FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS - intrebari si raspunsuri

«1212223242536»
MALDINI_STEAUA29.04.2008 09:58
De ce sa ma inscriu?

Pentru ca:

- vreau sa contribui cu ceva la spectacolul stelist,

- ma pot implica in a crea o imagine mai buna suporterului stelist

- voi gasi o comunitate care imi imparte pasiunea si cu care pot merge in deplasari si nu numai

- am o satisfactie cand vad o tribuna plina de steaguri si pot spune ca am contribuit si eu la acel lucru;

- pot face ceva indepedent de club si nu voi sta sub gandul..astia au facut spectacol pe banii lu Becali

de ce sa paltesc cotizatie?

pentru ca:

- toate proiectele AISS sunt sustinute si din fondurile membrilor;

- in primul an de existenta asociatia a realizat cateva proiecte destul de mari: petrecerea de 60 ani de stelistm, o mare de steaguri, deplasare la praga cu reduceri pentru membrii;

- impreuna putem face mai multe.

ce face AISS pentru mine?

- toate proiectele sunt semnate de comunitatea AISS si nu de un numar de persoane care se implica fizic in realizarea acestor proiecte (poti fi mandru ca ai ajutat la realizarea unui proiect);

- ofera diverse avantaje membrilor (cumpare de bilete la diverse meciuri, organizare de deplasari);

- ofera transparenta atat fondurilor cat si proiectelor, membrii putand interveni cu idei.

ce pot face eu pentru AISS in afara sa dau bani

- exista o structura interna pe departamente. In functie de competentele membrului acesta se poate integra intr-unul din departamentele existente ajutand astfel la indeplinirea sarcinilor proiectelor;

cati membri are AISS?

In AISS, in prezent, sunt inscrisi 157 de membrii

Ce se intampla cu banii mei?

Acest lucru se poate vedea in extrasele de conturi.

Pe scurt banii sunt investiti in demararea si finalizarea proiectelor asociatiei.

Care sunt scopurile asociatiei?

aici o sa citez din site-ul AISS.ro

In primul rand, sa ne aparam interesele si sa ne promovam imaginea de suporteri stelisti. Avand in vedere ca din punct de vedere sentimental - dar si financiar ! - suporterii sunt un bun al clubului, putem spune ca eforturile noastre se vor indrepta in cele din urma tot catre Steaua. Caci ce poate aduce clubului nostru un raspuns coerent, ferm si independent al suporterilor daca nu o mai buna imagine in societate si presa, alaturi de un interes crescut al sponsorilor ? In numele suporterilor nu trebuie sa vorbeasca altcineva decat suporterii, singurii care raman mereu alaturi de club, iar suporterii Stelei au multe de spus, si mai multe de facut.

Cel mai important plan pe termen lung reprezinta identificarea si promovarea valorilor perene Steliste.

M@rmota

.Ax3L.03.05.2008 20:27

daca ma inscriu in asociatie ma lasa cu teava de 3m pe stadion sa nu mai ma rog de tov din brigazi sa mio bage atat vreau sa stiu daca ma lasa acu ma inscriu:d

axl03.05.2008 20:28

Nu cred.

andyro03.05.2008 20:55

AISS nu are nici o legatura cu marimea tevii tale si unde poti intra cu ea, ca sa zic asa.

dragos_ghinea05.05.2008 17:03

daca stiti cand ajungeti si la Turnu Severin, va rog sa imi spuneti si mie, ca ma intereseaza foarte mult si Severinul este un oras, care desi e in oltenia, mai mult de jumate este ros-albastru...

va rog sa imi raspundeti!!!

Bafta!

Marius05.05.2008 17:15

Dragos

Inca nu este stabilit urmatorul oras in ca va ajunge AISS. Poti sa fii sigur ca atunci cand se va hotari urmatoarea "tinta" a AISS, aceasta va fi anuntata atat pe fcsteaua.ro cat si pe www.AISS.ro.

Faptul ca inca nu am ajuns in Turnu Severin nu te impiedica sa te inscrii in AISS, astfel ca la o eventuala intalnire a asociatiei cu simpatizantii din orasul tau, tu sa fii gazda din partea noastra ;)

dragos_ghinea16.05.2008 17:55

ms mult. o sa ma inscriu in urmatoarele zile.

si as avea o intrebare: AISS este asociatia tuturor suporterilor stelisti, dar ce legaturi au ei cu ultrasii? am vazut ca la meciul cu Dinamo din Ghencea din sezonul asta au facut o coregrafie cu multe steaguri la tribuna, dar in rest se pot considera si ultrasi sau non-ultrasi...???

si daca au legaturi cu factiunile din peluze ...

ms mult..

BAFTA!!! ;)

Marius16.05.2008 18:05

dragos,

AISS este asociatia tuturor suporterilor stelisti. Intr-adevar, printre noi sunt si membri care fac parte si din brigazile din peluze. Asta nu inseamna ca AISS este o organizatie a "ultrasilor". Noi reprezentam suporteri ai Stelei din toate categoriile sociale, din orice colt al tarii si chiar din strainatate. In AISS este binevenit orice stelist.

dragos_ghinea16.05.2008 19:45

da, dar ceva colaborari cu ei la coregrafii de exemplu, sau deplasari...

in fine vroiam sa stiu asta doar asa pentru mine :D va urez multa bafta

Marius16.05.2008 20:07

AISS a realizat "O mare de steaguri" la derbyul cu Dinamo, cum bine ai observat. De asemenea a organizat si deplasarea la Praga, pentru meciul din grupele UCL, Slavia - Steaua, membri AISS beneficiend de o reducere la pretul de transport. Colaborare intre AISS si peluze exista, asociatia finantand chiar o parte din coregrafii, printre care si cea de la Praga.

SSK18.05.2008 10:57

Precum si ultima coregrafie din Groapa, intr-o mare masura. AISS sprijina eforturile peluzelor in meciurile cu miza, pentru ca si noi ne dorim ca suporterii sa ofere o atmosfera de vis la astfel de meciuri.

punkboy27.05.2008 16:42

Vrem Filiala AISS CONSTANTA :))))

andyro27.05.2008 17:55
Vrem Filiala AISS CONSTANTA :))))

Este in programul echipei de recrutare, cel mai probabil in iulie-august se va ajunge si la Constanta.

AlcaponneAISS27.05.2008 19:18

Vrem Filiala Brailaaaaaaaaaa:)) + BANNER:))

karas_ultras16.06.2008 12:51

Am fost la Romania-Italia! Pe scurt, meci frumos, atmosfera senzationala, bere si carnati excelenti...

Ce m-a surprins a fost ca in sectorul meu si in cel din stanga mea, am recunoscut TOTI liderii pch care dadeau tonul scandarilor!!! Mai mult, au lasat jos tricourile galbene ale nationalei si au ramas cu cele negre pe spatele carora scrie "suntem unici"...

Mi s-a cam taiat de cantat "la comanda" unora ca mihnea si o perioada am fost mut, ca sa zic asa...

"Noroc" cu accidentarea Capitanului din min 20, cand toata peluza a scandat superb, ca pe Ghencea, numele lui Mirel Radoi. Inutil sa completez ca stelistii era clar ca domina numeric peluza.

Si acum sa vin la subiect...

A existat vreo actiune similara a peluzelor steliste, a AISS, a vreunui fan club Steaua, de a organiza o deplasare la EURO? Exista vreun "creier limpede", un manager care sa gestioneze fondurile in scopul promovarii imaginii suporterilor Steaua?... Facem si noi niste chestii "destepte", colaboram cu vreun publicitar, cu un PR-ist, cu d-astia de fac muzica si versuri, oameni care se pricep la chestii de-astea, care pot avea idei de sloganuri, cantece etc

Intr-un cuvant, de astia 2%, NE ORGANIZAM si noi in vreun fel?...

andyro16.06.2008 14:05

Salut,

Situatia nu e asa simpla. PCHul a facut deplasarea organizat, cu bilete primite intr-un anumit fel si cu transportul platit intr-un anumit fel (daca vrei detalii ti le dau pe privat), posibilitati pe care noi nu le avem (inca).

Unele brigazi de la noi au fost/sunt la euro (eu stiu doar de Vacarm si Triada, e posibil sa fie si altele). AISS nu a organizat o deplasare deoarece era aproape imposibil sa gasesti 100 de bilete (sa zicem). Chiar daca le-am fi gasit, se mai adauga transport, cazare... se ajungea la niste costuri destul de semnificative.

Ce vom incerca sa facem va fi apropo de meciurile Stelei din preliminarii (si de ce nu, grupe), dar mai este mult timp pana atunci si vom vedea la momentul potrivit. De altfel, despre proiectele viitoare putem discuta pe topicul dedicat de pe sectiunea privata la care, fiind membru AISS, ai acces. Atat cei 2% (care vor intra in contul AISS abia spre sfarsitul anului), cat si restul fondurilor, vor fi folositi pentru acele proiecte. Ca un scurt exemplu, organizarea evenimentului cu ocazia a 61 de ani a costat o suma semnificativa (inchiriere sala, brosuri, premii, diplome, transport invitati, etc).

Cat despre tarania cu tricourile, prefer sa nu o comentez.

karas_ultras16.06.2008 16:01
Situatia nu e asa simpla. PCHul a facut deplasarea organizat, cu bilete primite intr-un anumit fel si cu transportul platit intr-un anumit fel (daca vrei detalii ti le dau pe privat), posibilitati pe care noi nu le avem (inca).

Da, vreau!... M-a scos din sarite situatia si nu inteleg de ce pentru noi e mai greu! Nu era neaparat necesar sa plece 100. Puteam lua 10 bilete, se organiza un concurs ( sau licitatie, chiar ) intre membri si 10 bucati asociati la AISS faceau deplasarea la eveniment.

andyro16.06.2008 20:45

Sincer, nu inteleg foarte exact care e propunerea ta - dar ca idee, biletele, din cate stiu eu, s-au dat prin tragere la sorti - deci nu a luat oricine oricate a vrut, pe langa niste conditii destul de stricte privind instrainarea biletelor. Crede-ma ca daca se dadeau asa erau mult mai mult de 10 bilete luate.

http://www.FRF.ro/stiri/5/bilete-turneu-final-euro-2008.htm

ultrash01.07.2008 15:29

Salut! Eu si inca 2-3 prieteni avem intentia de a ne inscrie in AISS atrasi fiind de toate realizarile si obiectivele acestei asociatii a suporterilor. Nu suntem din Bucuresti insa venim constant la meciurile din Ghencea. Am o nelamurire cu privire la bilete. Membrilor AISS din provincie li se rezerva biletele la meciuri in caz ca ei nu pot ajunge sa le cumpere?In calitate de membru AISS pot participa la intruniri,pot veni cu idei? M-a incantat enorm ideea ca AISS sa infiinteze un post de radio al suporterilor stelisti,fie el si online. Membrii AISS primesc o legitimatie si tricou? Am vazut unii membrii cu niste tricouri albastre foarte tari cu SEMPER SUPERIORES pe spate.

Multumesc.

carminastan01.07.2008 15:37

In privinta biletelor nu exista notiunea de rezervare (cel putin deocamdata), dar pe cat posibil am incercat sa mergem cate unii din noi sa luam mai multe.

Dupa inscriere vei primi legitimatia in aproximativ o luna de zile care atesta calitatea ta de membru, iar tricourile au fost confectionate pentru membri si pot fi achizionate contracost. Nu este obligatorie achizitionarea lor.

Bineinteles ca in calitate de membru poti participa la discutii si poti veni cu propuneri, te poti implica activ in activitatile desfasurate. Orice propunere este discutata si se se ia o decizie in privinta ei. Daca mai ai si alte nelamuriri suntem aici pentru a-ti raspunde si te asteptam in randul nostru.

puyol01.07.2008 18:01

si veti avea acces la sectiunea privata a forumului fcsteaua.ro dedicata exclusiv membrilor AISS... daca nu stati in Bucuresti,cam acolo va puteti expune cel mai usor ideile si propunerile. Si sa nu uitati sa parcurgeti cu atentie toti pasii necesari inscrierii, pt a facilita treburile :P

punkboy03.08.2008 15:36

pai cand o sa ajunga AISS la Constanta ca sa stiu si yo din timp ???dc nu veniti cand joaca pe 13-09-2008 la meciul dintre Farul-Steaua?

Marius03.08.2008 15:39

Intalnirile organizate de AISS cu suporterii Stelei din tara vor fi anuntate pe site in momentul in care vor fi certe. Deocamdata nu este fixata o data pentru o intalnire AISS cu suporterii constanteni, insa meciul cu Farul poate fi o ocazie. In orice caz, ramai pe site si vei fi informat despre urmatoarele actiuni AISS.

AmuntBoy04.08.2008 22:15

cum pot sa aflu si eu din ce luna nu mai am platit

sau pana cand mai am platit cotizatia

Am pierdut vechea adresa de mail, acum am v***@***

si nici baietii pe YM nu-i mai am din conducere :(

Dragoshel05.08.2008 06:46

pui AICI adresa de mail. Iar daca vechea adresa ai pierdut-o, vorbeste cu cineva sa o schimbe.

«1212223242536»