu utilizarea fondurilor AISS - si o vom face, va promit! - sunt convins ca restul suporterilor stelisti nu vor dori sa stie mai mult de atat.

Phantom04.04.2007 10:27

Adresa era buna...acu ma duc la posta si ii zic lu aia de la ghiseu sa-mi zica ce e gresit :). Astazi il trimit cu siguranta !!!

saphyrre04.04.2007 19:29

Am trimis cei $10 pt inscriere prin moneybookers (era sa zic moneyhookers ;), n-ar fi rau daca ati trimite si voi un email ca sa stiu ca i-ati primit. Formularul de inscriere si copia dupa driver's license le-am trimis prin posta, cu un pic de noroc (se stie ca vamesii romani deschid scrisorile care vin de la romanii din strainatate ca sa caute bani - trist dar adevarat..) le veti primi in 2 sapt.

Btw, nu stiu de ce ati pus acolo "CNP", daca nu esti cetatean roman nu ai asa ceva:).. Am pus nr de la driver's license si o copie, sper sa fie ok.

p.s Nu-i inteleg pe cei care se agita atat in privinta banilor. Eu personal ma bucur sa pot ajuta & contribui la tot ce inseamna Steaua. Nu astept nimic din partea AISS, pur si simplu imi pare bine ca in sfarsit se face ceva. Succes in continuare!

axl2304.04.2007 19:40

@saphyrre

ironia sortii ar fi sa dai peste niste vamesi dinam.ovisti.

:lol:

p.s. pentru admini: nu vreau sa scriu spurcati, cum ati setat voi, sau unul dintre voi. :wink:

SSK04.04.2007 19:52

@saphyrre

Odata ce vei fi introdus in baza noastra de date, vei primi in mod automat un mail care sa ateste ca ai platit taxa de inscriere. Tot in mod automat vei primi mail si odata ce vei plati cotizatia lunara. Sper sa nu fie situatia atat de complicata la vama.

Phantom04.04.2007 20:03

Am pus si eu plicu azi ... sper sa ajunga !!!

razvan7504.04.2007 20:31

eu am trimis si bani in plic :) si au ajuns...

cit despre comentariile rautacioase ale celor care clar nu au de gind sa se inscrie sau implice... asa suntem noi romanii, circotasi

@saphyrre

tu ai renuntat la cetatenie? daca nu, in pasaportul romanesc (chiar daca nu mai e valabil) gasesti numarul personal.

dansory04.04.2007 20:50

da, continui pe aceeasi linie pentru ca nu m-ati convins. care ar fi problema daca ati pune un scurt profil la fiecare? chiar nu inteleg. n-am cerut ceva imposibil sau nerelevant. dar daca voi credeti ca atrageti lumea numai cu numele, in timp ce peste tot in lume se prefera sa se ofere o scurta descriere a personalului de conducere (in corporatii, asociatii non-profit, etc.), ma opresc aici si va doresc bafta...pentru ca aveti nevoie.

@Phantomm, verifica daca ai scris bine adresa Asociatiei. Oricum, te mai asteptam  :wink:  

@dansory

Continui pe aceeasi linie. Mai ai un pas pana o sa ne ceri sa completam declaratii de avere si declaratii de conflicte de interese (rude angajate in Ministerul de Interne ori care tin cu Dinamo, ori...).  

Daca tu simti nevoia ca pentru cotizatia aceea sa-ti oferim un background detaliat al fiecarui membru fondator, noi n-o simtim. De aici incolo, faci cum crezi.  

Cat timp vom oferi transparenta in legatura cu utilizarea fondurilor AISS - si o vom face, va promit! - sunt convins ca restul suporterilor stelisti nu vor dori sa stie mai mult de atat.

M@rmota04.04.2007 21:04

Dansory..de ce nu ai venit la intalnire daca vroiai sa te convingi?

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/3663

dansory04.04.2007 21:26

nu am venit la intalnire pentru ca nu sunt in tara...dar eu nu vorbesc numai de mine, ci de toti cei care se pot implica numai cu bani.

Dansory..de ce nu ai venit la intalnire daca vroiai sa te convingi?

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/3663

Phantom05.04.2007 10:41

Daca aflam de intalnire veneam si eu...orium probabil o sa mai fie niste intalniri , nu ?:D

DICA OUT05.04.2007 20:38

AM TRIMIS SI EU UN FORMULAR DE INSCRIERE PE DATA DE 30.03.2007. CAND SA MA ASTEPT LA RASPUNS ??

alpopa06.04.2007 16:12

Eu am primit confirmarea cam in 10 zile...deci soon enough.

Despre eventuala chemare in judecata a Prosport pentru articolul aberant legat de galeria stelista si actziunile ei de maine seara, nu pot decat sa felicit AISS. Daca FC Steaua nu face nimic pentru suporterii ei, macar sa facem noi.

Ce actziune va demara AISS in legatura cu bishnitza si modul frauduluos in care sunt distribuite biletele in Ghencea ?!

bco0611.04.2007 10:41

Daca ma inscriu in AISS , pot sa comand bilete si sa le primesc acasa le platesc tot, eu stau in provincie astept raspuns va rog ms.

AmuntBoy11.04.2007 14:07
Daca ma inscriu in A.I.S.S.  , pot sa comand bilete si sa le primesc acasa le platesc tot, eu stau in provincie astept raspuns va rog ms.

nu

SSK11.04.2007 15:53

@bco06

Nu, deocamdata nu este posibil.

DICA OUT11.04.2007 18:38

ASTAZI 11.04.2007,AM PLATIT TAXA DE INSCRIERE ( 15 RON ), PE NUMELE PREDA AUREL SI PENTRU ISTRATE MARILENA CRISTINA (15 RON ). ASTEPT UN SEMN DE LA VOI.

MULTUMESC.

Phantom12.04.2007 08:02

Am primit confirmarea pe mail ca ati primit formularu. Insa in mail scria ca asteptati si confirmarea platii taxei care am platit-o pe data de 31.03.2007 !!!

Edit...am primit si mailu pt plata :D.

«191011121336»