FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS - intrebari si raspunsuri

«15678936»
bodanelu09.03.2007 09:13

@George, pt a putea plati cei de afara, epayment.ro poate fi o solutie. asta daca se poate si pt voi (adica nu am citit ce cer ei, de ce e nevoie etc.)

@saphyrre paypal-ul nu e valabil in Romania. Moneybookers da!

@FanSteaua4Life daca vrei sa te ajut, da`mi un buzz :D

armata_47_vest09.03.2007 09:42

@George Stan , exista vreo persoana de contact cu care as putea sa i-au legatura ???

Sunt mai multe puncte de discutat si am mai multe oferte de sprijin financiar , non-profit !

mail-ul meu este I***@*** (in timpul saptamanii) sau a***@*** ( in week-end) !

Astept un mail de la tine ca sa putem discuta !

cucu709.03.2007 09:42

"Asociatia Independenta a Suporterilor Stelei"

o asociatie fantoma,nimic legal si oficial pur si simplu un mod de a "fura" niste bani de la suporteri.

vb unui admin de pe un site al unei grupari din Peluza Nord, citez< o asociatie nu se face pe internet> asa ca fratilor stati linistiti ca nu e nimic adevarat numai si numai un mod de a fura bani.

cand va aparea un articol in ziare si la TV despre asociatie, firma care o detin impreuna cu un membru marcant al galeriei va sponsoriza lunar aceasta asociatie. repet numai daca este ceva oficial si foarte adevarat.

vreau sa-i cunosc si eu pe ce-i care au infiintat asociatia,se poate :?: :?: :?: :?:

M@rmota09.03.2007 09:50

cand va aparea un articol in ziare si la TV despre asociatie, firma care o detin impreuna cu un membru marcant al galeriei va sponsoriza lunar  aceasta asociatie.

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...erilor+stelisti

Sper sa te multumeasca articolul din ziar...si..sa cotizezi lunar asa cum ai spus! 8)

AmuntBoy09.03.2007 09:55

@ cucu7

din pacate cei cu mesaje pe forum putine , 1 cum ai tu au credibilitate 0

bafta!

George Stan09.03.2007 10:08
o asociatie nu se face pe internet

Foarte corect, tocmai de aceea ne-am pierdut fiecare timp si bani pentru a o inscrie la judecatorie, la administratia fiscala, in registrul asociatiilor si fundatiilor etc. Toate documentele de infiintare le gasesti pe AISS.ro, semnate si stampilate de organele statului.

Folosim internetul pentru a strange membrii, suntem in 2007, asta e situatia.

vreau sa-i cunosc si eu pe ce-i care au infiintat asociatia,se poate

Depinde ce vrei sa vorbim. Daca ai propuneri interesante ce merita o discutie particulara ne putem intalni. Dar cel mai bine este sa faci propunerile aici sa le vada toata lumea. Cred ca realizezi ca ar fi absurd sa ne intalnim personal cu toti care au ceva de intrebat.

Iar daca vrei sa afli cine sunt cei care au infiintat asociatia, numele lor le gasesti in documentele constitutive care se afla pe AISS.ro.

Piece of Mind09.03.2007 10:17
"Asociatia Independenta a Suporterilor Stelei"

o asociatie fantoma,nimic legal si oficial pur si simplu un mod de a "fura" niste bani de la suporteri.

vb unui admin de pe un site al unei grupari din Peluza Nord, citez< o asociatie nu se face pe internet> asa ca fratilor stati linistiti ca nu e nimic adevarat numai si numai un mod de a fura bani.

cand va aparea un articol in ziare si la TV despre asociatie, firma care o detin impreuna cu un membru marcant al galeriei va sponsoriza lunar  aceasta asociatie. repet numai daca este ceva oficial si foarte adevarat.

vreau sa-i cunosc si eu pe ce-i care au infiintat asociatia,se poate  :?:  :?:  :?:  :?:

Mai aveti si alte aberatii de scris, mai provocatorilor???

cucu709.03.2007 10:23
din pacate cei cu mesaje pe forum putine , 1 cum ai tu  au credibilitate 0

bafta!

asta pt ca nu am timp sa stau pe internet,sunt ocupat si cand am putin timp liber intru si eu sa vad ce mai e pe forum.

Mai aveti si alte aberatii de scris, mai provocatorilor???

fiecare are dreptu la opinie,ok?

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...erilor+stelisti

Sper sa te multumeasca articolul din ziar...si..sa cotizezi lunar asa cum ai spus! 8)

ms

o sa discut cu partenerul meu in vederea colaborarii cu asociatia,noi am mai finantat cu bani si la Steaua hochei club.

voi reveni cu amanunte

George Stan09.03.2007 10:31

Ok, asteptam decizia ta. Vezi sa o scrii tot cu nickul asta ;)

armata_47_vest09.03.2007 10:47
@George Stan , exista vreo persoana de contact cu care as putea sa i-au legatura ???

Sunt mai multe puncte de discutat si am mai multe oferte de sprijin financiar , non-profit !

Inca astept un raspuns din partea ta , George , se poate ???

SSK09.03.2007 11:13

@saphyrre si ceilalti suporteri din strainatate

Problema legitimatiei la voi este intr-adevar putin spinoasa. Asta intrucat taxele postale pentru cei care locuiesc in afara Romaniei sunt mult mai mari decat in Romania si, cel mai important, sunt variabile! Adica...platesti o suma pentru unul care sta-n Ungaria, una pentru unul din Spania, una pentru unul din SUA si alta pentru unul din Australia.

Tocmai de aceea noi am recurs la rugamintea cu plicul autoadresat si autotimbrat. Sau cu prietenul din Romania.

Ce am putea face in plus pentru voi, este sa ne interesam la Posta si sa va oferim acelasi "tratament" precum celor din Romania, doar ca la un cost superior. In sensul: taxa de inscriere costa 30 lei pentru cei din afara Europei si 20 de lei pentru cei din Europa (ma rog, doar ca in Euro/USD). Pentru ca expedierea unor plicuri par avion, la diferite distante, costa mult mai mult decat expedierea lor in Romania, sunteti constienti.

Despre modalitatile de plata nu pot sa va spun mare lucru, pentru ca nu cunosc multe. Ne vom mai informa si vom reveni cu detalii.

A47V, o sa primesti in curand un mail de contact.

George Stan09.03.2007 12:07

Inca astept un raspuns din partea ta , George , se poate ???

Ti-a scris un coleg un raspuns, pe mailul tau de serviciu.

armata_47_vest09.03.2007 12:14

Ti-a scris un coleg un raspuns, pe mailul tau de serviciu.

Am primit mail-ul , sper sa colaboram !!!

VilleValo09.03.2007 13:27

Imi cer scuze daca a mai fost pusa aceasta intrebare insa nu am gasit nimic. Care este varsta minima pentru inscriere?

Multumesc anticipat!

Dragoshel09.03.2007 13:29

iti dai seama k 18 ani...trebuie sa fii major.. :roll:

axl2309.03.2007 13:59

si cu vaccin anti-rabic.

SSK09.03.2007 15:38

@villevalo

Da, trebuie sa ai peste 18 ani. Intrucat noi am ales sa facem totul legal, trebuie sa respectam dispozitiile legii. Cotizatia pe care o platesti tu reprezinta, dpdv juridic, un act de dispozitie, pe care nu-l poti incheia singur daca nu ai 18 ani. Cei sub 18 ani ar insemna sa faca totul prin intermediul parintilor sau reprezentantilor lor legali, ceea ce ar complica mult lucrurile.

Asadar, 18 ani impliniti!

forever_STEAUA09.03.2007 16:34

@SSK

Si uite asa "pica" o buna parte din utilizatorii forumului :twisted:

SSK09.03.2007 17:08

S-ar putea. Dar n-avem alta varianta. Oricum, ii asteptam si pe ei.

bodanelu09.03.2007 17:15

sa creasca :D

Dragoshel09.03.2007 17:48

nu o parte cred ca mai mult de jumate din forum...va garantez ca peste jumate din ei au sub 18 ani. :roll:

ciprian200710.03.2007 06:22

Parerea mea este ca ar trebui si ei bagati in seama, ma refer la cei sub 18 ani, de exp. in Canada la echipele de hochei te poti inscrie fara limita de varsta trebuie doar acordul parintelui, si aici s-ar putea cere o copie dupa buletin a parintelui si sa fie si un formular special pt ei in care sa fie trecute datele parintelui si semnatura lui.....

puyol10.03.2007 13:53
@villevalo

Da, trebuie sa ai peste 18 ani. Intrucat noi am ales sa facem totul legal, trebuie sa respectam dispozitiile legii. Cotizatia pe care o platesti tu reprezinta, dpdv juridic, un act de dispozitie, pe care nu-l poti incheia singur daca nu ai 18 ani. Cei sub 18 ani ar insemna sa faca totul prin intermediul parintilor sau reprezentantilor lor legali, ceea ce ar complica mult lucrurile.

Asadar, 18 ani impliniti!

deci mai am de asteptat destul :(

cae indru11.03.2007 03:17

fratilor salut si eu formarea acestei asociatii! acum sa nu va suparati pe mine bag si eu doua intrebari tampite:

1. am printat formularul de inscriere in asociatie numai ca rabla mea nu printeaza color si stema din capul formularului este sublima dar lipseste cu desavarsire! este vreo problema daca trimit formularul asa fara stema asociatiei?

2. membrii asociatiei vor avea prioritate in vreun fel la achizitionarea abonamentelor?

merci

SSK11.03.2007 13:25

@cae_indru

1. Poti sa-l trimiti si asa, desi preferabil ar fi sa-l trimit cu tot cu emblema.

2. Cel putin sezonul acesta (adica in vara), nu.

«15678936»