vreau sa stiu si eu pentru cei din provincie care doresc sa se inscrie in aceasta asociatie, cum se procedeaza?
Pe FCSTEAUA.RO si AISS.RO vei gasi un formular de inscriere, care se va completa, imprima si trimite pe adresa asociatiei. In acelasi timp, se va efectua plata in cont bancar a taxei de inscriere (care acopera doar costurile realizarii legitimatiei de membru si taxele postale), ti se confirma primirea cererii si a banilor, si ti se trimite legitimatia impreuna cu alte detalii suplimentare. De asemenea, vei primi acces preferential in paginile destinate membrilor asociatiei (nu e vorba de stiri sau articole de pe FCSTEAUA.RO ci de proiecte si idei concrete ale asociatiei care nu vor fi facut uneori publice si pentru altcineva decat membrii, din motive usor de inteles).
De asemenea, formularele vor fi distribuite si in alte moduri decat prin intermediul internetului. Plata cotizatiei se va face de asemenea la banca, intr-un mod foarte usor si fara stres. Asa cum se pot plati diverse facturi la banca...
Cotizatiile vor reprezenta o importanta sursa de auto-finantare, dar si o recunoastere a faptului ca esti dispus sa investesti pentru promovarea imaginii suporterului stelist si a clubului Steaua. Daca anumite persoane cu o situatie sociala buna (mai ales din afara tarii) vor dori, vor putea face si anumite donatii suplimentare in acelasi cont bancar (cotizatia va reprezenta pentru ei fix bani de seminte). In curand, veti vedea si niste reclame pe FCSTEAUA.RO. Am evitat acest lucru de-a lungul timpului pentru a nu ingreuna navigarea pe site, dar banii obtinuti vor intra direct in contul Asociatiei si vor putea fi folositi in diverse proiecte interesante pentru toata lumea. De asemenea, acesti bani din reclama ar trebui sa acopere si gazduirea site-ului, avand in vedere ca a depasit limite alarmante si ca unii dintre noi platesc de le sar capacele.