FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS - intrebari si raspunsuri

«167891036»
AmuntBoy12.03.2007 07:44

Am si eu o intrebare:

Pe foaia de depunere unde sa scriu taxa de inscriere?

exista un loc pt asta? , si daca foia respectiva vine la adresa AISS

George Stan12.03.2007 07:57

Foaia de depunere este un formular specific bancii. Deci tu in momentul cand te prezinti la o banca sa depui niste bani, ca sa nu stai sa ii zici celei de la casa: "vreau sa depun in contul XXXx si suma reprezinta XXX" ti se da un formular de depunere pe care te asezi la masa si il completezi apoi te prezinti cu el la casa. Acel formular contine rubrici precum: deponent, destinatar, suma depusa, ce reprezinta acea suma (taxa de inscriere), etc.

alpopa12.03.2007 14:40

Sunt curios : a primit cineva confirmarea pana acum ?

Sunt curios catzi au reushit sa trimita pana acum formularul de inscriere.

SSK12.03.2007 16:49

@alpopa

Nu stiu ce intelegi prin "confirmare". Insa, daca ai citit cu atentie pe AISS.ro, primirea de membri se face o data pe luna, la sfarsitul lunii. Practic, toti cei care au trimis formulare si au platit taxa de inscriere pana la 31 martie, vor fi membri ai Asociatiei incepand cu luna martie.

"Confirmarea", adica primirea legitimatiei de membru (banuiesc ca la asta te referi), plus un eventual mail de confirmare, va avea loc de fiecare data in jurul datei de 15 a lunii viitoare. Practic, cei inscrisi in martie vor fi "confirmati" in jurul datei de 15 aprilie.

Piece of Mind12.03.2007 19:51

SSK, poate vrea o confirmare "oficiala" din partea AISS materializata in decizia Consiliului Director de cooptare de membri.

Alpopa, la asta te-ai referit?

SSK12.03.2007 19:52

Fiecare decizie a Consiliului Director va fi facuta publica de acum incolo, in mod cert! Deci nici aici n-ar fi probleme.

alpopa12.03.2007 20:56

SSK, Piece... citez din regulamentul de inscriere :

1. Completati formularul de inscriere. [...]

2. Trimiteti formularul de inscriere semnat, impreuna cu o copie dupa buletin sau pasaport la adresa AISS: Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti, OP 80, CP 47, Bucuresti. [...]

3. Asteptati confirmarea faptului ca datele trimise sunt in regula. [...]

La confirmarea de la punctul 3 ma refer eu. Pentru ca asta e stadiul in care am ajuns deocamdata. Deci inainte de punctul 4, cand ma duc sa achit taxa si eventual cotizatzia lunara, trebuie sa primesc o confirmare (prin e-mail probabil). Curiozitatea mea era legata de aceasta confirmare a receptziei formularului de inscriere. Nu de alta, da' io am trimis vineri formularul si mi-e sa nu se fi pierdut pe parcurs :D

PS :

inca ceva ! se specifica urmatoarele : "cotizatzia se plateshte incepand cu luna imediat urmatoare". Deci daca m-am inscris in martie, prima plata a cotizatziei o voi face pentru luna aprilie ?!

Va exista vreo posibilitate prin care membrii inscrishi, mai ales cei mai uituci, sa poata verifica daca si pe ce perioada au achitat cotizatziile ?

SSK12.03.2007 23:13

Aaa...la ACEA confirmare te-ai referit :D Greseala mea...

Desigur ca vei primi confirmare. Toti cei care ati completat adresa de e-mail veti primi confirmarea ajungerii formularului la noi. Ceilalti vor trebui sa plateasca si taxa de inscriere, pana sa apucam sa le confirmam, prin trimiterea legitimatiei.

radical13.03.2007 00:41

Atat ma rog sa avem cat mai multi, macar asa vom avea un cuvant de spus acolo la conducere!

AmuntBoy13.03.2007 15:34

Deci astept confirmarea si apoi platesc taxa de inscriere ?

M@rmota13.03.2007 15:41

Exact, astepti confirmarea faptului ca datele trimise sunt in regula, dupa cum cita si alpopa din regulamentul de inscriere, si abia apoi platesti inscrierea.

SSK13.03.2007 19:48

Primele confirmari au fost deja trimise. Puteti trece la plata taxei de inscriere. NU UITATI sa specificati destinatia sumei depuse in cont (taxa de inscriere).

Maine vom face cateva precizari si pentru suporterii din strainatate, legate de modalitatea prin care acestia vor primi legitimatiile de membru.

FanSteaua4Life13.03.2007 20:22

te asteptam cu noutati...

alpopa13.03.2007 23:10
Primele confirmari au fost deja trimise.

Iaca, se pare ca fac parte din prima transha ! Deci poshta romana chiar ishi face treaba :P

metzzz13.03.2007 23:39

nu stiu daca a mai intrebat careva dar pot primi totul la o casuta postala ? si daca pot impreuna cu fratemiu sa primesc la aceeasi Casuta Postala toate cele ?

SSK14.03.2007 00:08

@metzzz

Da, se poate. Si le puteti primi amandoi acolo, mai ales ca sunteti frati.

@alpopa

Tot demersul nostru mizeaza pe seriozitatea Postei Romane :wink:

Tavone14.03.2007 09:55

Salutare, suntem deja 3 colegi care avem cererile de inscriere completate! Urmeaza sa le trimitem prin posta si asteptam confirmari! Intrebare: Va trebui lunar sa achitam cei 100 de mii sau se poate plati in avans pe cateva luni sau retroactiv ? Ideea e daca ma duc la banca si platesc in cont 500.000 de mii mi se considera ca cotiztie pe o luna sau pe 5 luni?

M@rmota14.03.2007 09:58
:) S-a mai intrebat asta, se poate plati in avans. Scrii pe foaia de depunere cotizatie pe lunile respective (daca este pe 5 luni: aprilie, mai, iunie, iulie, august).
Tavone14.03.2007 09:59

Inca o intrebare! Pentru logare pe site AISS, inteleg ca si parola o sa fie folosita cea din formularul de inscriere dar ca username? numele din formular?

Apropo, imi cer scuze daca mai pun intrebari referitoare la probleme care au fost deja discutate dar chiar nu am cum sa urmaresc toate discutiile! Merci

M@rmota14.03.2007 10:08
Ne scrii parola in formularul de inscriere, noi iti vom face cont pe acel site atunci cand vei fi membru.

Pe AISS.ro inregistrarea nu e publica. Vor fi utilizatori inregistrati doar cei care vor fi membrii cotizanti ai AISS.

Sper ca asta sa te lamureasca. Momentan inscrie-te!

Tavone14.03.2007 13:47

apropo cu taxa de inscriere cum ramane? cum fac dovada platii ? sau se verifica de catre administratori cand intra si pe ce nume?

Tavone14.03.2007 13:50

Alceva; in cazul in care se intampla ca unul dintre membrii uita sa plateasca cotizatia (10 ron) intr-o luna sau 2 ce se intampla?

Bogdan4Steaua14.03.2007 13:54

1. Raspunsurile la aceste intrebari le afli intrand pe site(www.AISS.ro). Citeste cu atentie si daca ai nelamuriri posteaza-le aici.

2. Evita postarile consecutive. Foloseste butonul edit daca ai ceva de adaugat unui mesaj anterior.

Tavone14.03.2007 14:06

eu am citit pe site (AISS) modalitatile de inscriere dar nu e precizat nimic de dovada platii taxei de inscriere!

PS merci pt sugestii

M@rmota14.03.2007 14:16

Nu trebuie sa faci nicio dovada se va verifica la banca.

Referitor la a doua intrebare:

"Art.10 Calitatea de membru se pierde prin: •neplata cotizatiei pe o perioada mai mare de 3 luni;"

.. prevederea respectiva a fost introdusa nu atat pentru cei care renunta sa fie membri, ci pentru cei care au impresia ca pot sa nu-si plateasca 2-3-4-5 luni, dupa care, dupa vreun an, sa se reinscrie. Pe acestia nu-i vom reprimi decat daca-si platesc si cotizatiile restante
«167891036»