FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS - intrebari si raspunsuri

«1151617181936»
SAMM17.07.2007 11:00
Fara suparare, o regula universal valabila pe forumuri este sa citesti putin inainte de a te arunca cu o intrebare.

Daca implicarea ta s-ar materializa la fel de sictirit, cum te exprimi aici, atunci nu cred ca e nici o pierdere pentru Asociatie.

ok, as fi vrut sa ma inscriu, dar cam asa e cum zici tu, dak nu ma implic destul de mult ma inscriu cam degeaba iar de implicat mult nu am timp

@SSK

am avut eu niste conflicte acum ceva vreme cu cativa moderatori / administratori ai site-ului si din cate vad cativa sunt si membri fondatori AISS, asa ca o eventuala colaborare nu prea ar avea sanse de reusita

toate bune

fane_casieru17.07.2007 12:03

Mi-a sters cineva postul cu referire la SAMM ?

SAMM17.07.2007 15:04

s-a sters postarea pentru ca moderatorii incearca sa pastreze un climat civilizat, ar fi putut lua masuri si mai eficiente insa la jignirile tale

SSK17.07.2007 18:15

Eu am sters ambele posturi, pentru ca discutia sa nu degenereze. Daca aveti chestii sa va reprosati, faceti-o pe privat.

Ok, SAMM, libertatea de asociere este, dupa cum ii zice si numele, un drept si nu o obligatie.

S'auzim de bine!

arcadia18.07.2007 06:26

exista posibilitatea de a plati cotizatia pe mai multe luni odata? - intreb asta desi inca nu sunt membru AISS - dar mi se pare mai usor sa platesc odata pentru 3-4 sau mai multe luni (este mai comod si mai sigur ca nu ramane cotizatia neplatita in vreo luna) - si apropos: ce se intampla daca nu platesc la timp?

George Stan18.07.2007 07:14

Da, se poate plati in avans pe mai multe luni.

Daca plata nu se face la timp, intr-un final respectivul pierde calitatea de membru AISS.

ovi66619.07.2007 07:55
Ovidiu, am primit cererea, am primit dovada platii taxei de inscriere si pentru fiecare aceste etape ti-am trimis cate un e-mail.

Legitimatia iti va fi trimisa in urmatoarea transa. Dupa cum stiti, membri, ca sa fie inscrisi dpdv 100% legal in Asociatie, actele sunt depuse la Judecatorie alaturi de celelalte acte ale asociatiei. De aceea, ca sa nu facem drumuri la tribunal odata pe zi pentru fiecare nou inscris, se astepata membrii inscris in cursul unei luni apoi se merge la judecatorie sa depun actele, se printeaza cardurile de membru si se trimit prin posta.

Domnilor, mail-ul inca nu l-am primit (am scris asta si atunci cand mi-ati dat reply-ul acesta)! Repet inca o data adresa de e-mail: o***@***.

Si pot spune ca a trecut deja foarte mult timp de cand am inceput formalitatile de inscriere! Ce se intampla?... Astept de mai bine 2 luni legitimatia...

SSK19.07.2007 10:56

Iti cer scuze in numele Asociatiei. Mailul nu l-ai primit pentru ca lipsea un "n" din adresa, am reparat acum greseala. Iar legitimatia va sosi in mod normal pana la sfarsitul acestei saptamani, daca nu ma insel luni au fost expediate.

ovi66620.07.2007 07:50
Iti cer scuze in numele Asociatiei. Mailul nu l-ai primit pentru ca lipsea un "n" din adresa, am reparat acum greseala. Iar legitimatia va sosi in mod normal pana la sfarsitul acestei saptamani, daca nu ma insel luni au fost expediate.

Scuze acceptate. I-am zis si eu lui tata ca trebuie sa ne schimbam numele ca nu ne poate pronunta aproape nimeni! :))

Bine ca s-a terminat asa!

steagcruce2 fularultras

kramer127021.07.2007 14:00

Problema la care ma voi referi in continuare ar putea parea off topic, dar voi explica de ce acest subiect are legatura cu AISS.

E vorba de abonamentele pentru sezonul 2007-2008. La achizitionarea unui abonament, FC Steaua colecteaza informatiile personale ale abonatilor. Din cate am aflat pana acum, se colecteaza numele si prenumele abonatului si CNP-ul. Probabil de pe cartea de identitate se ia si adresa (cer cumva si nr. de telefon?). Acestea sunt informatii strict personale si colectarea lor este strict reglementata prin lege in Romania (vezi www.dataprotection.ro). Clubul trebuie sa explice clar in ce scop colecteaza aceste informatii si ofere garantii ca le stocheaza asa cum trebuie, sa nu existe riscul ca aceste date sa ajunga pe mana nu stiu cui sau sa fie vandute unor tertze partzi (companii de telemarketing sau institute de studiu al pietzii si opiniei publice, de pilda), fara acordul abonatilor. De ce ridic aceasta problema aici? Pentru ca, data fiind dezorganizarea de la FC Steaua, e foarte probabil ca aceste prevederi legale sa fi fost trecute cu vederea. Pentru un simplu suporter al Stelei ar fi mai greu sa faca o sesizare la ANSPDCP (vezi www.dataprotection.ro), dar daca aceasta sesizare ar fi facuta de AISS, ar capata o alta greutate in fata autoritatilor.

Precizez ca nu sunt direct afectat de chestia asta, pentru ca locuiesc in afara Romaniei.

In caz ca AISS nu se baga cu o sesizare, va rog sa ma instiintati si voi face eu demersurile respective.

SSK21.07.2007 19:19

Nu inteleg foarte bine. Tu doresti ca noi sa facem o sesizare clubului (prin care sa le punem in vedere ca trebuie sa dea asigurari ca vor respecta confidentialitatea datelor personale) sau direct Agentiei acesteia, impotriva clubului?

later edit:

http://abonamente.steauafc.ro/

"SC FC Steaua Bucuresti SA prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in urmatoarele scopuri: emitere si monitorizarea accesului persoanelor in spatii publice/private, reclama, marketing si publicitate, statistica, furnizarea de bunuri si servicii, servicii pe internet, jurnalism si media, gestiune economico-finaiciara si administrativa. Datele vor fi dezvaluite angajatilor operatorului, organizatiilor de cercetare a pietei si politiei."

iar mai jos

"Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la serviciul Marketing – tel. 004 021 411.46.56 si fax. 004 021 410.21.82. Se asemena, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi trasnferate in alte state.

SC FC "Steaua" Bucuresti SA are numarul 2637 de operator in registrul de evidenta a operatorilor de date personale"

Asta scrie pe situl oficial. Asadar, clubul precizeaza clar care sunt "destinatiile" datelor. Poti acum sa detaliezi ce propui de fapt?

kramer127022.07.2007 17:02

Gata, m-am lamurit. Merci de explicatie.

Nu gasisem pe site-ul lor informatiile pe care mi le-ai trimis tu. Mi-era teama sa nu faca vreun smen cu datele personale ale oamenilor, dar acum mi se pare OK, se pare ca sunt in regula.

Cu bine si HAI Steaua!

ManiaCU22.07.2007 17:55

N-am gasit codul postal al oficiului vostru.

Am cautat in cartea codurilor postale insa acolo n-am gasit OP 80 , am intrebat-o si pe o postarita ea spunandu-mi ca nu exista daca nu este in carte. Pana la urma am pus plicul in cutia postala fara codul vostru ... sper sa ajunga la destinatie.

Poate puneti si codul postal pe site , sa fie mai usoara inscrierea pentru toata lumea. Bafta si astept confirmarea.

Bodanel23.07.2007 07:59

@ MainiaCU

Cand trimiti la o casuta postala din cadrul unui oficiu postal nu ai nevoie de cod postal (sau ,cel putin, asa mi-a spus functionara respectiva cand am trimis si eu cererea de inscriere); cererea mea inscriere a ajuns la destinatie fara cod postal(mi se pare logic sa nu aiba cod postal deoarece sunt in cadrul unui oficiu postal).Stai linistit, cred ca va ajunge.

ManiaCU28.07.2007 23:49

A trecut mai mult de o saptamana de cand am pus scrisoarea dar n-am primit nici o confirmare. Mi-e ca a ramas pe drum datorita codului postal despre care va spuneam... Ce sa fac ? sa mai trimit una sau ... mai astept ...

Bodanel30.07.2007 09:03

Mai asteapta cateva zile. Datorita faptului ca sunt trimise catre o casuta postala ia ceva timp pana le sorteaza si pana ajungem noi sa le luam. O sa iti dau un raspuns mai concret vineri (daca sa o trimiti inca o data sau nu).

Toate bune.

ManiaCU30.07.2007 10:24

Merci pentru info , astept raspunsul :)

Bafta !

M@rmota03.08.2007 09:21

Maniacu, ai fost inscris astazi.

Intr-adevar plicul tau a ajuns, insa postei romane i-a luat 10 zile sa aduca plicul :sad2: asta se vede din stampile...tu ai trimis (sau ei l-au luat) pe 19 si a ajuns pe data de 29.

De obicei la sfarsitul fiecarei saptamani sunt inscrisi noii membrii.

Luna aceasta am remarcat probleme la posta romana (sa fie oare perioada concediilor de vina!?!). Are foarte mari intarzieri.

ro_steaua03.08.2007 23:59

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti ce parere are despre emisiunea de pe postul PRIMA TV (campionatul suporterilor) care a fost difuzat vineri 3 august la ora 0:00 invitati in emisiune fiind fanii stelisti si cei de la Rapid, as vrea sa stiu de ce se foloseste de imaginea suporterilor stelisti si de insemnele clubului nostru, stelistii ar trebui sa vina la stadion sa sustina echipa si nu ca sa participe la emisiuni TV,numai suporteri nu erau aia, figuranti platiti sa se afiseze la emisiune ca suporter stelist.

emisiunea cu pricina va fi in reluare duminica 5 august la ora 13:30 pe PRIMA TV

steagsimplu fularsteaua2 fularsteaua2 fular-campionii

Armata Sud

(Giurgiului)

SSK04.08.2007 01:38

Ce parere sa avem? Televiziunile nu pot fi impiedicate sa recuga la astfel de stratageme. De cele mai multe ori, ele apeleaza intai la grupurile organizate de suporteri, dupa care, daca sunt refuzate, recurg la figuranti.

Important e ca suporterii adevarati ai Stelei sa stie ca aceia NU sunt suporteri stelisti.

danimarcu04.08.2007 13:38
Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti ce parere are despre emisiunea de pe postul PRIMA TV (campionatul suporterilor) care a fost difuzat vineri 3 august la ora 0:00 invitati in emisiune fiind fanii stelisti si cei de la Rapid, as vrea sa stiu de ce se foloseste de imaginea suporterilor stelisti si de insemnele clubului nostru, stelistii ar trebui sa vina la stadion sa sustina echipa si nu ca sa participe la emisiuni TV,numai suporteri nu erau aia, figuranti platiti sa se afiseze la emisiune ca suporter stelist.

emisiunea cu pricina va fi in reluare duminica 5 august la ora 13:30 pe PRIMA TV

steagsimplu fularsteaua2 fularsteaua2 fular-campionii

Armata Sud

(Giurgiului)

La cata audienta are Prima,sigur nu i-a vazut nimeni pe respectivii...Meciul din Polonia a fost primul eveniment vazut de mine pe PrimaTV anul asta...

1on06.08.2007 13:09

Când se anunțã câștigãtorii biletelor la meciul cu Zaglebie? O orã cât mai exactã se poate? Ca sã știu, cã dacã nu câștig plec mâine diminețã la București.

Dragoshel06.08.2007 13:14

Concursul s-a terminat castigatorii ii gasesti in topicul Castigatori concurs

fane_casieru06.08.2007 13:14
Când se anunțã câștigãtorii biletelor la meciul cu Zaglebie? O orã cât mai exactã se poate? Ca sã știu, cã dacã nu câștig plec mâine diminețã la București.

@1on - s-a anuntat deja pe fcsteaua.ro la NOUTATI

ManiaCU08.08.2007 12:45
Maniacu, ai fost inscris astazi.

Intr-adevar plicul tau a ajuns, insa postei romane i-a luat 10 zile sa aduca plicul :sad2: asta se vede din stampile...tu ai trimis (sau ei l-au luat) pe 19 si a ajuns pe data de 29.

De obicei la sfarsitul fiecarei saptamani sunt inscrisi noii membrii.

Luna aceasta am remarcat probleme la posta romana (sa fie oare perioada concediilor de vina!?!). Are foarte mari intarzieri.

Ma bucur ca s-a rezolvat problema si am fost inscris , voi plati in cel mai scurt timp si taxa. Cat despre posta romana ce pot sa zic... a avut probleme inca de la infiintare :)

«1151617181936»