De ce sa ma inscriu?
Pentru ca:
- vreau sa contribui cu ceva la spectacolul stelist,
- ma pot implica in a crea o imagine mai buna suporterului stelist
- voi gasi o comunitate care imi imparte pasiunea si cu care pot merge in deplasari si nu numai
- am o satisfactie cand vad o tribuna plina de steaguri si pot spune ca am contribuit si eu la acel lucru;
- pot face ceva indepedent de club si nu voi sta sub gandul..astia au facut spectacol pe banii lu Becali
de ce sa paltesc cotizatie?
pentru ca:
- toate proiectele AISS sunt sustinute si din fondurile membrilor;
- in primul an de existenta asociatia a realizat cateva proiecte destul de mari: petrecerea de 60 ani de stelistm, o mare de steaguri, deplasare la praga cu reduceri pentru membrii;
- impreuna putem face mai multe.
ce face AISS pentru mine?
- toate proiectele sunt semnate de comunitatea AISS si nu de un numar de persoane care se implica fizic in realizarea acestor proiecte (poti fi mandru ca ai ajutat la realizarea unui proiect);
- ofera diverse avantaje membrilor (cumpare de bilete la diverse meciuri, organizare de deplasari);
- ofera transparenta atat fondurilor cat si proiectelor, membrii putand interveni cu idei.
ce pot face eu pentru AISS in afara sa dau bani
- exista o structura interna pe departamente. In functie de competentele membrului acesta se poate integra intr-unul din departamentele existente ajutand astfel la indeplinirea sarcinilor proiectelor;
cati membri are AISS?
In AISS, in prezent, sunt inscrisi 157 de membrii
Ce se intampla cu banii mei?
Acest lucru se poate vedea in extrasele de conturi.
Pe scurt banii sunt investiti in demararea si finalizarea proiectelor asociatiei.
Care sunt scopurile asociatiei?
aici o sa citez din site-ul AISS.ro
In primul rand, sa ne aparam interesele si sa ne promovam imaginea de suporteri stelisti. Avand in vedere ca din punct de vedere sentimental - dar si financiar ! - suporterii sunt un bun al clubului, putem spune ca eforturile noastre se vor indrepta in cele din urma tot catre Steaua. Caci ce poate aduce clubului nostru un raspuns coerent, ferm si independent al suporterilor daca nu o mai buna imagine in societate si presa, alaturi de un interes crescut al sponsorilor ? In numele suporterilor nu trebuie sa vorbeasca altcineva decat suporterii, singurii care raman mereu alaturi de club, iar suporterii Stelei au multe de spus, si mai multe de facut.
Cel mai important plan pe termen lung reprezinta identificarea si promovarea valorilor perene Steliste.
M@rmota