FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS - intrebari si raspunsuri

«14567836»
George Stan07.03.2007 18:00

Tocmai asta e ideea. Ne scrii parola in formularul de inscriere, noi iti vom face cont pe acel site atunci cand vei fi membru.

Pe AISS.ro inregistrarea nu e publica. Vor fi utilizatori inregistrati doar cei care vor fi membrii cotizanti ai AISS.

Utilizatorii inregistrati ai AISS.ro vor avea acces la anumite la unele sectiuni ale site-ului la care ceilalti nu au. (bucataria interna AISS, daca vrei sa ii zici asa). Nu stiu cat de des va fi nevoie de asa ceva insa pentru orice eventualitate avem aceasta posibilitate.

Grinch07.03.2007 18:04

Foarte destept . Trebuia sa ma gandesc la asa ceva . Bafta in continoare .

axl2307.03.2007 19:51

ok, si acum la lucruri serioase:

stema/blazonul asociatiei a fost inregistrat/aprobat de institutul national de heraldica? pentru ca exista anumite, sa nu zic greseli, inadvertente dpdv heraldic. trec peste alcatuirea fantezista a scutului, este permisa, dar plasarea unei vexile in culorile rosu si albastru in centrul lui este total inoportuna. prezenta unui steag pe un scut heraldic sugereaza castigarea acestuia de la inamic, prin lupta. imi place totusi bara "chef" in tricolor.

eu nu incerc sa agit apele sau sa aduc critici nefondate, apreciez munca depusa de voi samd. :D

pentru cei care nu stiu, in heraldica rosul reprezinta curajul, dragostea, sacrificiul,RAZBOINIC(?!) sau martir, putere militara. albastrul reprezinta speranta, sinceritatea, credinta, adevarul si loialitatea. galbenul nu-l explic pentru ca nu este o culoare definitorie, principala a stemei.

numai bine.

manis8207.03.2007 19:56
incercati cu alt browser. Eu, initial am incercat cu iexplorer 7, si nu mi`a mers. primeam aceleasi lucruri. Am reusit cu Mozilla firefox. a mers perfect!

Mersi man. Am instalat si eu Firefox-ul si apare cum trebuie; deci se pare ca e din cauza lui IE7.

George nu am incercat varianta cu save target as pentru ca dupa cum ai zis.. era ultima optiune.

Mersi mult de ajutor.

AdrianUltras2507.03.2007 20:21

am completat formularuul

si dupa ce am dat gata

nu am primit nimic

nu a aparut nimic

nu trebuia sa apara pdful?

George Stan07.03.2007 20:24

Ba da, trebuia sa apara. Daca nu iti apare pdf-ul dupa ce completezi formularul atunci citeste mai atent articolul ala si ai sa vezi ca e acolo disponibil un fisier cu campuri goale pe care il poti completa "de mana".

AdrianUltras2507.03.2007 20:28

ok

multumesc

am vazut aia

dar

vroiam sa fac si un user pe site

si si de asta intrebam

am uitat sa mai scriu:)

George Stan07.03.2007 20:43

Citeste si tu cu atentie ce s-a scris in topicul asta mai sus.

Nu iti poti face user pe AISS.ro User vei avea atunci cand vei fi membru cotizant al asociatiei.

AdrianUltras2507.03.2007 20:46

ok

multumesc

sunt prea obosit

si nu mai inteleg nimic din ce citesc

dar ma pun acum sa citesc iar tot ce scrie acolo

multumesc inca odata

SSK07.03.2007 22:10
@schrassenszekely  

Of course you can. You should wait for the details (we will bring them up in a few days), and then you can become a member of AISS.

There are details now about how to become member, but all in Romanian. I suppose i have to wait till there is an English subscribe form available?

Greets,

Stellist din Ollanda

Bart

Specially for you...I will translate the conditions under which you can become a member of AISS. Just give me some time :wink:

rosualbastru08.03.2007 01:30

un inceput bun,o idee grozava! aici se va vedea cati sunt stelisti 100%

in alta ordine de idei, ma rog cerului ca Dinamo sa nu se califice direct in Liga Campionilor ci sa se kce pe ea in turul 3 preliminar. si s-o fure urat de tot daca se poate. si stiu ca se poate!

Forza Steaua, Cu tine mereu!

SSK08.03.2007 10:04

Cum sa redirectionezi 2% din impozitul pe venit catre AISS:

http://www.AISS.ro/index.php?option=com_co...&id=28&Itemid=1

schrassenszekely08.03.2007 14:30
@schrassenszekely  

Of course you can. You should wait for the details (we will bring them up in a few days), and then you can become a member of AISS.

There are details now about how to become member, but all in Romanian. I suppose i have to wait till there is an English subscribe form available?

Greets,

Stellist din Ollanda

Bart

Thanks man!! I'm a proud Stellist!!

Specially for you...I will translate the conditions under which you can become a member of AISS. Just give me some time :wink:

Mario9208.03.2007 19:02

Am si eu o intrebare... cotizatia de 10 RON este lunara?

George Stan08.03.2007 20:18
Am si eu o intrebare... cotizatia de 10 RON este lunara?

Da.

axl2308.03.2007 20:30

art.11 "Membrii Asociatiei care isi pierd calitatea intr-una din modalitatile prevazute la articolul precedent raman obligati in a-si plati cotizatiile restante."

cum veti recupera cei maxim 20 ron?

zic maxim 20 pentru ca

"Art.10 Calitatea de membru se pierde prin: •neplata cotizatiei pe o perioada mai mare de 3 luni;"

si

"Art.13 Membrii Asociatei au urmatoarele obligatii:• sa plateasca cotizatia lunara stabilita in suma de 10 RON, pentru cei cu domiciliul sau resedinta in Romania sau 3 EUR or 4 USD, pentru cei cu domiciliul sau resedinta in strainatate."

:D:D:D

din aceasta dilema nu puteti iesi! am zis!

later edit:

am cautat AISS (cod fiscal) la http://www.unulasuta.ro/database.php?page=...-1&Submit=cauta si se pare ca, citez, "Nu a fost gasita nici o organizatie". oare nu si-au adus ei baza de date la zi? oare n-ar trebui AISS inscrisa in aceasta baza de date pentru a putea beneficia de acei 2%? oare e codul fiscal scris gresit?

SSK08.03.2007 21:49

axl, prevederea respectiva a fost introdusa nu atat pentru cei care renunta sa fie membri, ci pentru cei care au impresia ca pot sa nu-si plateasca 2-3-4-5 luni, dupa care, dupa vreun an, sa se reinscrie. Pe acestia nu-i vom reprimi decat daca-si platesc si cotizatiile restante :wink:

In rest, nu stiu de ce nu apare AISS in baza aceea de date. Cine stie cand e actualizata...

George Stan08.03.2007 22:24

In acea baza de date se poate inscrie oricine. Noi nu ne-am inscris pentru ca deocamdata nu functioneaza sistemul lor de inscriere de pe site.

Dar acea baza de date este pur informativa. Ca sa donezi cei 2% nu treci prin acel site, trimiti formularul direct la administratia fiscala.

Iar daca vrei sa verifici cu adevarat existenta si veridicitatea asociatiei, nu ne crede pe noi si nu verifica pe acel site. Mergi direct la surse, la administratiile financiare. Ei sigur vor gasi codul nostru fiscal in baza lor de date.

FanSteaua4Life08.03.2007 22:43

si daca vreau sa platesc cotizatia lunara pe un an intreg se poate???

SSK08.03.2007 23:06

Desigur. Ceea ce este foarte important de retinut este ca, la banca, trebuie sa precizati SCOPUL DEPUNERII: daca vrei sa platesti cotizatia in avans, vei spune exact asa: cotizatie AISS pe lunile...(cate luni platesti. spre ex aprilie-decembrie).

Daca nu scrieti asta, noi vom considera ca v-ati platit cotizatia pe aprilie si ca ne-ati donat restul de bani!

Deci, PRECIZATI CLAR ce reprezinta suma depusa!

radical09.03.2007 02:42

Chiar sunt curios cati s-au inscris pana in ziua de azi!

saphyrre09.03.2007 03:49

Si totusi, cum ramane cu noi, cei de "dincolo"? Sa ma rog de toti prietenii din tara in fiecare luna sa mearga la banca cu 3 dolari? Daca platesc pe 2 ani de zile, astia fug cu banii:))). Acum serios, cat de greu sa puneti un "paypal" pe site, asta daca paypal a ridicat ban-ul de pe Romania:). Cu credit card nu prea imi vine sa platesc, nu de alta dar nu am incredere in sistemele de securitate din Romania.

Si dupa ce ma inscriu, imi trimiteti legitimatia aici in State?.. Ca degeaba o trimiteti in Romo.

Ce alte solutii aveti pentru noi?

Sunt doar niste intrebari inocente, nu dati cu ciocanul..;)

p.s. am gasit un link despre cum sta treaba cu paypal in Romania:)

http://forum.softpedia.com/lofiversion/ind...133906-300.html

ciprian200709.03.2007 08:59

ar fi bine sa putem plati cotizatia si pe internet...e mai practic, nu sa stai la cozile de la banca pentru 10 lei...sper ca pe viitor acest lucru sa fie posibil...

Pt cei ce nu reusesc sa "citeasca" .pdf pt formularul de inscriere le recomand sa scoata de pe net cititorul de pdf-uri FOXIT este excelent, mai ales ca dupa ce il descarcati si deschideti formularul de inscriere in dreapta sus scrie TYPEWRITER dati click si o sa puteti completa formularul pe calculator fara sa mai scrieti de mana...eu asa am procedat si a fost ok.

Am si eu o intrebare: Am completat formularul, l-am trimis impreuna cu o copie de buletin, insa la adresa am trecut casuta postala pe care o am inchiriata la posta, este vreo problema ? Eu toate scrisorile acolo le primesc.....

O alta problema, ( nu e cazul meu) insa ce fac persoanele care sunt minore ? cum se pot inscrie in AISS ?

multzam'

George Stan09.03.2007 09:05
Am completat formularul, l-am trimis impreuna cu o copie de buletin, insa la adresa am trecut casuta postala pe care o am inchiriata la posta, este vreo problema ?

Sa inteleg ca tu iti primesti toata corespondenta la o casuta postala? Facturi, scrisori, spam etc?

Nu cred ca ar fi o problema sa primesti si legitimatia n cazul asta.

ciprian200709.03.2007 09:11

Da toate utilitatile : facturi, scrisori externe, etc. le primesc la un oficiu postal si acolo am o casuta postala proprie ( cu cheie). Exemplu OP 200, CP 600, e mai practic cel putin pt mine care primesc corespondenta din toata lumea, sa nu stau cu grija ca dispare scrisoarea, astfel am inchiriat o casuta postala si e ok, pentru 3 lei pe luna merita....sper sa fie posibil si in cazul corespondentei cu AISS.

«14567836»