FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS - intrebari si raspunsuri

«1234536»
AmuntBoy14.02.2007 13:36

Aceeasi intrebare am si eu

Cum veti evita spionii de la spurkati ?

Gica Chioru14.02.2007 13:41

O sa infiinteze un serviciu de securitate care sa caute spurcati si borati printre membrii... :lol:

Mai, oameni buni, hai sa nu exageram...

greco14.02.2007 13:42

Pe langa faptul ca ai nevoie de datele personale ca sa te inscrii si ca sa platesti la banca (nume, adresa) ceea ce ma face sa cred ca nu prea multi spurcati vor avea curajul sa se riste, nu vor fi cine stie ce super-informatii confidentiale... vor fi pur si simplu propuneri de actiuni normale, stabilirea modului in care se cheltuiesc banii, etc. Daca va fi ceva de dat la secret se va discuta la intalnirile fata in fata cu membrii, la care chiar nu cred ca au tupeul sa vina spurkie.

forever_STEAUA14.02.2007 14:18

@Gica Ghioru

Eu am specificat ca poate am dat in paranoia asa ca nu fi rau :twisted:

@greco

Data viitoare o sa stau sa ma gandesc de doua ori inainte sa pun o intrebare. Raspunsul tau e logic. Multumesc frumos :lol:

SteauaToronto14.02.2007 14:28
O sa infiinteze un serviciu de securitate care sa caute spurcati si borati printre membrii... :lol:  

Cu Gica Chioru comandant-sef!:))

crafft14.02.2007 16:52

pentru mai multa incredere in acest proect inovator,trebuie o transparenta totala a cheltuelilor, din toate veniturile, inclusiv publicitate .sprijin initiativa, cu toate ca am mari rezerve,"suporterii",de la vorbe la fapte au cale lunga,Bafta!

adi00314.02.2007 17:44

eu ma inscriu :D

BiB14.02.2007 17:44

Postati numarul de cont si banca,conditiile in care devenim membrii,daca este constituita asociatia sau nu,este non profit?,daca da putem plati 2 procente din impozit ,cine raspunde de bani si concret cum se vor cheltui.Daca totul merge bine ne vom simti mai aproape,ca o mare familie ce suntem.Hai Steaua.

camitza14.02.2007 17:47

se apropie momentul. Mai sunt puține ore. Sângele deja incepe sã mi se urce la cap... Am emoții... Mâine seara, voi tremura de emoție. La un moment dat voi urla: Gooool Steaua!!!

Hai bãieții

Totusi...

trebuia sa postezi aici :

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...p=109136#109136

Moderatorii

greco14.02.2007 18:42
pentru mai multa incredere in acest proect inovator,trebuie o transparenta totala a cheltuelilor, din toate veniturile, inclusiv publicitate .sprijin initiativa, cu toate ca am mari rezerve,"suporterii",de la vorbe la fapte au cale lunga,Bafta!

Exact asta vei vedea pe AISS.RO: toate incasarile, toate cheltuielile, pana la ultimul leu !

Piece of Mind14.02.2007 19:28
...daca este constituita asociatia sau nu,este non profit?

Asociatia este constituita, hotararea de infiintare ramand definitiva si irevocabila pe data de 6.12.2006. O sa postam in curand capitolele relevante din documentele constitutive, precum si hotararea de infiintare si dovada inregistrarii Asociatiei in Registrul asociatilor si fundatioilor tinut de grefa Judecatoriei sectorului 3 Bucuresti.

Cat despre transparenta, nu va ingrijorati, se va justifica si ultima centima.

George.B15.02.2007 09:56

Salut.

Abia astept sa ma inscriu in asociatie.

Iubesc Steaua de cand ma stiu si acum ca am vazut ca se face o asociatie a suporterilor trebuie neaparat sa fac parte din ea.Astept cu mare interes momentul in care ne putem inscrie.

In rest FORTA Steaua pentru diseara.

ovi66617.02.2007 11:08

super initiativa! desi este ceva normal, nu?... ar fi trebuit sa se intample de mai demult. dar nu critic, ca sa vb si sa nu faci nimic e foarte simplu. :) am avut si eu o initiativa in Targu-Mures, impreuna cu un prieten, dar nu am avut sustinere si deschidere mai larga... asa ca ne-am limitat la a organiza deplasari la meciuri ale Stelei. si astea mai mult cu prieteni. :) eu ma inscriu, clar! si mai mult de atat, dc se doreste, o sa incerc sa pun bazele unei "filiale" in Targu-Mures sau in Cluj, unde domiciliez in prezent. astept detalii... cu nerabdare, chiar! vreau sa se vada ca suntem cea mai mare si mai organizata Liga a Suporterilor din tara! Si, de ce nu, in viitor, in Europa!

Punisher717.02.2007 14:34

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelei va colabora si cu Fan Club "Gica Hagi" ?

Piece of Mind17.02.2007 15:22

Va colabora cu toata lumea, daca aceasta colaborare e benefica ideii de stelism.

freemilitary_man17.02.2007 17:28

la fel ca toti stelistii, astept cu nerabdare aparitia AISS :D

fco17.02.2007 18:16

excelenta idee o sa fie un succes atita timp cit o sa fie transparenta(numar de membri cotizanti,sponsorizari,bilanturi contabile)independenta fata de club si fata de alte influente si o sa fie seriozitate.

sper ca avind modele din afara sa iasa ceva beton.pentru membri cotizanti bilete la toate meciurile(nu bisnita cu bilete),organizarea unor deplasari interne si externe la preturi decente si cu un minim confort(in anglia se stia pretul deplasarilor interne de la iceputul campionatului putind sa iti faci un mic buget pentru deplasari),posibilitatea de a achizitiona diferite materiale la preturi promotionale.

asteptam noutati

AmuntBoy17.02.2007 18:34

Trebuie independenta financiara fata de club, dar si o colaborare cu ei ca altfel nu prea merge :)

Punisher717.02.2007 20:25
Trebuie independenta financiara fata de club, dar si o colaborare cu ei ca altfel nu  prea merge :)

bv bv bv bv bv bv :D:D:D ai dreptate

greco18.02.2007 21:42

Din punctul nostru de vedere, colaborarile cu CSA si FC Steaua sunt binevenite atata timp cat nu ne afecteaza deloc independenta exprimarii. Daca la CSA am gasit oameni mai mult decat binevoitori, ramane de vazut care va fi reactia FC.

Punisher718.02.2007 22:47
Din punctul nostru de vedere, colaborarile cu CSA si FC Steaua sunt binevenite atata timp cat nu ne afecteaza deloc independenta exprimarii. Daca la CSA am gasit oameni mai mult decat binevoitori, ramane de vazut care va fi reactia FC.

Ai dreptate dar la CSA sunt altfel de oameni decat la FC.

respect :D:D:D

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelei va face o revista?

eusitu4steaua18.02.2007 22:57

Chiar sunt curios cum se va desfasura activitatea asociatiei...sunt din Bucuresti si chiar mi-ar placea sa ii cunosc pe toti oamenii astia deosebiti care se afla in spatele acestui proiect indraznet!!!

Felicitari inca odata, mult succes...si Doamne ajuta sa iasa asa cum v-ati propus!:)

Si sper din toata inima sa pot sustine si eu acest proiect!

Asteptam formularele de inscriere:D

Sanatate si de toate!

Forza Steaua!!!

greco18.02.2007 23:04
Asociatia Independenta a Suporterilor Stelei va face o revista?

daca totul va merge bine ! dar e plan pe termen un pic mai lung... e greu sa-ti propui asa ceva inca de la inceput.

eusitu4steaua: in afara de membrii obisnuiti cotizanti care vor avea anumite drepturi, oricine are pasiunea, disponibilitatea si inteligenta necesare se va putea implica activ in diverse actiuni.

eusitu4steaua18.02.2007 23:17

Chiar mi-ar placea sa ma pot implica mai mult decat am facut-o pana acum...si cu siguranta odata cu infiintarea asociatiei lucrurile vor sta altfel..cel putin din punctul meu de vedere. Sper totusi sa fie o echipa unita si un colectiv asa cum mi-l imaginez...INTRU-TOTUL STELIST! ;)...si cu siguranta lucrurile vor evolua bine!

Sanatate si de toate!

Punisher719.02.2007 14:51

Daca ai chef de glume,sa stii ca ai gresit site-ul.

Moderatorii

«1234536»