FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS - intrebari si raspunsuri

«1171819202136»
fane_casieru27.08.2007 16:12
Acum mai ramane sa trimit banii :)

Hai mai repede cu banii aia ... :biggrin: :biggrin:

Later Edit: Am ramas fara bani de bere :biggrin: :biggrin: :biggrin:

MALDINI_STEAUA27.08.2007 18:40

Maine i trimit . berea o bei seara dupa ce sparge Borcea televizoru :))

P.S : ce ma enerveaza faza asta : eu scriu "P"orcea si apare Borcea .. pfffffffffffffff

PavelAndrei27.08.2007 21:39

daca am inteles eu bine trebuie neaparat sa asptept pana fac 18 ani pentru a ma inscrie in asociatzie?

SSK27.08.2007 22:30

Da, ai inteles bine.

Mardok29.08.2007 18:53

as dori sa stiu daca se organizeaza deplasari ... eu sunt din sibiu si de multe ori mie cumva sa plec sg ... daca mai sunt suporteri din preajma sau daca se organizeaza intalniri la deplasari a Stelei prin imprejurimi .. Cluj, Timisoara, oriunde .. as dori sa stiu si eu ... sau macar puncte de intalnire in orasele in care au loc meciurile :) multumesc

frunji31.08.2007 10:05

Cati membri sunt acum inscrisi in AISS? Eu am decat 15 ani ........... :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2:

MALDINI_STEAUA31.08.2007 17:50

Banii au fost depusi.

Dovada : http://img174.imageshack.us/my.php?image=aissuk1.jpg

Taxa de inscriere este 15 RON iar cei 10 RON presupun ca sunt taxa pentru o luna nu ( septembrie )? Sa-mi raspunda cineva va rog.

Si inca o intrebare : cand voi fi membru AISS cu "acte in regula" ? :rolleyes:

fularsteau2 fularsteaua2 fularsteau2

ro_steaua18.09.2007 22:52

re all

am si eu o intrebare pentru conducerea si membrii AISS:

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti poate cumpara actiuni la FC Steaua? bineinteles cu ajutorul fanilor&membrilor se poate sau nu,in afara am auzit ca se poate.

fularsteau2

respect George stan

bodanelu21.09.2007 07:14

ro_Steaua... si de unde actiuni?

MALDINI_STEAUA21.09.2007 13:33

berbecali nu ar da nici 0,000000000001 :)

fcs06.10.2007 15:14

Gata, de luna viitoare se baga si frate-meu... L-am convins in sfarsit. Imi poate spune cineva (pe privat daca e cumva secret ) cati membri sunt pana acum?

Azzido07.10.2007 13:30

Nu este un secret.

Sunt cam putini dar sunt buni.

Cifra exacta: 104

septi_eu17.11.2007 10:35

Daca a mai fost pusa intrebarea, va rog sa imi aratati unde este si sa ma scuzati.... unde este afisat ce s-a facut cu banii din AISS? Am vazut extras pana pe 12 sept si altul pana pe 24 sept si era o diferenta de aproximativ 6000 de lei.

SSK17.11.2007 10:51

Mai, nu inteleg exact la ce te referi. Daca descarci toate fisierele pdf cu extrasele de cont, o sa vezi ca nu exista astfel de "goluri" in inregistrari. Fisierele "extras de cont.pdf" cu numerele de la 43 la 45 acopera perioada 29 august - 17 septembrie, fara niciun fel de intrerupere. Verifica mai atent ;)

septi_eu18.11.2007 13:57

Da, intr-adevar sunt toate acolo, doar ca sunt denumite aleator si nu m-am uitat la numarul extrasului. Si totusi intrebarea ramane, unde sunt afisate sumele care s-au cheltuit si pe ce? am vazut ca s-au facut extrase, dar nu scrie doar numele si suma. Mersi.

SSK18.11.2007 17:07

Nu te supara, dar cat de explicite vrei sa fie inscrierile acelea? In general, ele contin o descriere succinta a operatiunii. Spre exemplu: plata contract Dacos (care s-a facut pentru deplasarea la Praga). Cam cate detalii ai vrea despre operatiunea asta? Un numar de chitanta? De factura fiscala?

Nu intreb ironic, pur si simplu nu inteleg ce fel de raspunsuri cauti. Prima oara ai zis ca nu sunt trecute anumite retrageri de numerar. Acum ca nu scrie exact despre ce e vorba.

septi_eu19.11.2007 13:08

:) scuza-ma daca am deranjat print curiozitatea mea, trebuia sa dau mai multe detalii.

era vorba de "Retrag.numerar Dl BOLD Ovidiu Daniel RETR NUM ......... 1.420,00" de pe "Extras de cont (47).pdf"

George Stan19.11.2007 14:08

Nu ai deranjat, ai fost doar prea vag atunci cand ai cerut explicatii.

Atunci cand AISS nu a facut plata cu OP, banii au fost retrasi din banca si plata s-a facut CASH. Evident exista factura pentru plata respectiva care poate fi oricand prezentata la un eventual control.

Privind in mod precis extrasul de care vorbesti tu, din cate imi aduc aminte era vorba de o suma ce a fost scoasa din banca pentru a fi folosita in deplasarea de la Praga pentru diverse cheltuieli. In contractul cu firma de transport se stipula ca soferilor li se va plati masa, cazarea si parcarea, suma nefiind inclusa in contract. Este posibil sa ma insel dar din cate stiu, asta este justificarea.

Nu este nici o problema, gandeste-te ca daca AISS ar fi vrut sa ascunda ceva, nu ar fi publicat acele extrase.

Chiar ne bucuram ca iti manifesti interesul, probabil ai remarcat si ca majoritatea fondurilor AISS nu vine din cotizatiile membrilor.

SSK19.11.2007 18:23

Da, George isi aduce aminte bine. Suma respectiva, contravaloarea a aproximativ 400 de Euro, a fost retrasa pentru suportarea cheltuielilor adiacente deplasarii la Praga: cazare + diurna soferi (aprox. 400 de euro), parcare autocar (cateva zeci de euro, nu mai tin minte exact). A trebuit chiar sa mai imprumutam niste bani :) Una peste alta, Praga a costat AISS cam 2500 de euro.

fco22.11.2007 22:08

daca se poate data viitoare numai organizati nu pune-ti si banii asociatiei cine vrea sa mearga sa plateasca prioritate avind membrii asociatiei iar ceilalti nemembri sa plateasca mai mult banii extra ducindu-se in contul asociatiei.banii ar trebui folositi la organizare,banere,steaguri si alte chestii in care sa fie vazuta activitatea asociatiei.tricouri ,fulare,excursii sa se faca contra cost nu faci profit la ele de la membri dar la ceilalti de ce nu.problema prioritara este atragerea de membri MULTI SI PUTERNICI cu cit suntem mai organizati si transparenti cu atit vom atrage noi membri,inceputul e promitator.

sile-jardel28.11.2007 13:10

multumesxc pentru formular,astazi voi trimite plicul de inscriere.o intrebare,cotizatia lunara se plateste tot in acel cont de la BRD?

M@rmota28.11.2007 13:19

Tot in acel cont se plateste.

Daca platesti in acelasi timp si taxa de inscriere si cotizatie, sa mentionezi la descriere taxa inscriere + cotizatie.

Joint01.12.2007 12:45

am platit taxa de inscriere. nu stiu nimic, au intrat banii sau nu?

1uLy4Nn01.12.2007 14:28

care e faza cu "cotizatia lunara" ? pe langa cei 15 lei trebuie sa mai dam cate 10 in fiecare luna?

SSK01.12.2007 17:52

@Joint

Banii au intrat, iar tu trebuie sa fi primit un mail de confirmare la adresa de mail pe care ne-ai indicat-o (cea de pe gmail). Se emite automat, ma indoiesc sa nu-l fi primit.

@1uly4nn

Da, pe langa taxa de inscriere se mai plateste si o cotizatie lunara.

«1171819202136»