Daca ai chef de glume,sa stii ca ai gresit site-ul.Moderatorii
imi pare rau dar nu cred ca, am gresit site-ul.
am deranjat cu ceva?
p.s. nu fac glume cu oameni pe care nu-i cunosc.
Daca ai chef de glume,sa stii ca ai gresit site-ul.Moderatorii
imi pare rau dar nu cred ca, am gresit site-ul.
am deranjat cu ceva?
p.s. nu fac glume cu oameni pe care nu-i cunosc.
Asociatia Independenta a Suporterilor Stelei ar putea sa cumpere actiuni la club cu ajutorul membrilor? :?: :?: :?: :?:
Probabil ca da, atunci cand o sa aiba sute de mii de membri :!: :!: :!:
Fii realist omule...
Asociatia Independenta a Suporterilor Stelei ar putea sa cumpere actiuni la club cu ajutorul membrilor? :?: :?: :?: :?:
Gandesti prea departe, intai sa dea drumul sitului, apoi sa se stranga suficienti membrii cat sa cumpere actiuni... :roll:
@Dragoshel
Actiuni pe care baniesc, ca le gasesti la tot coltul... :evil:
Consider ca este o idee foarte buna si astept informati privind inscrierea in aceasta Asociatie numita AISS!!
Respect Steaua...Respect Tuturor Operatorilor de pe acest Site..dar nu in ultimul rand Respect Aceasta Asociatie numita AISS !!!
Salut initiativa voastre, sunteti adevarati! Vrea sa stiu si eu cat este cozitatia sau care sunt conditiile. Forza Steaua!
ce se mai aude cu Asociatia Independenta a Suporterilor Stelei :?: :?: :?:
am incercat sa intru pe pagina voastra si imi cere(Enter username and password for "restricted area" at http://www.AISS.ro )
chiar trebuie :?: :?: :?:
bafta fondatorilor Asociatiei Independente a Suporterilor Stelei
respect all ![]()
![]()
![]()
Colonele,te-am rugat sa nu mai scrii
cu litera îngrosata.E asa de greu de priceput ?
Ultim avertisment.
Moderatorii
@ Punisher7
Nu trebuie sa te loghezi ; aia e pentru adminii care lucreaza la site. Puteau sa puna o pagina UNDER CONSTRUCTION ![]()
Pentru ca site-ul acela nu are inca continutul gata am preferat sa punem acea parola. Asa cum spune cineva mai sus, astfel administrii site-ului pot intra sa adauge continut, sa testeze chestii pe acolo, fara ca modificarile sa fie publice.
ms daca aveti nevoie de cineva sa va faca un site adevarat va costa 60 lei.
@ Punisher7
Punisher ti-am urmarit postarile si sincer pe cuvantul meu, du-te omule la un control ca nu esti normal!
ms daca aveti nevoie de cineva sa va faca un site adevarat va costa 60 lei.
eu cred ca postezi numai sa strangi acolo posturi... :roll:
daca aveau nevoie crezi ca nu se interesau? crezi ca asteptau sa postezi tu???
)
@George Stan
Era mai frumos daca puteai pe prim pagina in loc de aia , o poza Under contruction...
Aici parerile sunt impartite ![]()
oricum, nu conteaza cum e , sper sa terminati cat mai rpd situl ala
sa vedem ce a iesit;)
cum stau lucrarile? in ce stadiu? cat mai dureaza?
a? ![]()
Cel mai probabil, in mai putin de o saptamana vom reveni cu detaliile cele mai importante :wink:
Gata, AISS.ro a fost lansat, si oricine poate completa si trimite formularul de inscriere. Punisher7 a luat ban pentru repetatele tampenii scrise, prin care a stricat aceasta discutie.
greco, nu merge frate, nu genereaza niciun formular dupa ce introduc datele, scrie numai niste tampenii.
asta e ciudat ! merge pe diverse browsere si sisteme de operare, chiar acum pare sa mearga... o sa studiem problema !
ok, multumesc. in caz ca nu se poate, pot primi formularul pe mail, sau ceva de genu' asta?
Uite, asa arata un formular pe care l-am generat acum 1 minut: http://www.fcsteaua.ro/AISS.pdf .
uite ce vad eu, nu e tot ca n-avea loc pe forum, e numai prima parte:
Z-%PDF-1.3
%âãÏÓ
1 0 obj
<< /Type /Catalog
/Outlines 2 0 R
/Pages 3 0 R >>
endobj
2 0 obj
<< /Type /Outlines /Count 0 >>
endobj
3 0 obj
<< /Type /Pages
/Kids [6 0 R
]
/Count 1
/Resources <<
/ProcSet 4 0 R
/Font <<
/F1 8 0 R >>
/XObject <<
/I1 9 0 R >>
>>
/MediaBox [0.000 0.000 595.280 841.890]
>>
endobj
4 0 obj
Si mie imi merge , vezi poate e de la browser...
oare n-o sti p.c.-ul meu ce-i ala pdf? ca eu sigur nu stiu.