FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS - intrebari si raspunsuri

«13456736»
greco07.03.2007 14:48

Ne poti spune ce sistem de operare si browser folosesti ?

axl2307.03.2007 14:50

windows xp, browser nu stiu ce-i ala, asta nu inseamna ca-s prost, aviz desteptilor! cunostintele mele de informatica sunt foarte limitate.

radical07.03.2007 14:55

Iti trebuie Acrobat Reader frate!

George Stan07.03.2007 14:59

Versiunea de completat de mana, pentru cei care nu pot genera pdf-ul este:

http://www.AISS.ro/images/stories/AISS.pdf

Dar va sfatuim totusi sa incercati alt browser, alt calculator etc pentru ca nu prea vrem sa avem multe cereri cu scris de doctor :D

axl2307.03.2007 15:01

ok, acusica il instalez, merci, alexdm.

mda, se pare ca am acrobat reader 7 da' nu da semne ca m-ar putea ajuta cu ceva. cred ca ma resemnez s-o scriu de mana, o sa rog un prieten stomatolog s-o faca, George, asa, ca sa-ti fac in ciuda.

ha, ha, am intrat pe link-ul tau si-mi arata exact aceeasi chestie pe care am postat-o mai sus. se pare ca ai scapat de scrisorica mea.

am rezolvat, multumiri m@armotei.

ia uite ce chestie, imi apare un "x" in forum, cu care pot sa sterg mesajul. adica sa-mi acopar urmele. :D

Dragoshel07.03.2007 15:15
ok, acusica il instalez, merci, alexdm.

mda, se pare ca am acrobat reader 7 da' nu da semne ca m-ar putea ajuta cu ceva. cred ca ma resemnez s-o scriu de mana, o sa rog un prieten stomatolog s-o faca, George, asa, ca sa-ti fac in ciuda.

ha, ha, am intrat pe link-ul tau si-mi arata exact aceeasi chestie pe care am postat-o mai sus. se pare ca ai scapat de scrisorica mea.

io am Acrobat reader 6 si tot merge...

browser = internet explorer , mozila, Opera..

(invitat)07.03.2007 15:24

Mult succes cu asociatia.

O singura rugaminte: cind aveti timp, cred ca ar trebui sa va ginditi si la cei care nu domiciliaza pe teritoriul Romaniei dar doresc totusi sa se inscrie in aceasta asociatie, ma refer la o modalitate de plata, eventual online... nu stiu in ce stadiu se afla treaba asta in Romania totusi. De exemplu, ca sa va trimit 4 dolari ma costa $20 wire transfer fee... cam aiurea situatie. Cash primiti?

AmuntBoy07.03.2007 15:27
Mult succes cu asociatia.

O singura rugaminte: cind aveti timp, cred ca ar trebui sa va ginditi si la cei care nu domiciliaza pe teritoriul Romaniei dar doresc totusi sa se inscrie in aceasta asociatie, ma refer la o modalitate de plata, eventual online... nu stiu in ce stadiu se afla treaba asta in Romania totusi. De exemplu, ca sa va trimit 4 dolari ma costa $20 wire transfer fee... cam aiurea situatie. Cash primiti?

cum suma este mica, apelezi si tu la o ruda, amic din tara si gata

bafta

(invitat)07.03.2007 15:41

cum suma este mica, apelezi si tu la o ruda, amic din tara si gata

bafta

nu este o rezolvare, pentru ca nu pot sa trimit in fiecare luna pe cineva la banca sa plateasca 10RON; nu e vorba doar de inscriere ci de plata cotizatiei lunare... by the way... primiti bani in avans? sa zicem ca vreau sa platesc pe 2 ani...

Dragoshel07.03.2007 15:44

Ar fi si asta o idee sa platesti in avans cu 3-4 luni cat vor admini..

George Stan07.03.2007 15:48

Da, se poate plati cotizatia in avans insa trebuie precizat clar atunci cand te duci la banca sa depui banii(persoana care se duce). Pe foaia de depunere se va scrie: cotizatie AISS: aprilie mai iunie si se vor depune 30RON.

Altfel noi vom considera cei 30RON drept o cotizatie lunara plus o donatie de 20RON.

(invitat)07.03.2007 15:49

in regula, asta vroiam sa aud

Spor!

cozmin07.03.2007 16:12

nu stiu daca s-a mai intrebat pana acum,daR unde se plateste cotizatia lunara de 10 RON?

bodanelu07.03.2007 16:15

frumoasa initiativa.

intrebare: sunt din Rm. Valcea, stau in buc (regie). de preferat sa`mi trec adresa de acasa sau de aici din buc? (si aici ma refer la adresa unde sa primesc legitimatia)

SSK07.03.2007 16:17

Cel mai bine, trece-o pe cea din buletin ;)

George Stan07.03.2007 16:18
nu stiu daca s-a mai intrebat pana acum,daR unde se plateste cotizatia lunara de 10 RON?

Citeste pe www.AISS.ro

SSK07.03.2007 16:19

@cozmin - la banca! Daca citesti cu atentie pe AISS.ro, vei vedea ca scrie si acolo.

Trebuie sa mergi la orice sucursala BRD si sa depui in contul de lei suma de bani pentru cotizatie.

bodanelu07.03.2007 16:40

poate suna cam ciudat intrebarea mea: pot sa imrprim cererea de inscriere alb-negru? :D

George Stan07.03.2007 16:46

Da, poti sa o imprimi alb-negru. Nu e absolut nici o problema din punctul asta de vedere.

manis8207.03.2007 16:52

Imi apare si mie aceeasi eroare ca si lui axl23, respectiv :

Z-%PDF-1.3

%âãÏÓ

1 0 obj

<< /Type /Catalog

/Outlines 2 0 R

/Pages 3 0 R >>

endobj

2 0 obj

<< /Type /Outlines /Count 0 >>

endobj

3 0 obj

<< /Type /Pages

/Kids [6 0 R

]

/Count 1

/Resources <<

/ProcSet 4 0 R

/Font <<

/F1 8 0 R >>

/XObject <<

/I1 9 0 R >>

>>

/MediaBox [0.000 0.000 595.280 841.890]

>>

endobj

4 0 obj

[/PDF /Text /ImageC ]

endobj

5 0 obj

<<

/Creator (R and OS php pdf writer, http://www.ros.co.nz)

/CreationDate (D:20070307)

>>

asta fiind doar un fragment din ceea ce este generat la formularul de inscriere.

Mentionez ca am windows XP cu SP2 navighez cu IE7 si am Acrobat Reader 8 instalat.

P.S.Celelalte pdf-uri de pe AISS.ro merg fara probleme.

cozmin07.03.2007 16:53

Bon, gata m-am lamurit.In aceeasi zi in care o sa trimit cererea prin posta,o sa merg la o sucursala brd si o sa depun 15 RON in contul respectiv, specificand Taxa de inscriere AISS.Ii sfatuiesc si pe ceilalti sa faca la fel ca mine. 8)

bodanelu07.03.2007 16:54

incercati cu alt browser. Eu, initial am incercat cu iexplorer 7, si nu mi`a mers. primeam aceleasi lucruri. Am reusit cu Mozilla firefox. a mers perfect!

George Stan07.03.2007 17:02
Imi apare si mie aceeasi eroare ca si lui axl23, respectiv :

CLICK DREAPTA SI "SAVE TARGET AS" pe linkul asta: http://www.AISS.ro/images/stories/AISS.pdf

(asta e versiunea de comeplatat de mana a formularului, totusi va recomandam sa nu o folositi decat in cazuri extreme, e de preferat versiunea care se completeaza online si o gasiti aici: http://www.AISS.ro/index.php?option=com_co...id=25&Itemid=41

:)

Nu mai dati click normal ca de-aia nu va merge, browserul incearca sa deschida el fisierul si nu se descurca. Daca dati click dreapta il veti salva pe hard si il puteti deschide cu ce reader aveti. Va recomand foxit reader.

uff :)

schrassenszekely07.03.2007 17:07
@schrassenszekely  

Of course you can. You should wait for the details (we will bring them up in a few days), and then you can become a member of AISS.

There are details now about how to become member, but all in Romanian. I suppose i have to wait till there is an English subscribe form available?

Greets,

Stellist din Ollanda

Bart

Grinch07.03.2007 17:53

Bun am completat formularul cu date corecte cu parola dar nu am vazut pe AISS.ro nici un "register" . Pentru ce parola daca nu ne putem inregistra pe site ?

«13456736»