De acord cu Dragoshel, cu o mica precizare.
Taxa de inscriere este de 15 ron, adica de 150 mii lei vechi.
De acord cu Dragoshel, cu o mica precizare.
Taxa de inscriere este de 15 ron, adica de 150 mii lei vechi.
Sigur ![]()
probabil s-a mai postat si discutat insa (din pacate) nu prea am timp sa rasfoiesc forumul. Intentionez sa-mi "donez" cel 2% din impozitul pe salariu asociatiei voastre fara sa devin membru neaparat pentru ca nu ar prea avea rost fiind din provincie.Cum se poate?
probabil s-a mai postat si discutat insa (din pacate) nu prea am timp sa rasfoiesc forumul. Intentionez sa-mi "donez" cel 2% din impozitul pe salariu asociatiei voastre fara sa devin membru neaparat pentru ca nu ar prea avea rost fiind din provincie.Cum se poate?
In curand o sa apara toate datele (cu explicatiile aferente) despre campania "2%".
@souljah
De ce nu ar avea rost daca esti din provincie? Multi membri AISS sunt din provincie! :wink:
Am si eu o intrebare, imi cer scuze daca s-a mai discutat dar nu am apucat sa citesc tot acest topic imens.
Exista posibilitatea ca in viitor sa se poata plati direct de pe net? Ma refer sa va faceti un cont de paypal, de exemplu, si sa viram banii direct acolo.
din cate stiu eu se poate plati prin moneybookers
Am incercat sa gasesc pe forum daca s'a mai pus aceasta intrebare dar nu am gasit
in caz ca a mai raspuns cineva, scuze...
In mare parte sunt lamurit cu pasii care trebuiesc urmati pentru a devenii membru al AISS daca nu esti in Romania. O singura intrebare am.. daca plata (cotizatia lunara) se poate face si pe o perioada mai lunga ... de exemplu 1 an ... 12 luni ..48 $ de ex... Multumesc
@Zerg
Da, se poate face pe orice perioada doresti.
Salut Stelisti!!!!
Bah ce putem face impotriva GSP-ului.....????? ca pe Stelisti .ro pateaza rau de tot emblema noastra....lasa toti ungurii sa isi dea cu parerea si injura Steaua....iar astia de la GSP...numai stiiri Anti Steaua.....
Se baga cineva la un Protest sau o cale prin care sa nu ramanem indiferenti la ce ne fac ziarisiti...din imaginea CLubului nostru!!!
AISS organizeaza deplasari sau macar sa puna in legatura membri care nu sunt in brigazi si vor sa mearga,sa gaseasca transport,sa faciliteze procurarea de bilete "reciproce" etc etc?
AISS organizeaza deplasari sau macar sa puna in legatura membri care nu sunt in brigazi si vor sa mearga,sa gaseasca transport,sa faciliteze procurarea de bilete "reciproce" etc etc?
Dragos
De obicei AISS-ul organizeaza asemenea deplasari DOAR pentru membrii inscrisi in asociatie.
DragosDe obicei AISS-ul organizeaza asemenea deplasari DOAR pentru membrii inscrisi in asociatie.
cred ca am sa ma inscriu..pentru sezonul viitor.. ![]()
Dragos, inscrierea in AISS nu se face "pentru un sezon". La fel de bine, pe langa deplasari la meciurile Stelei, ca membru AISS poti lua parte si la celelalte evenimente organizate de asociatie.
am si eu o intrebare ca sunt umpic mai tare de cap deci daca ma inscriu in asociatie dau 15ron apoi platesc pe fiecare luna 10ron, sau pot sa dau spre ex 60ron pentru 6 luni ca sa nu dau pe fiecare luna
da, poti da si 120 ron pentru un an de zile, nu trebuie sa mergi in fiecare luna la banca.
am si eu o intrebare ca sunt umpic mai tare de cap deci daca ma inscriu in asociatie dau 15ron apoi platesc pe fiecare luna 10ron, sau pot sa dau spre ex 60ron pentru 6 luni ca sa nu dau pe fiecare luna
Da Ax3l poti plati in avans pe cate luni vrei .
Daca citeai putin mai sus ai fi vazut ca asta se tot discuta
@fane casieru am si zis ca sunt mai tare de cap
)
inca o intrebare daca ma inscriu in AISS ori sa ma lase in sfarsit sa intru cu steagu pe stadion pentru ca am teava de 3,5m si nu ma lasa sa intru niciodata
OK... Sa vad daca am inteles. O explicatie simpla pentru toti cei care doresc sa se inscrie:
Pasul 1:
Dau click aici: http://www.fcsteaua.ro/index/section/AISS-form .
Completez cu atentie toate campurile cu actul de identitate in mana. Da-i click pe \"Gata\". Imediat se va genera un formular tip pdf, cu toate datele completate .
Pasul 2:
Tragi la imprimanta respectivul formular pdf. Singurul lucru care mai lipseste e sa il semnezi. Pasul urmator e sa-l trimiti impreuna cu o copie dupa buletin la adresa AISS: OP 80, CP 47, Bucuresti.
Pasul 3:
Asteptarea... Astepti ca niste baieti constiinciosi sa-ti verifice datele trimise. Stai cu ochii pe yahoo-mail pana vine un e-mail cu insgina AISS. Il citesti cu atentie si treci la pasul urmator.
Pasul 4:
Excursia la banca... Evident cu un pix, buletinul si 15 RON in buzunar, la o sucursala BRD. Completezi un formular de depunere simpatic:
- IBAN: RO89BRDE410SV85158214100 (pentru RON)
- completezi CNP-ul, Seria, nume/prenume, tot tacamul...
- la scopul platii specifici: \"taxa de inscriere\"
Pasul 5:
Astepti o noua confirmare. Cea prin care devii membru oficial al AISS. Legitimatia de membru iti este trimisa la adresa specificata de tine in formularul de inscriere.
La inceputul lunii urmatoare mergi din nou la banca si iti platesti cotizatia de 10 RON.
Poti proceda ca si mine si completezi in formularul simpatic suma de 120 de RON.
Imi scapa ceva?
nu-ti scapa nimic. Insa, ca sa fie procedura mai simpla copia dupa buletin si cererea de inscriere semnata se pot trimite si pe fax la nr. 031 816 86 16.
Si fara a astepta confirmarile respective pe e-mail, se pot plati, in aceeasi zi, pe acelasi ordin de depunere numerar, atat taxa de inscriere de 15 RON cat si cotizatia/cotizatiile de 10 RON pe luna.
Procedura pe care ai expus-o tu este corecta, dar este mai complicata.
Atunci e perfect!
beneficiez de ceva dak ma inscriu in aceasta asociatie???
Poti vizita www.AISS.ro pentru mai multe informatii
Asociatia a fost infiintata ca sa sprijine suporterii stelisti de pretutindeni si sa promoveze imaginea noastra. Si vorbim aici nu numai de suporterii echipei de fotbal Steaua, ci si de suporterii echipei de handbal, hochei samd.
Toti cei care s-au inscris au facut-o ca sa ajute nicidecum ca sa obtina niste beneficii personale. Pot insa sa spun ca in anumite situatii membrii cotizanti au avut prioritate.
Urmaresti sa obtii un anume beneficiu, sau este o intrebare retorica?
Daca doresti sa afli mai multe informatii, nu ezita sa vizitezi si pe www.AISS.ro