FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS - intrebari si raspunsuri

«1161718192036»
MALDINI_STEAUA17.08.2007 00:09

Maine o sa ma duc cu domnu Bodanelu ( care e membru AISS ) si o sa trimit plicul cu copia de pe buletin si cererea.Abia astept sa devin membru AISS :P

FORZA Steaua !

SSK17.08.2007 02:17

Sa fie-ntr-un ceas bun!

MALDINI_STEAUA17.08.2007 14:57

Am trimis scrisoarea.Culmea , azi la posta am cerut un plic si am primit un plic cu Steaua ( cu ocazia implinirii a 60 de ani ) tare rau plicul , nu mi-a venit sa cred ce coincidenta :)) . Si plicu e cu Steaua :P ...

Cam in cate zile va ajunge tinand cont ca eu sunt din Rm.Valcea?

Azzido17.08.2007 19:08

Tinand cont ca l-ai trimis azi, o sa ajunga probabil marti, dar corespondenta se ridica in fiecare vineri, deci o sa primesti email de confirmare cand o sa avem plicul de la tine, de asemenea te sfatuiesc sa achti abonamentul pe o luna si taxa pt legitimatie.

10 ron /luna + 15 lei taxa pt legitimatie.

bodanelu17.08.2007 19:12

@Azzido am facut si eu azi plata pentru cotizatia pe luna august (mda.. stiu ca e cam tarziu) si nu am primit niciun mail de confirmare..

in trecut primeam in aceasi zi. vreau sa stiu doar daca au ajung bani in cont..

Azzido17.08.2007 19:48
@Azzido am facut si eu azi plata pentru cotizatia pe luna august (mda.. stiu ca e cam tarziu) si nu am primit niciun mail de confirmare..

in trecut primeam in aceasi zi. vreau sa stiu doar daca au ajung bani in cont..

mail de confirmare nu ai cum sa primesti pt ca eu nu am acces la contul brd al AISS, iar cei care ar putea sa verifice situatia contului sunt plecati in vacanta.

Ai rabdare ca o sa primesti confirmare in cel mai scurt timp

bodanelu17.08.2007 20:07

am inteles. sti cum e, cand te obijnuiesti intru-un fel, ti se pare ciudat cand se intampla altfel...

rabdare am :D

kramer127017.08.2007 21:34

Steaua ar putea fi sancționatã pentru cã scaneazã actele suporterilor

Posibilele nereguli vizeaza faptul ca, de saptamana trecuta, la momentul achizitionarii de bilete, fanilor li se scaneaza obligatoriu buletinul de identitate, fiind inregistrate date precum codul numeric personal si fotografia.

"Datele cu caracter personal pot fi prelucrate doar in cazul in care persoana vizata si-a dat in mod expres si neechivoc consimtamantul", a spus in exclusivitate pentru DailyBusiness Simona Zamfir, consilier in cadrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal (ANSDCP). Ea a precizat ca este prea devreme pentru a stabili in ce categorie de sanctiuni se incadreaza acest caz, in eventualitatea ca clubul va fi gasit vinovat, adaugand ca in prezent institutia analizeaza cazul si sunt in desfasurare discutii cu clubul de fotbal.

Cu toate ca Steaua Bucuresti este autorizata inca din anul 2005 ca operator de date cu caracter personal, procedura inaugurata odata cu noul sistem de ticketing necesita aprobari suplimentare.

"Legea stabileste ca prelucrarea codului numeric personal si a altor date cu caracter personal de aplicabilitate generala poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat in mod expres consimtamantul sau daca prelucrarea este prevazuta in mod expres de o dispozitie legala", a precizat Simona Zamfir de la ANSDCP.

MALDINI_STEAUA17.08.2007 21:46
Tinand cont ca l-ai trimis azi, o sa ajunga probabil marti, dar corespondenta se ridica in fiecare vineri, deci o sa primesti email de confirmare cand o sa avem plicul de la tine, de asemenea te sfatuiesc sa achti abonamentul pe o luna si taxa pentru legitimatie.

10 ron /luna + 15 lei taxa pentru legitimatie.

Plata o pot face luni.Dar nu trebuie intai sa astept confirmarea?

Azzido17.08.2007 21:53

asteapta confirmarea, nu e problema.

eu doar ti-am spus orientativ ce trebuie facut

MALDINI_STEAUA18.08.2007 21:06
asteapta confirmarea, nu e problema.

eu doar ti-am spus orientativ ce trebuie facut

Luni o sa trimit banii la prima ora.Dar , imi va confirma cineva ca banii au ajuns ?Si , cand voi devenii membru 100 % ? :D

Azzido19.08.2007 11:10

Confirmare o sa primesti, dar spuneam mai sus ca majoritatea celor care se ocupa de astfel de probleme sunt in vacanta sau concedii, deci o sa dureze mai mult decat ne-am astepta.

bodanelu19.08.2007 15:12

eu am primit-o in seara zilei in care am si platit... dar asta ca sunt membru

el cred ca nu o sa o primeasca pana nu vine scrisoarea.... ca doar nu e in baza de date cu un e-mail. sau se ia de aici, de pe fcsteaua?

Eduardinho20.08.2007 21:44

as avea si eu o intrebare....ma pot inscrie in AISS daca am 17 ani :biggrin: ?

SSK20.08.2007 23:04

In mod normal, nu. Dar te asteptam pana faci 18 ;)

MALDINI_STEAUA20.08.2007 23:40

Am inteles ca unii sunt in vacanta.Eu am trimis o scrisoare acum 3 zile... in mod normal ar fi trebuit sa ajunga...cand voi primii confirmarea?( asta intreb pentru ca stiu ca unii sunt in vacanta )

danimarcu20.08.2007 23:46
as avea si eu o intrebare....ma pot inscrie in AISS daca am 17 ani :biggrin: ?

Mai ai si tu rabdare pana te vei numi EDUARDO... :biggrin:

Azzido21.08.2007 09:40
Am inteles ca unii sunt in vacanta.Eu am trimis o scrisoare acum 3 zile... in mod normal ar fi trebuit sa ajunga...cand voi primii confirmarea?( asta intreb pentru ca stiu ca unii sunt in vacanta )

pai corespondenta se ridica vineri, deci o sa ai confirmare cel mai devreme vineri.

Eduardinho21.08.2007 12:59

Deci nu pot :sad2: si eu care ma pregateam sa trimit plicu cu cererea de inscriere :sad2:

MALDINI_STEAUA21.08.2007 20:55

deci in concluzie o sa astept pana vineri.

Opio22.08.2007 04:22

Salut!! Am si eu o intrebare.Cam care sunt avantajele inscrierii in AISS?Vreau un reply va rog. fular-campionii

SSK23.08.2007 23:43

Daca ai cauta putin in paginile acestui topic, sunt sigur ca ai descoperi intrebarea ta pusa de cel putin 5 ori...si raspunsuri de fiecare data!

MALDINI_STEAUA24.08.2007 13:05

nu ati primit cererea mea de inscriere?..am trimis-o acum 1 sapt.....

Imi raspunde si mie cineva???

Later : Heloooooooooooooo ?????????? AISS ... dormiti ?

Au trecut 12 zile de cand am trimis cererea !!!!! Sunteti totusi in Romania nu in USA ... o primeati de 10 ori pana acum!

M@rmota27.08.2007 12:15

Cum spuneam acum ceva timp, posta romana functioneaza greu. Nu depinde de AISS durata de transport a plicurilor.

Cand ajunge, atunci esti inscris. Plicul tau a ajuns, esti inscris in AISS. Felicitari!

MALDINI_STEAUA27.08.2007 12:58

Acum mai ramane sa trimit banii :)

«1161718192036»