FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS - intrebari si raspunsuri

«1181920212236»
Joint01.12.2007 18:22

Scuze, abia acum am vrificat. Multumesc pentru raspuns.

Cotizatia cand trebuie platita?

fane_casieru'01.12.2007 18:32

@joint

Incepand de luna viitoare sau poti plati si in avans.

sile-jardel07.12.2007 20:04

am trimis formularul de inscriere odata cu taxa de inscriere joia trecuta si n-am primit nici un email.dupa cit timp primesc ceva?au trecut 8 zile deja

M@rmota07.12.2007 22:29

Plicul tau nu a ajuns inca, totul depinde de cum se misca posta romana. Saptamana viitoare trebuie sa ajunga sigur daca spui ca au trecut deja 8 zile.

Radeni_Stelistul15.12.2007 17:50

Am si eu o intrebare...eu sunt din bacau nu am nici un prieten stelist cu adevarat recent mi-am facaut legitimatie la un club de aici din bacau dedicat Stelei dar nu stiu daca are vreo treaba cu AISS...daca nu are atunci cum pot sa ma legitimez la AISS...este vreun sediu prin bacau sau vreun orash de intalnire...stelistii sunt ca fratii mei..sufar cand vad stelisti batutzi pe la TV...tare as vrea sa fim totzi stelisti intr-o singura familie AISS,ultras..sau sub orice denumire da sa fim totzi uniti..

MIREL6RADOI17.12.2007 12:00

Intrebare:la protestul impotriva legii lui mitica & pentru suporterii dinamovisti(incidentele din bulgaria)au participat si membrii AISS?!

stelistub17.12.2007 13:55

Cotizatia lunara se face tot la BRD?

Azzido17.12.2007 14:09
Intrebare:la protestul impotriva legii lui mitica & pentru suporterii dinamovisti(incidentele din bulgaria)au participat si membrii AISS?!

La protestul impotriva legii Mitica am participat, la celalalt nu stiu sigur.

http://www.fcsteaua.ro/video/#935

Cotizatia lunara se face tot la BRD?

da, se plateste la BRD

SSK18.12.2007 08:20

De fapt, e impropriu spus. La data protestului pentru incidentele din Bulgaria, AISS nu exista, deci nu se poate spune ca au participat membri AISS.

Faptul ca au participat si oameni care, ULTERIOR, au devenit membri AISS este o pura intamplare.

MIREL6RADOI18.12.2007 12:03
La protestul impotriva legii Mitica am participat, la celalalt nu stiu sigur.

http://www.fcsteaua.ro/video/#935

da, se plateste la BRD

Aha...la mitinguri vs mitica,ne strangem(AISS)cand e vorba sa facem ceva sa scapam de cioban( ex:o manifestatie)..suntem sublimi, :steag_steaua_ro: se pare ca "independenta" e doar in titlu:D

andyro18.12.2007 13:45

Salut,

In principiu, sunt 2 probleme diferite. La mitingul impotriva legii Mitica s-a pus accentul pe reprezentativitate ("au fost prezenti reprezentantii tuturor galeriilor din tara") si mai putin pe numar; de altfel, daca imparti numarul de suporteri prezenti (~1000) la numarul de galerii prezente, ajungi la o medie de <100 oameni din fiecare galerie.

La un miting impotriva lui Becali accentul s-ar pune pe cantitate, ori 100 de suporteri ar insemna extrem de putin. Incercarile de mobilizare aici pe site (de intrare in AISS, articolul lui Ovidiu inaintea meciului cu Farul, etc) ne-au demonstrat (din pacate) ca stelistii sunt multi in teorie si putini cand vine vorba de a face un efort pentru echipa. Ori in cazul in care am fi prezenti doar 50-100 de oameni la un astfel de miting, ar face mai mult rau decat bine, adica practic i-ar demonstra lui Becali teoria "o mana de huligani care ma contesta".

Astfel ca, pana in momentul in care suntem siguri ca vom fi capabili sa ducem o astfel de actiune la bun sfarsit si cu rezultatele pe care le dorim cu totii, nu are rost sa facem un miting doar pentru a zice ca am facut un miting.

De altfel, cat de oportun e un miting si/sau alte forme de protest sunt cateva din subiectele care s-au discutat atat la intalniri, cat si pe forumul AISS. As prefera sa nu detaliez aici - exista un motiv bine determinat pentru care forumul respectiv are accesul restrictionat. Daca intr-adevar vrei sa faci ceva, te asteptam alaturi de noi.

Later Edit - Referitor la "independenta" AISS, mi se pare doar o remarca rau-voitoare. Daca ai ceva concret de acuzat (exceptand ce ti-am spus mai sus), te rog sa o faci, daca nu, am sa te rog (in aceeasi nota) sa te abtii de la acuzatii gratuite impotriva unor oameni care isi consuma timpul si banii pentru Steaua mai mult decat o faci, probabil, tu.

MIREL6RADOI18.12.2007 14:40
Salut,

In principiu, sunt 2 probleme diferite. La mitingul impotriva legii Mitica s-a pus accentul pe reprezentativitate ("au fost prezenti reprezentantii tuturor galeriilor din tara") si mai putin pe numar; de altfel, daca imparti numarul de suporteri prezenti (~1000) la numarul de galerii prezente, ajungi la o medie de <100 oameni din fiecare galerie.

La un miting impotriva lui Becali accentul s-ar pune pe cantitate, ori 100 de suporteri ar insemna extrem de putin. Incercarile de mobilizare aici pe site (de intrare in AISS, articolul lui Ovidiu inaintea meciului cu Farul, etc) ne-au demonstrat (din pacate) ca stelistii sunt multi in teorie si putini cand vine vorba de a face un efort pentru echipa. Ori in cazul in care am fi prezenti doar 50-100 de oameni la un astfel de miting, ar face mai mult rau decat bine, adica practic i-ar demonstra lui Becali teoria "o mana de huligani care ma contesta".

Astfel ca, pana in momentul in care suntem siguri ca vom fi capabili sa ducem o astfel de actiune la bun sfarsit si cu rezultatele pe care le dorim cu totii, nu are rost sa facem un miting doar pentru a zice ca am facut un miting.

De altfel, cat de oportun e un miting si/sau alte forme de protest sunt cateva din subiectele care s-au discutat atat la intalniri, cat si pe forumul AISS. As prefera sa nu detaliez aici - exista un motiv bine determinat pentru care forumul respectiv are accesul restrictionat. Daca intr-adevar vrei sa faci ceva, te asteptam alaturi de noi.

Later Edit - Referitor la "independenta" AISS, mi se pare doar o remarca rau-voitoare. Daca ai ceva concret de acuzat (exceptand ce ti-am spus mai sus), te rog sa o faci, daca nu, am sa te rog (in aceeasi nota) sa te abtii de la acuzatii gratuite impotriva unor oameni care isi consuma timpul si banii pentru Steaua mai mult decat o faci, probabil, tu.

Bine zis "probabil"...revenind la subiectul:ciobanul.O manifestatie anti-cioban,ar strange mai mult de 100 de "huligani".Bineinteles,aceasta manifestatie ar trebui organizata temeinic. Poti fi sigur ca, la o astfel de manifestatie ar veni nu doar stelisti,ci si persoane care s-au saturat de cioban...de asemenea, prin metode simple, se poate promova o astfel de manifestatie.

Cam atat pentru moment.:)

c.ronaldo1718.12.2007 18:05

Nu va exista nici o manifestare anti-cioban in veci pururi. Luati`va gandul de la asta. Nu`l va calca nimeni cu masina pe strada, nu`l va impusca nimeni cu vreo luneta. Toate sunt simple vorbe aruncate aiurea pe net.. Se vorbeste in fiecare zi ca "cum ar fi daca s`ar strange nu stiu cati pustani de 17, 18, 25 de ani", "cum ar fi daca ar aluneca pe gheata si`ar muri ciobanu`" samd.

Din pacate Steaua este unul din cele mai populare brenduri din Romania si se poate face o publicitate enorma pe spatele acestui club. Chiar daca e idiot si prost, nu cred ca ciobanul va lasa Steaua, nici chiar pentru `nspe mii de bilioane de milioane.

Suntem blestemati sa`l suportam in continuare.. asta e. Singura solutie este sa asteptam sa moara naibii odata de batranete si sa vina altu mai breaz ca el.

Si de`acum, traditionalul: **** Becali!

Toma Necredinciosul23.12.2007 15:40

Nu am stiut Unde sa Postez Exact ...sunt Membru Nou pe Forum....Sunt Un Suporter Inrait as SPune cu Steaua ,Ba chair am 2 tatoo cu Steaua .

Dar Nelamurirea mea este ...ca as Dori sa aflu mai multe Detalii despre Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti :steagcruce:

As vrea sa fiu lamurit despre ceea ce se intampla aici ,pentru ca am vazut cateva certuri Pe forum si poate asta i singurul Motiv care as vrea sa stiu ce se intampla cu aceasta asociatie si care este scopul ei.

steagro

john_8623.12.2007 15:49

pentru mai multe detalii intra pe www.AISS.ro, citeste statutul, vezi proiectele realizate pana acum etc, si o sa intelegi cu ce se ocupa asociatia.

fane_casieru'23.12.2007 20:42
stelistub25.12.2007 17:18

Esti membru sau vrei sa fii???

cristy.steaua2130.12.2007 09:30

Dak esti membru AISS beneficiezi de ceva?

Raspundetimi PE MESS: cristy21steaua,cristy_dica10

andyro30.12.2007 11:45
Dak esti membru AISS beneficiezi de ceva?

Raspundetimi PE MESS: cristy21steaua,cristy_dica10

Salut Cristi,

Un prim pas ar fi sa citesti cam tot ce s-a discutat despre AISS pe acest topic. Vei gasi raspunsuri detaliate la intrebarea ta chiar in primele pagini.

cristy.steaua2130.12.2007 20:58
fular-campionii
-jon-23.01.2008 15:31
Salut Cristi,

Un prim pas ar fi sa citesti cam tot ce s-a discutat despre AISS pe acest topic. Vei gasi raspunsuri detaliate la intrebarea ta chiar in primele pagini.

Ca nu primesc acelasi raspuns, chiar in momentul asta nu pot sa citesc tot topicul. Stiu ca la infiintarea organizatiei era anul trecut pe site si un "pdf", cu ceva probleme insa, care viza acei 2% care se pot vira unui ONG. Exista aceasta initiativa si anul acesta? Daca da, de ce nu se popularizeaza mai mult? De la mine s-ar aduna o suma frumusica :P

carminastan23.01.2008 15:54

Da, exista si daca esti dispus sa ajuti asociatia esti binevenit.

http://www.AISS.ro/index.php?option=com_co...8&Itemid=47

O sa incercam sa aducem articolul mai in fata cat de curand.

BandiT24.01.2008 05:55

eu am alta intrebare:

daca anul trecut am redirectionat acel impozit catre AISS , e valabil si pentru. anul asta?

sau trebuie sa completez inca o data acel forumular?

carminastan24.01.2008 08:37

Da, se completeaza in fiecare an. Asta e legea romaneasca. Traiasca birocratia!!

BandiT24.01.2008 20:01

cand se completeaza?

prin luna mai?!!? parca..

in conturi se vede ceea ce s-a redirectionat anul trecut, sau inca nu au ajuns banii?

«1181920212236»